Pandhuan Ultimate Cara Jual ing Amazon

Cara Jual ing Amazon

Minggu iki, kita kepenak banget pacelathon karo Randy Stocklin ing podcast kita. Randy minangka ahli e-commerce sing dadi pendiri One Click Ventures, perusahaan sing duwe telung eretailer gedhe ing industri kacamata. Siji topik sing kita bahas yaiku pentinge adol ing Amazon.

Kanthi tekan sing luar biasa, Amazon ora bakal bisa dipecat minangka sarana adol lan distribusi produk sampeyan. Kerugian ora ndhuweni hubungan karo pelanggan sampeyan luwih gedhe tinimbang volume pembeli Amazon. Kasunyatane, Amazon narik luwih saka 150 yuta pengunjung saben wulan.

Kuncine yaiku nggunakake pandhuan kayata sing bisa sinau sabisane, ngalahake kompetisi, lan aja nganti mbuwang dhuwit amarga kesalahan sing konyol. Pasar pancen kompetitif, lan yen sampeyan wis ngerti, sampeyan bakal luwih bisa menang ing kompetisi kasebut. Ron Dod, Pengunjung

Kunjungan minangka Badan Pemasaran Telusuran eCommerce lan dheweke wis nggabungake Pandhuan Ultimate kanggo Dominasi Amazon, artikel sing jero kanthi meh kabeh rincian sing dibutuhake kanggo mutusake cara adol ing Amazon, keputusan utama sing kudu sampeyan lakoni, lan carane miwiti.

  1. Rencana Jual Amazon - Temtokake manawa sampeyan pengin dadi wong sing adol utawa bakul profesional.
  2. Biaya Penjual Amazon - Fees pemenuhan, pengiriman, penutupan, lan rujukan bisa uga ditrapake nalika adol ing Amazon.
  3. Pemenuhan - Pemenuhan dening Amazon (FBA) utawa Merchant Network Fulfillment (MFN) minangka pilihan kanggo njupuk produk sampeyan saka gudang menyang ngarep lawang.
  4. Pilih Produk Sampeyan - Sampeyan bisa uga ora pengin kabeh inventaris ing Amazon, mula sawetara rincian diwenehake babagan cara milih produk sing paling apik ing njaba.
  5. Setel Produk Sampeyan - Salah sawijining perkara yaiku nerbitake produk, sing liya yaiku supaya bisa ditampilake ing telusuran lan entuk adol hebat. Tips diwenehake ing infographic iki.

Semangat kanggo miwiti?

Mulai Sade ing Amazon

Cara Jual ing Amazon

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.