Lacak Multiple Panulis nganggo Google Analytics

Google Analytics

Ing macem-macem situs pangarang, saben panulis bisa ngirim macem-macem kategori, meh ora bisa dingerteni saben kontribusi penulis kanggo strategi situs kanthi sakabehe. Aku lagi nyoba sawetara anyar iki lan nemokake cara ngukur lalu lintas sing gampang kanggo saben penulis.

Google Analytics nduweni kemampuan kanggo nglacak tambahan virtual kaca Iki biasane digunakake kanggo nglacak link njaba menyang pariwara utawa ajakan tumindak menyang kaca kebangkrutan. Nanging, kanthi mung manipulasi kode Google Analytics ing siji kaca post sampeyan, sampeyan bisa nglacak popularitas pangarang individu.

Kode GA khas ing sawijining kaca katon kaya mangkene:

var pageTracker = _gat._getTracker ("UA-XXXXXX-X"); pageTracker._initData (); pageTracker._trackPageview ();

Sampeyan bisa masang tampilan kaca 'virtual' kanthi nambahake kaya ing ngisor iki:

var pageTracker = _gat._getTracker ("UA-XXXXXX-X"); pageTracker._initData (); pageTracker._trackPageview ("/ dening / panganggit /Douglas Karr"); pageTracker._trackPageview ();

Kanggo ngatur WordPress:

var pageTracker = _gat._getTracker ("UA-XXXXXX-X"); pageTracker._initData (); pageTracker._trackPageview (? / panganggit / ?); pageTracker._trackPageview ();

UPDATE: Sawetara komentator negesake manawa ora bisa digunakake - aku kudu nambah sing misuwur Loop WordPress ing!

Iki mung bakal ngemot tampilan kaca sing dibutuhake ing kaca Single Post. Sampeyan bisa uga pengin ngluwihi iki kanggo ngawasi postingan pisanan ing kaca ngarep uga, nanging paling ora iki wiwitane. Ing Google Analytics, sampeyan bisa mbukak Laporan Konten lan cukup saring kanthi "/ Panganggit /" kanggo entuk dhaptar kabeh panganggit lan tampilan kaca sing gegandhengan, tingkat bouncing, wektu ing kaca, lan konversi.

Saiki sampeyan bisa miwiti menehi penghargaan marang panganggit kanggo kontribusi nyata sing diwenehake ing organisasi sampeyan! Ayo kula ngerti yen sampeyan nemoni masalah nggunakake WordPress - Aku nulis kode lan ora nyoba.

16 Komentar

  1. 1

    Oh, apik! Aku durung duwe pirang-pirang penulis ing blog, nanging mesthi menehi tetenger nalika kedadeyan kasebut. Tips apik !!

  2. 2
    • 3

      Hei yawza!

      Cara paling gampang, nggunakake metode ing ndhuwur yaiku mbukak laporan konten lan filter miturut "/ panganggit /". Ing wektu kasebut, sampeyan bisa ngirim email laporan sampeyan saben minggu. Google Analytics nindakake tugas sing apik kanggo nyimpen saringan ing laporan email (muga-muga bisa ngidini laporan kasebut dilindhungi!).

      Doug

  3. 4

    Aku wis nyoba nginstal Code nanging ora bisa digunakake kanggo aku. Aku duwe 4 penulis ing Blog WordPress Kula lan iki kode sing wis disisipake Sakdurunge tag ing templatku

    var gaJsHost = ((("https:" == document.location.protocol)? "https: // ssl.": "http: // www.");
    document.write (unescape (“% 3Cscript src = '” + gaJsHost + “google-analytics.com/ga.js' type = 'text / javascript'% 3E% 3C / script% 3E"));

    coba {
    var pageTracker = _gat._getTracker ("UA-XXXXXX-X");
    pageTracker._initData ();

    pageTracker._trackPageview (? / panganggit /?);

    pageTracker._trackPageview ();
    } nyekel (err) {}

    Aku wis ngganti UA-XXXXXX-X nganggo ID ku…. Tulung critakake apa kodheku bener utawa salah.

