Kepiye Kayane Nggawe Apik maneh Konten kanthi Sukses

carane nggawe ulang konten sampeyan

Aku diundang menyang diskusi ing Blab.im sawetara minggu kepungkur, pacelathon banget isi repurposing. Kita ndeleng akeh perusahaan sing terus berjuang karo ngasilake konten - lan repurpos konten ora mung cara malas kanggo nuduhake konten maneh, minangka cara sing apik kanggo ngoptimalake strategi konten sampeyan.

Kanggo Martech, kita nulis antarane 5 lan 15 artikel seminggu. Akeh sing kalebu konten sing dijadwalake sing uga kita tambahake warna lan katrangan. Kiriman iki minangka conto sing apik - topik Cara Ngisi Ulang Konten minangka salah sawijining maksudku kanggo nulis, nanging infographic sing dikembangake dening ExpressWriters nyurung aku kanggo ngrampungake kiriman lan menehi saran dhewe.

Kita repurpose konten kanthi telung strategi kapisah:

  1. Nguripake maneh Konten - Kita asring sok dong mirsani manawa artikel sing lawas, sing wis ketinggalan jaman, terus narik perhatian ing blog, mula kita banjur paneliti topik, nganyari gambar, nyoba golek video, lan nerbitake artikel kasebut ing URL sing padha uga anyar . Amarga artikel kasebut wis duwe wewenang telusuran, cenderung luwih apik ing mesin telusuran. Lan amarga artikel kasebut dituduhake akeh, indikator nuduhake ing tombol kita luwih akeh nuduhake. Aja nganti konten gedhe mati!
  2. Salib Sedheng - Infographic iki akeh ngomongake kesempatan kanggo nampilake topik sing padha ing media. Kita uga nindakake iki, ngrembug kiriman ing podcast pemasaran lan nindakake video pemasaran. Kita uga sacara kolektif nggunakake kanggo whitepaper, ebook lan infografis saben wektu.
  3. Digging Deeper - Nggawe strategi sing sukses karo para klien kanggo mbantu nggawe panguwasa karo konten, ora mung ngasilake aliran sing tanpa wates. Topik kasebut diwiwiti lan kita dijaluk menehi komentar babagan iki, nulis papan tulis ing babagan kasebut, lan wis luwih jero babagan paneliti topik kasebut. Kadhangkala sampeyan nulis artikel sing apik lan tanggapane "meh". Nanging nalika liyane sampeyan nulis artikel lan diwiwiti! Luangake kesempatan kanggo nyinaoni artikel populer kasebut - sampeyan bisa ngowahi maneh minangka infografis, papan putih, webinar lan presentasi.

Infographic dituduhake lan dideleng, rata-rata, 30 kali luwih gedhe tinimbang postingan blog - Supaya sampeyan bisa ndeleng kepiye njupuk artikel lan nggawe visual bisa narik kawigatene topik kasebut. Penulis negesake nyaranake supaya artikel sampeyan dadi presentasi, pandhuan, konten evergreen, infografis, podcast lan video.

Cara Ngisi Ulang Konten

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.