Pertimbangan Utama Nalika Milih Sistem Point of Sales (POS)

Titik Penjualan

Solusi point of sale (POS) biyen cukup gampang, nanging saiki ana macem-macem opsi, saben fitur unik. Sing kuat layanan sale bisa nggawe perusahaan sampeyan luwih efisien lan duwe efek positif ing sisih ngisor.

Apa sing diarani POS?

A Titik Penjualan sistem minangka kombinasi perangkat keras lan piranti lunak sing ngidini para pedagang bisa adol lan nglumpukake pambayaran kanggo adol lokasi. Sistem POS modern bisa adhedhasar piranti lunak lan bisa nggunakake ponsel, tablet, utawa desktop umum. Sistem POS tradisional biasane ngemot perangkat keras proprietari kanthi dhukungan layar tutul lan integrasi laci awis.

Artikel iki bakal nyakup kabeh sing sampeyan kudu ngerti supaya bisa milih piranti lunak sing bisa didol kanggo bisnis sampeyan. Kanthi akeh macem-macem solusi sing kasedhiya, penting banget kanggo riset sadurunge lan ngenali solusi sing cocog karo kabutuhan merek sampeyan.

Apa Titik Sistem Penjualan Pancen Perlu?

Sawetara bisnis nyoba nyuda biaya kanthi nindakake tanpa solusi titik jual, nanging investasi iki duweni potensi golek dhuwit kanggo perusahaan sampeyan. Jumlah sethithik sing sampeyan lakoni ing lengganan ora ana sing mbandhingake wektu lan dhuwit sing bakal sampeyan ngirit saben dina kerja.

Saliyane nggampangake transaksi, aplikasi penjualan kontemporer nawakake macem-macem alat sing dirancang kanggo nggawe saben aspek bisnis bisa luwih lancar. Yen sampeyan pengin fokus karo hubungan pelanggan, kayata, sampeyan bisa nemokake solusi point of sale sing kalebu program loyalitas lan fitur penting liyane. Kajaba iku, akeh layanan sing integral karo aplikasi populer liyane kayata Shopify lan Xero.

Sistem sing beda kanggo Bisnis sing Beda

Layanan penjualan target target macem-macem perusahaan kalebu vendor online lan bisnis kanthi toko fisik. Yen dipikirake, sampeyan ora bakal nemoni masalah sing cocog karo anggaran lan ukuran merek sampeyan.

Luwih luwih akeh, luwih akeh sistem sing pindhah menyang pendekatan adhedhasar awan sing desentralisasi informasi kanthi nyopot saka piranti apa wae. Nalika sistem tradisional isih kasedhiya, alternatif adhedhasar awan dadi saya populer.

5 Pertimbangan Kunci Nalika Milih POS

  1. hardware - Sistem penjualan sing beda-beda dirancang kanggo nggarap macem-macem jinis hardware, lan sampeyan kudu nganggep biaya hardware nalika mbandhingake pilihan sampeyan. Yen sampeyan bisa mbukak POS kanthi telpon, kayata, sampeyan nyederhanakake fungsi nalika nambah overhead sing ora ana gandhengane. Saliyane, program tartamtu bisa digunakake luwih apik karo tablet utawa piranti khusus, sing bisa nyebabake biaya luwih akeh. Kajaba iku, bisnis lan restoran sing luwih gedhe asring mbutuhake piranti keras sing luwih akeh, kalebu printer kanggo kuitansi, terminal kanggo manajemen tabel, lan liya-liyane.
  2. Pembayaran Gateways - Tuku sistem POS ora ateges sampeyan wis nggabungake cara pembayaran kertu kredit. Nalika umume sistem POS wis diatur karo sing maca kertu kredit, sing liyane bisa uga butuh konfigurasi, sing bakal entuk biaya. Temokake POS kanthi maca kertu terintegrasi utawa sing bisa nggabung karo pamaca kertu kredit saka prosesor lan gateway pembayaran.
  3. Integrasi pihak katelu - Umume bisnis wis nggunakake macem-macem alat produktivitas, lan penting banget kanggo nemokake titik layanan sing bisa cocog karo praktik sing wis ana. Integrasi populer kalebu sistem akuntansi, sistem manajemen karyawan, sistem inventaris, sistem loyalitas pelanggan, lan layanan pengiriman. Contone, sistem penjualan point Square, nyambung karo macem-macem platform pihak katelu kanggo kabeh, wiwit eCommerce nganti pemasaran lan akuntansi. Tanpa integrasi, nambah layanan anyar menyang strategi organisasi sampeyan kanthi rumit bisa nyusahake fungsi utama. Sistem sales sale kabeh babagan efisiensi, mula nggunakake platform sing ora bisa komunikasi karo aplikasi liyane. Contone, ngimpor transaksi kanthi otomatis menyang layanan akuntansi luwih efisien tinimbang transfer kanthi manual ing antarane aplikasi.
  4. keamanan - Konsumen nggawe privasi luwih serius tinimbang sadurunge, lan peretasan data kaget umume ing antarane bisnis kanthi kabeh ukuran. Manajer asring ngremehake pentinge njaga data kanthi aman, lan iki cocog banget nalika pelanggan menehi informasi sensitif kayata nomer kertu kredit. Ing Industri Kertu Pembayaran nggambarake standar keamanan sing cukup kanggo sistem penjualan lan cara pangolahan pembayaran liyane. Program terkenal umume sesuai karo standar kasebut, nanging sampeyan uga bisa golek proteksi sing luwih kuat, kayata tokenisasi data lan enkripsi end to end. Keamanan kudu dadi prioritas utama nalika nggoleki aplikasi POS sing dipercaya.
  5. dhukungan - Sampeyan bisa uga ora nganggep dhukungan minangka fitur kritis, nanging jaringan dhukungan sing ora apik bisa ndadekake sistem penjualan sampeyan luwih angel digunakake. Opsi sing dipercaya nyedhiyakake dhukungan sing tetep lan mbantu sampeyan ngatasi masalah sadurunge kena pengaruh negatif ing bisnis sampeyan. Yen bisa, sampeyan kudu golek layanan sing nawakake dhukungan 24/7. Penting sampeyan ngerti manawa ana wong sing bakal nanggapi nalika sampeyan nemoni masalah kasebut. Sawetara aplikasi malah menehi pangguna pitulung ing situs nalika nggawe layanan kaping pisanan. Usaha cilik asring ora nandur modal ing solusi supaya bisa adol, nanging langganan kanthi kualitas bisa migunani kanggo perusahaan kanthi ukuran apa wae. Iki mung sawetara faktor sing paling relevan sing kudu dielingi nalika mbandhingake titik layanan penjualan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.