Cara Ngrekam Multiple Tamu Lokal ing Zoom H6 Kanthi Tamu Jauh ing Garageband

Podcast karo Zoom lan Skype

Yen sampeyan bakal serius babagan podcasting, aku pancen ngajak sampeyan supaya bisa ngirit Zoom H6 Recorder. Iku mung piranti sederhana sing meh ora mbutuhake latihan kanggo direkam. Tambah sawetara Shure mikropon SM58, portabel ngadeg mikropon, lan sampeyan duwe studio sing bisa digawa menyang endi wae lan entuk swara apik.

Nanging, sanajan iki cocog kanggo podcast ing endi kabeh tamu sampeyan, tamu sing adoh liwat web pancen angel banget. Masalahe yaiku latensi audio liwat web. Yen sampeyan mung nganggo laptop kanggo tamu njaba, tamu mesthi gema swarane dhewe. Biasane, sing kudu ditindakake yaiku tuku mixer banjur sampeyan bisa ngatur macem-macem bus… siji karo kabeh tamu lokal, banjur siji karo kabeh. Sampeyan bisa mbukak pipa bus lokal liwat laptop, banjur nggunakake bis liyane kanggo ngrekam kabeh.

Nanging kepiye yen sampeyan ora duwe mixer utawa ora pengin nggawa? Aku wis nindakake podcast jarak jauh supaya bisa mutusake Studio podcast Indianapolis. Nanging, aku isih ngrekam akeh tamu sing adoh, mula aku kudu ngerti babagan iki.

Aku tuku kabeh sing dibutuhake kanggo njupuk studio ing dalan supaya aku bisa ngrekam ing acara utawa kantor pusat perusahaan. Ing njaba laptop, aku uga ora ngentekake dhuwit sak ton. Aku yakin kabeh kabel, splitter, headphone, Zoom H6, lan tasku udakara $ 1,000. Iki minangka bagean saka rezeki sing dakkatutake ing studio ... lan aku angel nandhang prabédan kualitas!

Ngrekam ing Garageband LAN Zoom H6

Trick kanggo persiyapan iki yaiku kita bakal ngrekam saben tamu lokal ing Zoom H6, nanging kita bakal ngrekam tamu sing adoh ing trek dhewe ing Garageband. Iku amarga kita butuh audio agregat kanggo kabeh tamu supaya bisa mlebu Skype (utawa program liyane) tanpa menehi swara dhewe kanthi kumandhang. Sanajan iki pancen rumit, iki ringkesan langkah-langkah:

  1. Kawat headphone, mics, zoom, lan laptop kanthi bener.
  2. Konfigurasi Soundflower kanggo nggawe piranti audio virtual kanggo ngrekam panelpon ing Garageband.
  3. Setel proyek Garageband nganggo Skype lan Zoom minangka trek individu.
  4. Setel setelan audio Skype kanggo nggunakake Soundflower minangka speaker.
  5. Miwiti ngrekam ing Garageband, miwiti ngrekam ing Zoom, lan nelpon.
  6. Sawise rampung, nggawa trek Zoom menyang proyek Garageband banjur edit podcast sampeyan.

Langkah 1: Nyambungake Zoom lan Laptop

Elinga, kita nggunakake output zoom minangka bus input kanggo telpon Skype, mula sampeyan bakal nggunakake Zoom ing mode normal… ora liwat USB menyang Garageband.

  1. Sambungake a pamisah headphone / mic menyang Mac sampeyan.
  2. Sambungake a Splitter headphone 5 arah ing salah siji sisih splitter. Aku ngira bisa uga butuh headphone cilik, nanging iki bisa sukses!
  3. Sambungake sisih liyane pamisah menyang headphone jack ing Zoom H6 nggunakake kabel lanang / lanang sing dilengkapi splitter headphone.
  4. Sambungake saben kabel XLR mikropon sampeyan menyang input Zoom.
  5. Sambungake masing-masing headphone menyang splitter 5-cara. Aku nggunakake headphone murah kanggo tamu banjur colokake headphone profesionalku kanggo njamin audio sing apik.

Langkah 2: Instal Soundflower lan Setel Piranti Virtual

  1. Ngundhuh lan nginstal Kondhang, sing ngidini sampeyan nggawe piranti audio virtual ing Mac.
  2. Gunakake Audio Midi Setup kanggo nggawe piranti agregat sing bisa duwe trek dhewe ing Garageband. Aku nelpon podcasting mine lan nggunakake mikropon internal (ing endi headphone Zoom mlebu) lan Soundflower (2ch).

Nggabungake Persiyapan MIDI Audio Piranti

Langkah 3: Nggawe Proyek Garageband

  1. Bukak Garageband lan wiwiti proyek anyar.
  2. Navigasi menyang pilihan Garageband banjur pilih Podcasting minangka sampeyan Piranti input banjur tinggalake Output Terbuat minangka Piranti Output.

Preferensi Garageband

  1. Saiki tambah trek kanthi input 1 & 2 (Podcasting) lan input 3 & 4 (Podcasting). Siji trek yaiku swara mlebu Skype lan trek liyane yaiku output Zoom (sing ora kudu digunakake amarga lagi ngrekam trek individu ing Zoom H6). Kayane katon kaya iki:

Trek Garageband

Langkah 4: Setel Skype

  1. Ing Skype, sampeyan kudu nyetel speaker menyang piranti virtual, Soundflower (2ch) lan mikropon sampeyan menyang Mikrofon Internal (yaiku output Zoom H6 kanggo mikropon sampeyan).

Speaker Swara Skype Soundflower 2ch

  1. Tutup headphone, apa a Telpon tes Skype, lan priksa manawa level audio sampeyan apik!

Langkah 5: Rekam ing Garageband lan Zoom

  1. Tes tingkat mikropon sampeyan ing Zoom lan cathetan pencet kanggo miwiti ngrekam tamu lokal.
  2. Tes level audio sampeyan ing Garageband lan cathetan pencet kanggo miwiti ngrekam telpon Skype sampeyan.
  3. Telpon Skype sampeyan!

Langkah 6: Owahi Podcast Sampeyan

  1. Yen wis rampung, cukup ngimpor trek audio saka Zoom, mateni trek agregat, lan sunting podcast.
  2. Sampeyan kabeh wis rampung!

Cathetan pungkasan, aku nemokake tas pundhak apik tenan sing cocog karo kabeh kabel, Zoom, mikroponku, uga sing ana ing tripod lan tablet yen pengin streaming langsung. Aku ngarani duweke podcast Go Bag… Sejatine kabeh studio podcast ing tas tunggal, empuk, anti banyu bisa nggawa ing endi wae.

Kantong Pundhak Podcasting

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.