Alat MarketingContent MarketingVideo Pemasaran & Penjualan

Cara Nggawe Screenshot Situs Web Kanthi Ukuran Khusus Nggunakake Google Chrome

Yen sampeyan minangka agensi utawa perusahaan sing duwe portofolio situs utawa kaca sing pengin dituduhake kanthi online, mesthine sampeyan wis nandhang lara amarga nyoba njupuk gambar seragam saben situs.

Salah sawijining klien sing lagi nggarap nggawe solusi Intranet sing di-host sing bisa di-host sacara internal ing wilayah perusahaan. Intranet luar biasa mbiyantu perusahaan kanggo komunikasi warta perusahaan, nyebarake informasi marketing, menehi informasi keuntungan, etc.

Kita mbantu klien iki migrasi produk solusi Intranet saka situs web perusahaan induk. Iki minangka proyek ekstensif sing nggabungake kabeh saka mbangun profil sosial anyar, nganyari Marketo, lan banjur mbongkar sawetara pangembangan khusus sing wis ditindakake kanggo nggabungake situs kasebut.

Siji langkah kritis yaiku mesthekake yen kita duwe gambar produk sing apik babagan situs intranet pelanggan sing misuwur ing situs web anyar. We wanted kanggo mesthekake saben gambar padha konsisten jembaré lan dhuwur ing saindhenging situs. Iki bisa angel… kajaba sampeyan nggunakake Google Chrome.

Screenshot Klien Kanthi Google Chrome

Sampeyan bisa uga ora ngerti iki, nanging sampeyan bisa njupuk gambar sing sampurna nganggo piranti pangembang sing dibangun ing Google Chrome. Sing nggumunake, sanajan keluwesan sing luar biasa, iki dudu fitur sing kondhang. Fitur kasebut uga ngidini sampeyan njupuk gambar situs responsif kanggo dimensi lan ukuran layar tartamtu.

Mangkene tutorial video cepet babagan carane njupuk gambar kaca web kanthi ukuran khusus sing sampurna nggunakake Google Chrome:

Langkah-langkah Kanggo njupuk Screenshot Kanthi Google Chrome

Piranti Pangembang Google Chrome bisa pratinjau situs nggunakake toolbar piranti. Alat kasebut dibangun supaya pangembang bisa ndeleng kepiye situs kasebut katon ing macem-macem ukuran viewport ing macem-macem piranti…

Ing kasus iki, kita pengin saben klien utama klien ing industri sing wis nggawe situs Intranet sing apik kanggo njupuk gambar supaya bisa nampilake kabeh ing portofolio ing situs web. Kita pengin kaca dadi persis 1200px ambane 800px dhuwur. Kanggo ngrampungake iki:

  1. Ing tombol navigasi sisih tengen (3 titik vertikal), pilih Ngatur lan Ngontrol Menu.
Menu Alat Pangembang karo Google Chrome
  1. pilih Piranti Liyane> Piranti Pangembang
Piranti Pangembang nganggo Google Chrome
  1. Toggle the Piranti Piranti kanggo nggawe pilihan lan dimensi piranti.
Toggle Toolbar Piranti Kanthi Google Chrome
  1. Setel pilihan pisanan menyang responsif, banjur atur dimensi dadi 1200 x 800 banjur tekan enter. Kaca saiki bakal ditampilake kanthi dimensi kasebut.
Piranti Piranti Responsif Google Chrome
  1. Ing sisih tengen Toolbar Piranti, klik tombol navigasi (3 titik vertikal) banjur pilih Tangkapan Gambar.
Capture Screenshot nganggo Google Chrome
  1. Google Chrome bakal njupuk gambar sing sampurna lan nyelehake menyang Downloads folder ngendi sampeyan bisa masang lan ngirim ing email. Aja manawa kanggo milih gambar ukuran lengkap amarga bakal njupuk kabeh dawa kaca lan nglirwakake watesan dhuwur.

Trabasan Keyboard Google Chrome kanggo Screenshot

Yen sampeyan master trabasan keyboard, sampeyan bisa njupuk gambar kaca lengkap nganggo trabasan kasebut. Aku ora seneng karo pendekatan iki amarga aku ora bisa nyetel dhuwur maksimum viewport… nanging nerangake ing Handy yen sampeyan nate mbutuhake gambar kaca kabeh.

Trabasan Keyboard (Mac)

1. Alt + Command + I 
2. Command + Shift + P

Pintasan Keyboard (Win / Linux)

1. Ctrl + Shift + I 
2. Ctrl + Shift + P

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web