Cara Pilih Desainer Web

desain

Ana kanca sing takon ing email, apa sampeyan bisa menehi saran desainer web kanggo aku? Aku mandheg sawetara menit… Aku ngerti akeh desainer web - kabeh kalebu ahli merek, desainer grafis lokal, pangembang sistem manajemen konten, ahli jaringan sosial, integrasi kompleks, pangembang perusahaan lan arsitektur.

Aku mangsuli, "Apa sing arep digayuh?"

Aku ora bakal menehi katrangan babagan apa sing ditanggepi utawa rekomendasi apa, nanging pancen kabukten:

  1. Klien ora ngerti apa sing bakal diupayakake karo situs web kasebut.
  2. Perusahaan desain web sing wis dihubungi mung nyurung portofolio lan penghargaan.

Ana macem-macem jinis desainer web sing ora bisa dakcritakake, nanging sing paling apik bakal miwiti pacelathon, "Apa sing pengin digayuh?" Gumantung saka wangsulan, dheweke bakal ngerti manawa bisnis sampeyan cocog karo duweke dhewe, lan pungkasane bakal sukses ing target sampeyan utawa ora. Takon lan tindakake karo klien sing anyar kanggo nemokake referensi kanggo klien liyane sing wis kerja bareng sing duwe tujuan sing padha karo sampeyan kanggo nemokake kepiye cara kerja bareng.

Apa sampeyan perusahaan cilik sing nyoba katon kaya perusahaan gedhe? Apa sampeyan nyoba nggawe kesadaran merek? Mesin telusuran? Apa perusahaan sampeyan nyoba nggawe portal kanggo komunikasi karo klien? Kanthi prospek? Apa sampeyan nggunakake alat lan layanan liyane sing pengin diotomatisasi lan digabungake liwat situs web?

Basis Desain Web sampeyan kanthi jumlah dolar lan portofolio minangka game sing mbebayani. Kemungkinan sampeyan bakal enggal blanja nalika teknologi maju lan sampeyan nemokake situs ora cocog karo kabutuhan. Desainer paling apik biasane nemokake kerangka kerja sing populer kanggo mbangun situs sampeyan supaya bisa ditambahi nalika ana prekara sing anyar. Desainer paling apik bakal nggawe hubungan, dudu kontrak. Desainer paling apik bakal nggunakake standar web paling dhuwur lan kepatuhan lintas browser.

Biasa karo biaya desain web minangka anggaran sing terus dibukak tinimbang biaya siji. Biasane kanggo terus dandan tinimbang ngrampungake proyek umum sing tepat wektu. Luwih becik nambahake fitur sewulan suwene seta tinimbang ngenteni setaun supaya situsku bisa urip!

Pilih Desainer Web kanthi tliti. Aku ngerti ana akeh desainer hebat (lan akeh desainer sing apik banget). Nanging, luwih asring, aku nemokake manawa proyek desain web sing mbebayani luwih ana gandhengane karo kecocokan desainer web kanthi tujuan organisasi.

4 Komentar

  1. 1

    Doug,

    Ngomong apik! Aku wis ndeleng akeh desainer web lan perusahaan web sing luwih kuwatir babagan cara supaya bisa nyengkuyung anggaran ing situs sing beda karo cara kanggo nulungi klien supaya entuk nilai paling akeh kanggo situs kasebut.

    Adam

  2. 2

    Aku mikir sing dadi angel banget yaiku ana akeh wong sing ngaku dadi desainer web nalika pancen ora duwe kreativitas, pangerten babagan kode, utawa pengetahuan sing anyar.

    Nembe wae wong sing dakkenal nelpon wong lokal kanggo ngira-ngira situs kanggo bisnis. Kaca "desainer" iki duweke pribadi, uga portofolio, kalebu situs web kanthi tabel tinimbang nggunakake css. Kutipan kanggo situs 5 kaca yaiku $ 1000. Saiki mung medeni.

    • 3

      Amin kanggo sing. Lan para desainer sing ngarani jeneng sing apik kanggo wong sing duwe bakat.

      Ing sisih liyane, ana klien sing mikir manawa "dhasar" (biaya) mung siji sing penting. Sampeyan entuk apa sing sampeyan mbayar biasane. Banjur, mesthine, yen dheweke wis menyang desainer ruang bawah tanah sing murah lan situs kasebut wis dikirim, ora nindakake apa sing kudu ditindakake lan ora nyalahake perancang web tingkat potongan dhewe, dheweke mutusake kabeh desainer web ora liya yaiku seniman rip-off sing wis dibayar. Bilas, lather, baleni.

      Ana wong sing ngombe wedang nalika mudhun saka kothak sinetron!

  3. 4

    Bener. Ora mung desainer web sing apik sing dibutuhake. Nyederhanakake kabutuhan sampeyan kanthi desain sing cocog, kudu dielingi babagan tujuan sampeyan karo situs web sing bakal mbantu.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.