Cara Lacak Konversi lan Penjualan Efektif ing Pemasaran Email

Cara Lacak Konversi lan Penjualan Email

Pemasaran email penting banget kanggo nggunakake konversi kaya biasane. Nanging, akeh pemasar isih gagal nglacak kinerja kanthi cara sing migunani. 

Lanskap pemasaran wis berkembang kanthi cepet ing Abad 21, nanging sajrone media sosial, SEO, lan pemasaran konten, kampanye email tetep dadi ndhuwur rantai panganan. Nyatane, 73% saka pemasar isih ndeleng pemasaran email minangka cara sing paling efektif kanggo nggawe konversi online. 

Peringkat Pemasaran Email Kanggo Bali ing Investasi Pemasaran
Sumber gambar: AeroLeads

Nalika nggunakake situs jejaring sosial bisa dadi cara sing kuat kanggo ngasilake kesadaran merek sing luwih gedhe, teknik pemasaran adhedhasar email bisa menehi kesempatan bisnis kanggo ngetutake lan ngasilake kesetiaan ing antarane prospek kanthi sentimen sing dipersonalisasi. Kampanye email bisa dadi kanvas kanggo nduduhake kepribadian sing luwih peduli karo manungsa ing antarane bisnis sing pungkasane bisa ngasilake konversi sing luwih dhuwur. 

anyar irungnya tekan organik saluran media sosial luwih nyengkuyung nilai kampanye email kanggo para pemasar. Kanthi ditampilake langsung ing ngarep panampa ing kothak mlebu, pemasaran email bisa nggawe hubungan sing luwih kuat ing antarane merek lan para pelanggan. Rasa sing dihargai dening alat bantu bisnis nyebabake motivasi sing dibutuhake kanggo tuku ing situs. 

Sanajan ora ana keraguan babagan efektifitas pemasaran email, penting manawa bisnis nggunakake kekuwatan email kanthi cara sing bisa nggayuh pelanggan. Kanthi dipikirake, luwih becik goleki sawetara teknik sing paling penting ing endi para pemasar bisa nglacak konversi email lan ngowahi strategi dadi sales. 

Seni Nglacak Konversi Email 

Kampanye email regane sithik banget yen para pemasar ora nglacak konversi sing digawe. Bedane jumlah pelanggan sing direkrut menyang milis bakal tegese sithik banget yen sampeyan ora bisa njaluk sapa wae sing melu minat karo tuku. 

Supaya bisa nggawe upaya pemasaran email luwih ngasilake, sampeyan kudu nggunakake sawetara macem-macem pemahaman sing kasedhiya. Nindakake tes pamisah supaya bisa miwiti sawetara upaya lan perbaikan strategi sampeyan uga efektif banget. Yen sampeyan ngupayakake nggawe kampanye sing cocog karo corong pemasaran sing ana, mula biaya kegagalan bakal jelas. 

Untunge, ana akeh layanan canggih sing ana ing kene kanggo nggawe proses entuk wawasan email dadi luwih gampang. Platform kaya MailChimp lan Kontak Konstan utamane trampil nampilake metrik sing bisa dibangun para pemasar - kayata tarif mbukak email, tarif klik-tayang lan macem-macem wawasan babagan tumindak para kampanye sampeyan. Wawasan kasebut bisa mbantu sampeyan ngenali masalah ing kampanye kanthi luwih cepet tanpa njupuk potongan sing signifikan saka anggaran pemasaran. 

Dashboard Mailchimp - Analytics Kampanye Email
Sumber gambar: Saran Piranti Lunak

Sanajan wis siyap karo platform analitik email bisa ngilangi anggaran sampeyan, macem-macem pemahaman sing bisa diwenehake dening metrik sampeyan bakal ngaktifake kampanye supaya luwih dioptimalake kanggo pamirsa sing bener. 

Kekuwatan Pelacakan Kinerja

Mesthine alat sing paling penting kanggo dileksanakake para pemasar dikenal minangka 'ngluwihi pelacakan klik,' sistem sing nganalisa dalan sing ditindakake para pangguna yen wis tekan situs web sampeyan saka tautan email semat. 

Ngliwati pelacakan klik, sampeyan bisa ngawasi kemajuan pangguna saka kaca pendaratan sing dirancang kanggo nampani klik-liwat email. 

Yen bisnis pengin nglacak kualitas kampanye, penting kanggo nindakake paneliten sadurunge milih layanan email. Iki mbantu sampeyan ndeleng level ngluwihi pelacakan klik sing ditawakake. Sing penting, faktor kayata pelacak pengunjung situs web, poin konversi, lan menehi tag kampanye email kanthi otomatis penting kanggo nyedhiyakake aset sing paling apik kanggo para pemasar optimisasi konversi

Sawetara platform sing cukup kanggo bisnis kanggo nglacak tekane lalu lintas lan sumber konversi bisa ditemokake kaya sing disenengi Google Analytics lan Finteza - kalorone fokus banget ing lalu lintas lan Pelacakan UTM

Pelacakan UTM
Sumber gambar: Finteza

Peran Analytics Ing Marketing Email

Ana sawetara sumber daya sing luwih efektif kanggo nglacak lalu lintas email tinimbang Google Analytics. Platform kasebut bisa ngawasi kinerja sales email kanthi nggawe segmen canggih khusus sing bisa ngetutake pengunjung kanthi khusus saka tautan email kanggo nglacak kanthi tepat kepiye tumindak pamirsa tartamtu. 

Dasbor Analytics Email Marketing

Ing kene kita bisa ndeleng dashboard ringkesan ing Google Analytics. Kanggo nggawe segmen kanggo kampanye pemasaran email ing platform, sampeyan kudu milih Pamirsa pilihan ing dashboard. Banjur sampeyan bakal diwenehi pilihan kanggo nggawe pamirsa anyar nalika milih kanggo nglacak kedatangan email. 

