Sapa sing Twitter Sampeyan?

Ing postingan sadurunge, aku nulis cara nggunakake kombinasi Google Alerts lan telusuran situs ing Twitter kanggo menehi tandha nalika jeneng, perusahaan, utawa produk sampeyan dadi twitversation.

Aku ora yakin kepiye carane bisa lolos saka aku nalika semana, nanging aku durung ndeleng kanthi jero Fungsi telusuran Twitter dhewe. Twitter duwe mesin telusuran internal sing kuat:
telusuran twitter

Sampeyan uga bisa nyiyapake a feed adhedhasar asil telusuran - migunani banget yen sampeyan dadi pemasar lan pengin tetep tab lan nanggepi pitakon lan pitakon babagan produk, layanan, utawa uga karyawan!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Uga, priksa manawa milih "Apa wae Basa" ing dhaptar tarik-mudhun. Kerep wae Twitter bakal nggolongake Tweet dadi "non-Inggris" sanajan ditulis kanthi jelas ing basa Inggris. Selecing "Sembarang Basa" ngidini nyekel kabeh Tweet sing dirilis. Muga-muga iki mbantu!

  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.