Cara Ngedol Jeneng Domain Sampeyan

cara adol jeneng domain

Yen sampeyan kaya aku, sampeyan terus mbayar biaya registrasi jeneng domain saben wulan, nanging apa sampeyan bakal nggunakake utawa ana sing ngubungi sampeyan kanggo tuku. Mesthi ana sawetara masalah. Kaping pisanan, ora… sampeyan ora bakal nggunakake. Aja guyon dhewe, sampeyan mung butuh biaya akeh saben taun tanpa ngasilake investasi. Kapindho, ora ana sing ngerti yen sampeyan sejatine sade - mula kepiye sampeyan entuk tawaran?

Dasawarsa kepungkur, proses iki kanggo nggoleki domain sing gedhe, ngenali sapa sing duwe, banjur miwiti tarian tawaran lan tawaran counter. Sawise sampeyan setuju karo rega kasebut, mula sampeyan kudu miwiti akun escrow. Iki pihak katelu sing duwe dhuwit kanggo mesthekake yen domain ditransfer kanthi bener. Ing wektu kasebut, akun escrow ngeculake awis menyang pihak sing adol.

Saiki luwih gampang. Nggunakake layanan kaya DomainAgents, sampeyan bisa ndhaptar kabeh domain ing layanan kasebut. Dheweke entuk potongan sing sehat ing adol, nanging nggabungake pasar sing bisa ditelusuri, kaca kebangkrutan khusus, lan akun escrow kabeh ana ing siji platform. Iki nggawe gampang golek domain lan adol.

Ngenteni apa maneh? Tambah kabeh sing ora digunakake (lan malah sing wis digunakake) saiki:

Temokake utawa Adol Jeneng Domain Sampeyan

Kepiye Sampeyan Nggawe Rega Takon Domain Sampeyan?

Aku wis suwe nglakoni iki lan dadi masalah sing angel. Sing adol bisa ndeleng manawa perusahaan utawa panuku sugih sing tuku lan negosiasi rega tuku sing gedhe. Utawa, adol bisa uga naif lan nglalekake jeneng domain sing apik. Kita wis tuku lan adol ton jeneng domain lan mesthi ana kahanan sing ngepenakke. Ana sawetara aturan sederhana kaya domain cendhak sing ora duwe garis miring utawa nomer sing asring apik. Jeneng domain sing luwih dawa kanthi tembung sing salah eja uga ora ana.

The TLD situs isih regane luwih akeh amarga nyoba kaping pisanan ing telusuran utawa browser kanggo nemokake situs. Yen domain kasebut sejatine duwe konten lan ngasilake asil telusuran (tanpa tujuan malware utawa pornografi), bisa uga ana gandhengane karo perusahaan sing nyoba nggawe lalu lintas organik utawa panguwasa kanggo merek kasebut.

Aturan jempol kita yaiku kejujuran nalika negosiasi. Aku bakal menehi saran supaya para pembeli nggawe tawaran kapisan kanggo menehi reaksi langsung marang sing adol apa transaksi kasebut bakal migunani. Minangka pembeli, kita bisa uga ujar manawa kita tuku atas jenenge pihak katelu amarga pengin menehi rega sing cukup tanpa mbayar kakehan. Kita uga ngandhani supaya adol ngerti yen kita kepengin mbayar domain sing regane tanpa nyuwek adol. Ing pungkasan negosiasi, kalorone pihak asring seneng.

Custom Landing Page

Bakc kanggo DomainAgents. Kanthi nganyari DNS kanggo jeneng domain, DomainAgents nyedhiyakake kaca landas sing apik kanggo nggawe domain gampang dituku. Mangkene conto sing apik, deleng salah sawijining domain - alamat perbaikan.com.

Ing ngisor iki domain liyane sing didol, ana sing apik lan cendhak, ana sing cukup populer (lan tawaran minimal signifikan).

Pengungkapan: Kita nggunakake link afiliasi kanggo DomainAgents sajrone kirim iki.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.