Pemirsa Email Marketing

Sampeyan bakal bisa nambah katrangan tartamtu menyang segmen sing digawe, lan ringkesan bakal menehi indikator persentase ukuran pengunjung sing bakal sampeyan tindakake kanthi wates sing wis disiyapake. 

Coding lan menehi Tag Tautan Email

Bagéan penting saka pemasaran email bakal teka arupa nggawe sistem pelacakan kanggo mbantu sampeyan ngerti kampanye apa sing luwih apik tinimbang liyane. 

Kanggo nglacak kampanye email kanthi efektif, tautan sing dipasang ing email sampeyan kudu ngarahake pangguna menyang kaca kebangkrutan sing diwenehi tag karo paramèter pelacakan. Biasane paramèter kasebut kalebu seri pasangan 'jeneng-nilai' sing relevan kanggo gampang identifikasi. Dheweke uga seneng ngrujuk teks apa wae sing ngetutake '?' ing URL situs web. 

Gambar 10
Gambar Sumber: Internet Hallam

Ing ndhuwur, kita bisa ndeleng sawetara conto sing nuduhake kepiye cara menehi tag gegayutan karo macem-macem alamat URL. Yen sampeyan kepengin weruh frekuensi babagan utm katon ing conto ing ndhuwur, iku cekakan saka Modul Pelacakan Urchin.

Yen sampeyan wis nggunakake Google Analytics minangka platform pilihan kanggo ngawasi upaya kampanye email, sampeyan kudu ngerti Martech ZonePembuat Kampanye Google Analytics sing ngidini para pemasar nambah parameter kanggo kaca tartamtu sing diarahake saka macem-macem kampanye email. 

Yen sampeyan pengin nggawe buletin sing dikirim saben minggu utawa saben wulan, luwih becik nulis skrip sing nggawe kaca HTML kanthi tautan sing ditandhani kanthi gampang dilebokake supaya gampang dirujuk. Akeh panyedhiya layanan email (ESP) nyedhiyakake pelacakan UTM sing terintegrasi sing bisa uga diaktifake lan diotomatisasi.

Ngerti Prilaku Pelanggan

Elinga yen sampeyan mesthi migunani kanggo nindakake panelitian babagan seri fitur sing ditawakake piranti lunak pelacak konversi sadurunge melu lan tuku platform kanggo bisnis sampeyan. Pungkasane, tuku barang sing ora cocog karo kabutuhan sampeyan bisa nyebabake kerugian finansial sing ora bisa dicegah.

Aja mung mriksa tarif mbukak email lan metrik klik-tayang, para pemasar kudu ngawasi konversi kanthi lengkap, sing bisa migunani kanggo ngerteni ROI nyata sing ana gandhengane karo strategi pemasaran email tartamtu. 

Sanajan mesthine ana akeh data dhasar sing mbantu bisnis mriksa babagan pirang-pirang pelanggan sing keganggu maca email sing dikirim, lan sing panampa milih ngunjungi situs web sawise email mlebu ing kothak mlebu, akeh metrik kasebut ora bisa nawakake akeh data sing dibutuhake para pemasar kanggo nemtokake kepiye pangguna reaksi menyang kampanye sing dideleng kajaba tumindak ing situs kasebut kasedhiya kanggo sinau

Kanggo njlentrehake babagan iki, tarif klik-tayang bisa nuduhake sing nampa gelem mbukak email saka perusahaan sampeyan. Nanging sanajan ana link sing ditrapake ing mayoritas kasus, ora mesthi bakal nyebabake konversi luwih akeh. Nyatane, malah ana kemungkinan volume klik-tayang ditindakake kanthi akeh upaya kanggo para pelanggan Unsubscribe saka milis. 

Sinau luwih lengkap babagan prilaku pelanggan dadi penting kanggo entuk gambaran sing luwih lengkap babagan babagan asile kampanye sampeyan. 

Asil Kampanye Pemasaran Email
Sumber gambar: kampanye Monitor

Kampanye Monitor wis ngrintis tingkat klik-kanggo-mbukak (CTOR), sing luwih madhangi wawasan sing bisa ditampa bisnis babagan kinerja kampanye. 

Pemasaran lan konten email biasane bisa digunakake bebarengan, lan asring uga kudu ditindakake ing antarane calon pelanggan nuduhake kekarepan maca email lan banjur aktif tuku. Konten mbantu nggawe hubungan antarane bisnis lan pelanggan, lan penting supaya para pemasar ora kelalen salinan nambah nilai ing tengah metrik sing rinci babagan jalur sing paling efektif ing corong penjualan. 

Jagad pemasaran dadi luwih kompetitif lan luwih maju teknis tinimbang sadurunge. Ing tengah-tengah sing luwih anyar, wawasan liyane babagan intrinsik, pemasaran email gaya lawas tetep dadi kekuwatan sing ora bisa dipindhah. Kanthi campuran riset, investasi, lan tumindak informasi sing pas, luwih akeh para pemasar duwe potensi kanggo ngirit dhuwit nalika nggedhekake potensial supaya sukses. Kabeh sing dibutuhake mung ngerti cara mriksa pesen sing diwenehake corong penjualan.

One comment

  1. 1

    Nelusuri lan ngevaluasi kinerja pemasaran email minangka cara paling apik kanggo ngerti pamirsa, ngupayakake apa sing bisa digunakake, ngilangi sing ora bisa, lan nggawe strategi sing paling apik. Aku seneng menehi info ing artikel iki, pamirsa sing bakal teka lan maca iki bakal entuk manfaat saka iki, aku yakin.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.