Cara Nyinkronake 2 Kalender Google

Google Calendar

Kanthi akuisisi agensi lan saiki dadi mitra ing sing anyar Mitra Salesforce, Aku duwe masalah nalika mbukak loro G Suite akun lan saiki duwe 2 tanggalan kanggo ngatur. Akun agensi lawasku isih aktif digunakake kanggo publikasi lan pidhato - lan akun anyar kanggo Highbridge.

Nalika bisa nuduhake lan ndeleng saben tanggalan liyane, aku uga kudu nuduhake kaping saka tanggalan liyane saben sibuk. Aku nggoleki solusi apa wae ... lan mung cara kanggo ngajak akun liyane menyang saben acara, sing elek banget lan bisa nggawe kebingungan karo klien.

Luwih penting maneh yaiku nduwe aplikasi gawe jadwal dhewe kanggo saben tanggalan. Iki nyebabake macem-macem rapat dijadwalake ing konflik sing kudu dakjadwalake maneh. Rada mumetake. Aku pengin G Suite nawakake kemampuan kanggo langganan tanggalan liyane lan nggawe standar minangka sibuk ing tanggalan utama.

Panelusuranku ngasilake solusi sing apik, Kalender SyncThem. Kanthi platform, aku bisa nambah loro sinkronisasi… saka saben akun menyang akun liyane.

Napa Sinkronisasi Tanggalan Sampeyan?

Bisa uga ana akeh kasus panggunaan kanggo fungsi iki. Sampeyan bisa uga pengin mblokir wektu ing tanggalan kerja adhedhasar tanggalan pribadi / pribadi. Sampeyan bisa uga pengin nyalin kabeh acara saka tanggalan tim menyang acara pribadi. Utawa sampeyan uga minangka freelancer sing kerja bareng karo macem-macem pelanggan lan pengin mengkoordinasi tugas sampeyan.

Kalender SyncThem

Akun kasebut ngidini sampeyan ndhaptar karo tanggalan utama banjur sinkronisasi nganti 5 tanggalan. Luwih apik maneh, sampeyan bisa ngatur rincian tanggalan, kalebu:

  • Summary
  • Description
  • Lokasi
  • Tampilan
  • kasedhiyan
  • Pangeling - gawan yaiku ngilangi amarga bakal nyebabake kalender kalor ngirim pangeling.
  • Werna - utamane mbiyantu, aku bisa milih saben entri tanggalan kanthi warna tartamtu.

Aplikasi web cilik sing murah lan larang kanggo kontrak tahunan. Aku yakin bakal ngirit luwih saka biaya ing jangka panjang.

Miwiti Uji Coba Gratis 14 Dina Sampeyan

Sanggahan: Aku afiliasi Kalender SyncThem

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.