Sapa sing Twitter Sampeyan?

Ing postingan sadurunge, aku nulis cara nggunakake kombinasi Google Alerts lan telusuran situs ing Twitter kanggo menehi tandha nalika jeneng, perusahaan, utawa produk sampeyan dadi twitversation.

I'm not sure how it escaped me at the time, but I hadn't taken a deeper look at Twitter's own search functionality. Twitter duwe mesin telusuran internal sing kuat:
telusuran twitter

Sampeyan uga bisa nyiyapake a feed based off of your search results – very helpful if you're a marketer and wish to keep tabs and respond to questions and queries regarding your products, services, or even your employees!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Uga, priksa manawa milih "Apa wae Basa" ing dhaptar tarik-mudhun. Kerep wae Twitter bakal nggolongake Tweet dadi "non-Inggris" sanajan ditulis kanthi jelas ing basa Inggris. Selecing "Sembarang Basa" ngidini nyekel kabeh Tweet sing dirilis. Muga-muga iki mbantu!

  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.