Apa Ritel Taun 2018 Mati? Mangkene Cara Ngirit

Mal Eceran Sibuk

Bocah-bocah lan bocah-bocah padha sedhih karo tiba saka Toy 'R' Us, stalwart industri lan rantai ritel pungkasan sing fokus khusus ing dolanan. Pengumuman penutupan toko ngilangi kabeh pangarep-arep manawa raksasa ritel - papan nostalgia kanggo wong tuwa, karajan sing apik banget kanggo bocah-bocah - bisa disimpen.

Sing luwih sedhih yaiku Mainan 'R' Kita bisa disimpen.

Superstore sing nyedhiyakake dolanan kasebut dadi korban jebakan ritel, lan ora mung dhewe. Cushman & Wakefield ngramal manawa AS penutupan toko bakal munggah 33% ing 2018, ngilangi luwih saka 12,000 perusahaan

Antarane tiwas RadioShack, penurunan JCPenney lan implosion wong liya sing ora kaetung, konsumen lara tutup toko! pratandha lan judhul. Kanthi Sears, Claire lan Foot Locker siyap ngeculake toko liyane, prekara kasebut ora apik kanggo pengecer bata lan mortir.

Amarga kahanane, bisa uga nyoba nggawe musik latar mburi Don McLean, nalika nembang, 2018 yaiku taun ritel mati! Nanging aja nganti mung weker saiki. Ana pangarep-arep kanggo pengecer sing gelem adaptasi lan nampa akeh pangowahan sing wis ngalami evolusi pengalaman blanja para konsumen.

Slamet Sing Paling Enak

Akeh pengecer sing berjuang kanggo ngatasi Pengaruh Amazon (ing antarane faktor liyane), nanging saiki wayahe ganti. Nalika raksasa dot-com wis kabukten bisa dadi mungsuh toko tradisional, ora ana sebab kenapa para pengecer ora bisa nyadari potensine sing sejatine.

Kanggo ngatasi sawetara tantangan paling gedhe ing sektor ritel, pemain bata lan mortir kudu siyap kanggo nggedhekake kesempatan ing toko, kanthi efektif adol lan promosi barang, ngisi kesenjangan ing antarane digital lan fisik, sing pungkasane nambah bathi lan nambah pengalaman pelanggan.

Dompet lawan Permintaan

Masalah klasik iki bola-bali ngganggu para Toy 'R' Us lan Otoritas Olahraga. Kasus: Apa sampeyan nate mikir kenapa sampeyan tuku Mainan 'R' Us?

Wong diwasa tindak ing kana kanggo tuku oleh-oleh ("Panjaluk"). Dompet, Nanging, siji utawa luwih derajat dipisahake saka asal Permintaan. Dompet ora kepengin mlebu toko - pancen ngeselake banget.

Pelanggan Otoritas Olahraga ngadhepi masalah sing padha, amarga pelanggan asring blanja kanggo nyiapake musim olahraga sing anyar. Banjur dheweke ndeleng rega sing mundhak lan angel nerusake.

Ana skenario alternatif - ing endi wong tuwa sing bosen pengin mateni wektu karo anak-anake. Sawise mlebu ing salah sawijining toko, Dompet ora duwe rencana khusus kanggo entuk dhuwit. Wong tuwa uga kudu duwe risiko, ngarep-arep bisa mlebu lan metu kanthi murah.

Kulawarga sing dikarepake bakal dikecualian. Wong tuwa anyar ("Dompet") seneng tuku kabeh sing dibutuhake. Cahya bayi sing anyar duwe watesan, mula aja nganti semangat tuwuh suwe sawise:

  1. Anggaran wis ngluwihi kaping papat
  2. Newborn teka
  3. Bayi nomer loro teka

Pengecer asring ora duwe kesempatan kanggo nggabungake Dompet sing tahan karo Permintaan sing semangat. Sanajan ana kalane rumangsa gampang banget (kayata: kulawarga sing ngarep-arep), sampeyan bisa nyedhaki Dompet lan Panjaluk kanthi:

  • Nyedhiyakake pelanggan kanthi dhaptar sing jelas lan ringkes kanggo kabeh produk sing kasedhiya ing toko
  • Nerangake ing endi dununge produk kasebut
  • Nglamar alat sing bisa nulungi para pelanggan blanja kanthi luwih efisien, kayata peta utawa dhaptar blanja digital
  • Nggawe tata letak toko supaya luwih apik tuku saka toko
  • Ngleksanakake program kapercayan kaya tuku online ing toko

Pungkasane, yen sampeyan duwe pelanggan sing ora kesusu karo toko sing rusak, dheweke cenderung ora nundha lan ngira-ngira tuku liyane.

transformasi digital

Transformasi digital ora ana gandhengane karo inisiatif internal. Ora dadi masalah manawa Retailer X nganggep ide sing apik - konsumen panginten iku apike! Dheweke nyengkuyung pangowahan budaya njaba.

Loro Toys 'R' Us lan Otoritas Olahraga diwenehi kesempatan kanggo nganut transformasi digital lan dadi luwih integral karo komunitas blanja. Pungkasane gagal, nanging asile bisa beda banget.

  • Otoritas Olahraga: Minangka wong tuwa, aku kepengin ngunjungi situs web perusahaan, ngumumake olahraga, liga, lan tim anakku, lan nampa rekomendasi kolucopia kanggo barang sing kasedhiya.
  • Dolanan 'R' Kita: Saiki ana kesempatan kanggo nggawe aplikasi sing bocah bisa browsing ing saben dolanan, nggawe dhaptar wish, banjur dipasrahake menyang Ibu lan Bapak kanggo nyaring lan nuduhake (liwat email, media sosial, lsp). Bisa uga menehi solusi blanja sing sederhana - nanging apik banget kanggo ulang taun, preinan lan acara khusus liyane.
  • Staples / Toko Pasokan Kantor Liyane: Bayangake dhaptar kabeh pasokan sekolah sing relevan sing ngasilake kanthi otomatis sawise ngumumake kelas anak lan dhaptar kelas. Kanthi pickup ing toko, fitur iki bakal migunani banget kanggo wong tuwa sing sibuk.

Lingkungan Toko

Sawetara pengecer gagal ngerti pentinge lingkungan toko, nanging sejatine kabeh kanggo konsumen. Nalika toko wis tuwa, ora apik, kurang strukture, angel dilayari lan kurang tenaga, pelanggan bakal lunga menyang papan liya, amarga isih golek pengalaman tuku sing unik, nanging lancar - ing kene ana toko ritel tradisional bisa ngirim.

Supaya lawang tetep mbukak, pengecer kudu mikirake cetakan asli toko bata lan mortir. Kanthi nggedhekake kesempatan ing toko, duwe dompet vs panjaluk, ngerti para pembeli, lan minimalake kesenjangan ing antarane digital lan fisik, pengecer ora bakal kuwatir karo raksasa e-commerce, utawa nutup lawang - amarga bakal nambah bathi lan luwih apik pengalaman pelanggan.