Cara Nggawe Screenshot Situs Web Kanthi Ukuran Khusus Nggunakake Google Chrome

Cara njupuk Screenshot nganggo Google Chrome

Yen sampeyan agensi utawa perusahaan sing duwe portofolio situs utawa kaca sing pengin dituduhake kanthi online, sampeyan bisa uga nemoni rasa sakit nyoba njupuk seragam gambar saka saben situs.

Salah sawijining klien sing lagi digarap dadi host Solusi intranet sing bisa dadi tuan rumah internal ing watesan perusahaan. Intranet migunani banget kanggo perusahaan komunikasi warta perusahaan, nyebar informasi pemasaran, menehi informasi mupangat, lsp.

Kita mbantu OnSemble migrasi solusi Intranet saka situs web perusahaan induk. Iki minangka proyek ekstensif sing nggabungake kabeh babagan nggawe profil sosial anyar, nganyari Marketo, lan banjur mbatalake sawetara pangembangan khusus sing wis ditindakake ing jaman mbesuk kanggo nggabungake situs.

Screenshot Klien Kanthi Google Chrome

Sampeyan bisa uga ora ngerti, nanging sampeyan bisa njupuk potret layar sing sampurna nganggo alat pangembang Google Chrome internal sing mantep. Apike, dudu fitur sing kondhang sanajan duwe fleksibilitas sing luar biasa.

Mangkene tutorial video cepet babagan cara njupuk tangkapan layar kaca sing sampurna, khusus, nggunakake Google Chrome:

Langkah-langkah Kanggo njupuk Screenshot Kanthi Google Chrome

Alat Pangembang Google Chrome duwe pilihan kanggo pratinjau situs nggunakake toolbar piranti. Alat kasebut dibangun supaya pangembang bisa ndeleng kepiye situs kasebut katon kanthi ukuran viewport sing beda ing macem-macem piranti… nanging kedadeyan uga dadi cara sing sampurna kanggo entuk tangkapan layar kanthi ukuran sing sampurna.

Ing kasus iki, kita pengin saben klien utama OnSemble ing industri sing wis nggawe situs Intranet sing apik kanggo njupuk tangkapan layar supaya bisa ditampilake kabeh ing portofolio situs web kasebut. Kita pengin kaca-kaca kasebut jembaré 1200px kanthi dhuwure 800px. Kanggo ngrampungake:

  1. Ing tombol navigasi sisih tengen (3 titik vertikal), pilih Ngatur lan Ngontrol Menu.

Menu Alat Pangembang karo Google Chrome

  1. pilih Piranti Liyane> Piranti Pangembang

Piranti Pangembang nganggo Google Chrome

  1. Toggle the Piranti Piranti kanggo nggawe pilihan lan dimensi piranti.

Toggle Toolbar Piranti Kanthi Google Chrome

  1. Setel pilihan pisanan menyang responsif, banjur atur dimensi dadi 1200 x 800 banjur tekan enter. Kaca saiki bakal ditampilake kanthi dimensi kasebut.

Piranti Piranti Responsif Google Chrome

  1. Ing sisih tengen Toolbar Piranti, klik tombol navigasi (3 titik vertikal) banjur pilih Tangkapan Gambar.

Capture Screenshot nganggo Google Chrome

  1. Google Chrome bakal njupuk gambar sing sampurna lan nyelehake menyang Downloads folder sing bisa dilampirake lan dikirim ing email. Priksa manawa ora milih gambar ukuran lengkap amarga bakal njupuk kabeh dawa kaca lan ora nggatekake watesan dhuwur sampeyan.

Trabasan Keyboard Google Chrome kanggo Screenshot

Yen sampeyan minangka master trabasan keyboard, sampeyan uga bisa njupuk gambar layar lengkap kanthi trabasan kasebut. Aku ora seneng karo pendekatan iki amarga aku ora bisa nyetel paling dhuwur ing viewport… nanging bakal migunani yen sampeyan butuh screenshot kabeh kaca.

Trabasan Keyboard ing Mac:

1. Alt + Command + I 
2. Command + Shift + P

Trabasan Keyboard ing Windows utawa Linux:

1. Ctrl + Shift + I 
2. Ctrl + Shift + P

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.