Cara Copot Instalasi Internet Explorer 7

Ana pirang-pirang wong sing takon babagan cara Copot Instal IE7. Copot instal ing panel kontrol Tambah / Copot program. Priksa manawa kothak "show update" wis dicenthang. Sing menarik yaiku entri ing Control Panel yaiku "Windows Internet Explorer 7" lan ora ana ing dhaptar Microsoft utawa mung Internet Explorer:

Klik kanggo Zoom:
Copot instal IE7

Napa sampeyan instal? Lha… waca pungkasan entri.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.