Cara Lacak Panuntun saka Pemasaran menyang Penjualan

nelusuri ndadékaké saka marketing kanggo dodolan

Kita terus nulis atribusi pemasaran amarga iku tantangan banget kanggo para pemasar. Temuan kasebut saka infographic anyar TechnologyAdvice, Cara Lacak Panuntun saka Pemasaran menyang Penjualan dhukungan manawa iki terus dadi masalah.

Sawetara Statistik Kunci babagan Pelacakan Kampanye

  • 75% pemasar duwe masalah ngitung ROI amarga ora ngerti asil pungkasan kampanye
  • 73% pemasar B2B ujar manawa asil sing bisa diukur minangka keuntungan otomatisasi pemasaran paling gedhe
  • 68% pemasar nyebutake skor timbal adhedhasar keterlibatan minangka sing paling tanggung jawab kanggo kontribusi penghasilan
  • Pemasar ndeleng rata-rata 20% kesempatan dodolan saka prospek sing dipupuk

Infographic mbukak ringkesan babagan praktik paling apik kanggo njamin lead dilacak saka marketing nganti sales, nganti konversi.

[box type = "download" align = "aligncenter" class = "" width = "90%"] TechnologyAdvice uga nyedhiyakake ebook sing menehi informasi tambahan babagan ngasilake luwih akeh lan penghasilan liwat pipa sampeyan, Cara Lacak Panuntun saka Pemasaran menyang Penjualan[/ kothak]

Kunci sukses nglacak kampanye yaiku nggawe sistem loop tertutup (platform otomatisasi pemasaran bisa ditindakake kanthi apik), nggawe pipa bareng utawa jalur konversi sing bisa nyuda kegiatan pengunjung saka priksaan nganti konversi, lan mbaleni proses standar iki kanggo saben entri lan titik konversi kanthi online. Akeh perusahaan malah nyedhiyakake jalur khusus saka profil media sosial lan tautan sing dituduhake.

Cara Lacak Panuntun saka Pemasaran menyang Penjualan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.