    Nalika aku ndeleng sumber, Aku Mung Ana Salah Panganggit Ditampilake. Lan kanggo Informasi sampeyan, Aku Ora nggunakake plugin WordPress.

    Tulung tulungana! Aku butuh banget ..

    Matur nuwun

  4. 5

    Aku yakin cara nglacak bakal bisa digunakake yen struktur permalink sampeyan kalebu panulis. Aku ora kepiye carane nglacak tampilan kaca kanggo pangarang tartamtu nalika struktur urlku http://www.mysite.com/month/day/posttitle?

    Apa kode kasebut bisa diowahi kanggo nggunakake fungsi _setVar?

    Aku wis nyoba kode ing ngisor iki:

    var pageTracker = _gat._getTracker("UA-XXXXXXX-X");

    pageTracker._setVar(??);

    pageTracker._trackPageview();

    nanging aku ora yakin manawa aku ngerti kepiye fungsi kasebut digunakake utawa yen bisa digunakake. Aku anyar ing iki.

    • 6

      Aku yakin aku ngerti apa masalahe, sampeyan WAJIB mbungkus php ing loop WordPress. Sayange, WordPress ora mbedakake yen siji kaca utawa ora. Aku bakal nganyari kode ing postingan blog.

  5. 7

    kanggo ditambahake ing komentar pratinjau…

    Masalah sing dakalami yaiku kudu diarani Loop, nanging biasane sampeyan nyelehake GATC ing sikil utawa header, ora ana ing saben file template sing duwe loop. Pikiran?

    • 8

      Matt - Aku lan sampeyan kedadean nalika nanggepi respon, bisa uga ana ing lingkaran. Aku wis ngowahi kode lan percaya loop isih bakal dienggo ing njaba awak lan sikil. Sampeyan bisa uga wis disederhanakake kanthi nyetel variabel ing loop normal banjur nelpon saka sikil.

      Sawetara komentator wis nyoba - kita bakal bisa ndeleng apa iki bisa sukses! Aku bisa ndeleng nalika nyuda kaca.

      Doug

  6. 9
  7. 10
  8. 11

    Iki minangka wawasan sing apik babagan panggunaan GA. Aku mesthi bakal nuduhake iki karo klien. Matur nuwun kanggo ngirim iki. Lucu banget, yen gampang lali yen Javascript bisa dimanipulasi nalika sibuk nambah kode menyang kaca!

    TGP - Pancen Pos sing apik!

    watu

  9. 12

    Aku wis nyoba kode iki ing joomla.

    sawise 2 dina stat… Aku mung ndeleng / autor / someauthor ing statku. Aku ora bakal ndeleng uri asli kaca maneh.

  10. 13

    Dadi, apa keputusan ing kene? Aku seneng banget karo kode iki, nanging aku ora duwe kesalahan. Douglas, apa tembunge? Aku ora weruh akeh obrolan sawise kiriman pungkasan babagan sukses / ora.

    Thanks lan idea apik!

  11. 14

    Putusan yaiku 50% solusi, Ross! Sampeyan kudu nemtokake panganggit ing Loop… yen sampeyan ngerti, mula bakal ngirim info panganggit menyang Google. Nanging, Google saiki wis ganti nyekel data lan ngidini luwih saka siji variabel saiki ... mula aku bakal nilar cara iki kabeh. Aku bakal nyoba nulis tindakake!

  12. 15

    Hei Douglas,
    Aku uga golek solusi kanggo nglacak konten khusus panganggit ing WordPress nggunakake GA. Aku seneng ndeleng versi kode sing dianyari kaya sing dibutuhake ing salah sawijining blog multi-penulis. Apa sampeyan bisa nulis tindak lanjut? Aku bakal nulis babagan iki lan menehi sawetara prop. 🙂 Thanks kanggo wawasan sing apik tenan kaya biasane.

  13. 16

    Matur nuwun kanggo balesan cepet Doug, aku ngarep-arep bisa ndeleng nganyari nalika duwe sawetara wektu. Sugeng kirim apik lan tindakake apik!

    Ross Dunn

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.