Cara Nggawe Tugas Tunggal

Kabeh wong ngomong babagan carane tugas multi… wingi aku ngobrol karo David saka Sumber Daya Karir Brown County tengah lan kita ngrembug tugas siji. Yaiku ... mateni telpon, aplikasi desktop twitter, nutup email, mateni tandha - lan nyatane rampung.

wektu.pngSaiki kita akeh gangguan, lan pengaruh iki bakal nyebabake kualitas karya kita.

Aku dudu penggemar tugas multi. Rekan kerja saka pegawean sadurunge bakal nguatake kasunyatan manawa aku dadi wong lanang sing kurang ajar. Aku seneng golek pojok, musataken marang apa sing aku lakoni, lan nglakokake. Kadhangkala, dheweke bakal nyedhaki aku lan ngrembug babagan proyek liyane, lan aku bakal ndeleng dheweke kaya zombie ... meh ora kelingan dheweke malah takon marang aku.

Anakku seneng iki, omong-omongan ... iki biasane nalika dheweke njaluk idin kanggo nindakake perkara sing bisa dakkandhani. 🙂

Oalah… coba wae! Yen sampeyan duwe Blackberry, aktifake bisu (ora kedher) banjur baleni ing meja supaya sampeyan ora bisa ndeleng pasuryane nalika pesen anyar disabetake. Yen sampeyan arep rapat, tinggalake telpon ing meja lan fokus ing rapat kasebut. Yen sampeyan duwe ruang dewan eksekutif ing rapat, rapat kasebut bisa nyebabake bisnis sampeyan ewonan dolar. Sijine telpon banjur selesaikan kerja!

Coba dicoba minggu ngarep - mblokir 2 nganti 3 jam terus ing tanggalan sampeyan dina Senen. Temtokake proyek sing bakal digunakake. Tutup lawang sampeyan, mateni kabeh tandha desktop, lan miwiti. Sampeyan bakal gumun karo karya sing bakal dirampungake.

6 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Saran sing apik banget .. Aku mikir aku bisa nyoba iki dina iki ing sawetara peer. Nanging aku weruh ngendi Emma Adams teka saka .. Aku lagi wae bisa liwat kelas tanpa mriksa blackberry.

    Pokoknya postingan apik..

  4. 4

    Doug… Aku nggoleki teknik sing apik kanggo ngerjakake tugas siji lan nemokake sing apik… Aku nggunakake teknik Pomodoro ( http://www.pomodorotechnique.com/ ) nalika aku kudu fokus kanggo ngrampungake lan aku kudu nindakake kanthi konsisten. Aku kayane ora bisa nggunakake ing dina Mei kapenuhan rapat-rapat, nanging yen aku duwe akeh sing kudu dilakoni, iku technique paling apik aku wis ketemu… Sejatine, Pomodoro punika 25 menit wektu kerja ing tugas individu lan 5 menit. saka break. 4 pomodoro lan sampeyan istirahat 30 menit… Aku wis rampung nggunakake teknik iki….

  5. 5
  6. 6

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.