Cara Nggawe Pertunjukan Geser PowerPoint Ing Jendhela Tunggal kanggo Acara Virtual

Cara Nggawe PowerPoint Ing Jendhela kanggo Acara Virtual

Nalika perusahaan terus kerja ing omah, jumlah rapat virtual saya mundhak. Aku kaget tenan karo pirang-pirang rapat sing presenter duwe masalah nalika nuduhake Presentasi PowerPoint ing layar. Aku uga ora ngilangi babagan iki… Aku wis goofed kaping sawetara ing dalan lan wektu tundha wiwitan webinar amarga ana masalah sing disuntikake.

Siji setelan mutlak, sing dakpastikan wis disetel lan disimpen karo saben presentasi online sing daklakoni yaiku kemampuan kanggo ngluncurake PowerPoint presentasi ing jendhela tinimbang gawan saka Diwenehake dening Pembicara sing bisa ngrusak… luwih-luwih yen sampeyan nggunakake macem-macem layar. Iki bisa ndhelikake navigasi piranti lunak konferensi nyata lan mbukak windows ing layar sing beda… lan bakal bingung kabeh.

PowerPoint duwe tampilan sing apik ... nanging angel ditemokake… sing bisa ditemtokake Slide Show mbukak ing jendela individu tinimbang. Setelan iki ngidini sampeyan mbukak Presentasi kanthi gampang ing mode Slide Show, nanging ing jendela siji, gampang dienggo bareng ing Zoom utawa webinar online utawa piranti lunak rapat liyane lan gampang ngontrol presentasi nggunakake tombol mouse, remot, utawa panah.

Setelan Show Slide PowerPoint

Yen sampeyan mbukak presentasi kanggo diowahi, ana menu Slide Show ing pandhu arah utama. Sampeyan pengin ngeklik Setelan Slide Show:

Power Point - Nggawe Slide Show

Nalika klik Set Up Slide Show, sampeyan bakal kasedhiya karo pilihan kanggo nyiyapake Geser Tampilake ing jendhela individu. Priksa pilihan iki, klik OK… lan Simpen Presentasi Sampeyan. Pungkasan bisa dadi langkah paling penting yen sampeyan siyap lan bakal mbukak presentasi mengko nalika webinar diwiwiti. Yen sampeyan ora nyimpen kanthi setelan sing aktif, Presentasi bakal bali menyang mode Speaker.

PowerPoint Slide Show - Main ing Jendhela Individu

Presentasi ing conto iki minangka salah sawijining kursus digital sing digawe karo Universitas Butler sing saiki digunakake internasional kanggo nglatih tim ing Roche. Kita nindakake lokakarya virtual kanthi online nggunakake Zoom lan nggabungake kamar breakout Zoom, Jamboards kanggo kegiyatan, lan handout. Amarga iku, aku butuh saben inci saka telung layar supaya bisa ndeleng kamar, sesi Jamboard, video para pamiarsa, sesi obrolan, uga presentasi. Yen aku mbukak PowerPoint ing mode Speaker, aku bakal kelangan 2 windows mung Slide Show… lan bisa uga ndhelikake sawetara windows sing dibutuhake.

Pertunjukan Geser PowerPoint Ing Jendhela Tunggal

Tip Pro: Simpen Setelan Iki Kanthi Cithakan Virtual sing Disebarake

Yen sampeyan wis nggawe template Master Slide Show kanggo organisasi sampeyan, aku pancen nyaranake sampeyan nyimpen template kaping pindho ... siji kanggo mode Speaker lan liyane kanggo mode Virtual kanthi setelan iki aktif. Kanthi cara kasebut, nalika tim nyiyapake presentasi virtual, dheweke ora prelu golek setelan iki. Bakal aktif kanthi otomatis nalika nggawe lan nyimpen presentasi. Nalika diwiwiti, mula mung bakal mbukak nganti jendhela individu!

Keynote: Mainake Tayangan slide ing Jendhela

Kepiye Keynote? Keynote sejatine duwe muter ing jendhela pilihan sing apik banget. Yen sampeyan ngeklik Main ing pandhu arah utama, sampeyan bakal bisa ndeleng pilihan Tampilan slide ing jendhela tinimbang layar wutuh. Katon ora setelan sing bisa disimpen karo presentasi.

main intine ing jendhela

Muga-muga ... yen sampeyan ngerti yen aku nggunakake Slide Show lan slide show ing artikel iki, amarga Microsoft nuduhake presentasi sing bakal ditampilake minangka Slide Show, nanging Apple nyebutake minangka Slideshow. Aja takon apa sebabe perusahaan teknologi kasebut ora bisa nggunakake basa sing padha… Aku mung nulis kanthi cara sing padha.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.