Restream: Video Langsung Langsung Kanggo 30+ Platform Media Sosial Sanalika

Cara Live Stream menyang Multiple Platform Media Sosial Sekaligus

Restream minangka layanan multistreaming sing ngidini sampeyan nyebar konten langsung menyang luwih saka 30 platform streaming bebarengan. Restream ngidini para pemasar bisa streaming liwat platform studio dhewe, stream nganggo OBS, vMix, e tc., Stream file video, gawe jadwal acara, utawa mung direkam ing platform. Luwih saka 4 yuta streamer video ing saindenging jagad nggunakake Restream.

Ndhaptar Akun Restream GRATIS Dina iki

Platform tujuan kalebu Facebook Live, Twitch, YouTube, Periscope dening Twitter, Linkedin, VK Live, DLive, Dailymotion, Trovo, Mixcloud, kakaoTV, Naver TV, Nimo TV, Nonolive, VLIVE, GoodGame, Huya, Zhanqi.tv, BiliBili, AfreecaTV , Mobcrush, Major League Gaming, Douyu, LiveEdu, Vaughn Live, Instagib, Breakers.TV, Vapers.TV, Picarto.TV, OK.ru, FC2 Live, Steam, lan TeleTu. Kanthi upgrade mbayar, sampeyan uga bisa stream menyang Grup Facebook, Kaca Facebook, Custom RTMP, Wowza, lan Akamai.

Cara Streaming Multiple Platform Sekaligus

Ndhaptar Akun Restream GRATIS Dina iki

Restream nawakake fitur ing ngisor iki:

  • Live-stream menyang Multiple Destination - Tekan pamirsa sing luwih akeh kanthi streaming menyang pirang-pirang platform kanthi bebarengan.

Media Sosial lan Platform Streaming Tujuan

  • Restream Studio - Jalanake live stream profesional saka browser sampeyan. Ngundang tamu, muter video on-stream, nuduhake layar, ngatur visual, lan liya-liyane!

Restream Studio

  • Sumber RTMP - Gunakake sing wis ana Protokol olahpesen wektu nyata sumber karo Restream Studio.

Sumber sumber RTMP maneh

  • Acara sing Dijadwalake - Streaming video sing direkam langsung. Seneng dinane nalika lepen lunga tanpa alangan.

Acara Langsung Langsung menyang Multiple Tujuan

  • kanca - Lali ngoper tab. Maca lan bales pesen saka macem-macem platform streaming ing siji layar.

Mikir maneh Ngobrol Streaming Video Langsung

  • Analytics - Ukur sukses sampeyan. Entuk wawasan babagan performa live stream sampeyan ing pirang-pirang platform - ing siji layar.

Analytics Video Streaming Langsung

Ndhaptar Akun Restream GRATIS Dina iki

Pengungkapan: Aku nggunakake Muter maneh link afiliasi saindhenging artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.