Cara Miwiti Podcast Kanggo Bisnis Sampeyan (Kanthi Pelajaran sing Sinau Saka Aku!)

Cara Miwiti Podcast Kanggo Bisnis Sampeyan

Nalika miwiti podcast taun kepungkur, aku duwe telung target sing beda:

  1. Panguwasa - kanthi wawancara karo pimpinan industri, aku kepengin ngerti jenenge. Pancen bisa digunakake lan nyebabake sawetara kesempatan sing luar biasa - kayata mbantu podcast tuan rumah Dell Luminaries sing ngasilake 1% ndhuwur podcast sing paling dirungokake nalika mbukak.
  2. prospek - Aku ora isin babagan iki ... ana perusahaan sing pengin dikerjakake amarga aku weruh budaya sing pas karo strategi lan strategi aku. Wis sukses, aku kerja bareng karo sawetara perusahaan sing apik tenan, kalebu Dell, GoDaddy, SmartFOCUS, Salesforce, Angie's List… lan liya-liyane.
  3. Voice - Nalika podcast saya tuwuh, iki menehi kesempatan kanggo nuduhake sorotan karo para pimpinan industri saya sing duwe bakat lan saya rame nanging durung misuwur. Aku ora isin yen pengin nggawe podcast luwih akeh lan macem-macem kanggo nambah visibilitas lan jangkauan.

Yen jarene, iku ora gampang! Piwulang sing dipelajari:

  • gaweyan - gaweyan kanggo riset, ngasilake, nerbitake, lan ningkatake konten luwih suwe tinimbang nindakake wawancara. Dadi podcast 20 menit bisa uga butuh wektu 3 nganti 4 jam kanggo nyiyapake lan nerbitake. Wektu sing penting banget ora ana ing jadwalku lan nggawe aku angel njaga momentum.
  • momentum - Kaya dene blogging lan media sosial, podcasting uga bisa digunakake. Nalika nerbitake, sampeyan bakal entuk sawetara pengikut. Ing ngisor iki tuwuh lan saya tuwuh… mula momentum iku penting kanggo sukses sampeyan. Aku kelingan nalika duwe satus wong sing ngrungokake, saiki aku duwe puluhan ewu.
  • planning - Aku yakin bisa nggayuh maksimal yen aku luwih disengaja ing jadwal podcast uga. Aku seneng nggawe tanggalan konten supaya, sajrone taun, aku fokus ing topik tartamtu. Bayangake wulan Januari Oktober dadi wulan e-commerce supaya para ahli siyap-siyap kanggo musim sing bakal teka!

Napa Bisnis Sampeyan kudu miwiti Podcast?

Ing njaba conto sing dakkandhakake ing ndhuwur, ana sawetara sing bisa narik kawigaten statistik babagan adopsi podcast sing nggawe media sing bisa digali.

  • 37% wong ing AS ngrungokake podcast ing wulan pungkasan.
  • 63% wong tuku host podcast kanggo promosi.
  • Ing taun 2022, diramalake yen ngrungokake podcast bakal tuwuh dadi 132 yuta wong ing Amerika Serikat.

Businessfinancing.co.uk, keuangan bisnis, lan nyiarake penerbit situs web informasi lan informasi ing Inggris, nindakake tugas sing apik banget nalika nggoleki kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe podcast. Infographic, Pandhuan Bisnis Cilik kanggo Miwiti Podcast tindakake langkah-langkah kritis ing ngisor iki… priksa manawa sampeyan ngeklik menyang kiriman sing nambah ton sumber daya!

  1. Pilih sing topik mung sampeyan sing bisa ngirim… priksa manawa nggoleki ing iTunes, Spotify, SoundCloud, lan Google Play kanggo ndeleng manawa sampeyan bisa bersaing.
  2. Entuk hak Mikropon. Priksa sandi studio omah lan rekomendasi peralatan ing kene.
  3. Sinau carane sunting podcast sampeyan nggunakake piranti lunak editing kaya audacity, Garageband (mung Mac), Adobe Audition (dilengkapi suite cloud kreatif Adobe). Uga ana akeh platform lan aplikasi online!
  4. Rekam podcast minangka video dadi sampeyan bisa ngunggah menyang Youtube. Sampeyan bakal kaget akeh wong listen menyang Youtube!
  5. njaluk hosting khusus digawe kanggo podcast. Podcast gedhe, streaming file lan server web khas sampeyan bakal keselak bandwidth sing dibutuhake.

Kita duwe artikel sing jero babagan ngendi tuan rumah, sindikat, lan promosi podcast sampeyan sing rinci babagan macem-macem host, sindikasi, lan saluran promosi sing bisa sampeyan manfaatake.

Sumber daya liyane kanggo kula (kanthi podcast sing apik) yaiku Perusahaan Penyiaran Brassy. Jen wis mbantu ewonan wong kanggo miwiti lan nggawe strategi podcast bisnis.

Oh, lan manawa sampeyan kudu langganan Martech Zone Pitakonan, podcastku!

Pandhuan Bisnis Cilik kanggo Miwiti Podcast

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.