Cara Ngrekam Audio Kualitas Premium liwat Web

podcast

Kanthi solusi kaya Skype, piranti lunak teleconferensi, lan VOIP, sampeyan ngira yen ngrekam wong loro ing saindenging jagad bisa dadi sing paling gampang ing saindenging jagad. Ora. Lan cukup mumetake.

Mesthi, yen sampeyan duwe loro wong sing duwe peralatan sing apik banget lan bandwidth gedhe, bisa rampung. Masalah kasebut muncul nalika sampeyan duwe tamu ing podcast saka saindenging jagad sing ora duwe hardware utawa bandwidth. Asile sampeyan asring nindakake wawancara kanthi swara sing apik tenan, lan tamu sampeyan kaya-kaya nganggo tali lan kaleng.

Audio kualitas apik bakal nginep kbps utawa bandwidth sing luwih akeh, mula ora umum yen layanan transmisi audio bisa ngompres utawa clip audio kanggo nyuda kebutuhan bandwidth utawa entuk manfaat kanggo para pelanggan kanthi bandwidth sing luwih murah. Loro-lorone, iku ora apik kanggo sampeyan nalika ngrekam.

Ayo goleki sawetara platform lan masalah swara umum:

  • Skype - Nalika Skype digunakake kanthi wiyar lan asring kasedhiya ing mburi firewall perusahaan, audio sing ditularake ora mesthi kualitas paling lengkap. Sanajan nganggo mikropon lan bandwidth sing gedhe, swarane bisa nyekat lan ora duwe kasetyan kanggo saben sumber. Lan yen sampeyan nggunakake perekam Skype, sampeyan ora bisa nggarap kanthi mandhiri ing saben trek swara.
  • Piranti Lunak Teleconferensi - Skype kanggo Bisnis, Webex, GoToMeeting, Uberconferensi… kabeh platform sing mantep nanging duwe sawetara kemunduran. Kaping pisanan, ora kabeh wong nggunakake. Kapindho, perusahaan asring mblokir port sing mbutuhake piranti lunak kasebut. Sing nomer telu, uga ora mesthi duwe kualitas audio sing paling apik. Papat lan paling ala - yen sampeyan kalah, akeh platform sing ora ngidini sampeyan melu maneh.
  • POKOK - sampeyan bakal mikir sawise meh satus setengah teknologi telpon yen bisa ngalahake iki. Kita ora. Teknologi VOIP ana ing endi wae, nanging ora ana gangguan. Sampeyan asring nyambungake liwat macem-macem layanan lan lapisan, nambah kesempatan akeh kanggo masalah. Lan kaya teknologi komunikasi liyane, kasetyan kasebut luwih murah kanggo ngatasi kemampuan bandwidth sing beda-beda kanggo para pelanggan.

Kanthi matur nuwun sanget, podcasting wis misuwur dadi ana sawetara layanan sing muncul kanggo ngatasi masalah kasebut.

Layanan Rekaman Podcast

  • BlogTalkRadio - kita duwe pengikut ing BTR sing gedhe banget nanging pungkasane ditinggalake amarga ana masalah kualitas ing platform kasebut. Kita kudu nilar antarmuka web real-time kabeh lan milih konten sing dikirim sawise kita muat. Nanging, yen sampeyan lagi miwiti, pengin sing gampang banget, iki bisa dadi solusi sing tepat. Nalika nggoleki audio sing apik, mula rame.
  • Bodalgo - Bodalgo dudu layanan sing umume dibangun kanggo iki… dibangun kanggo nemokake bakat swara lan tarjamahan kanthi online lan menehi rekaman asil. Nanging, Bodalgo wis ningkatake layanan kanggo nggunakake podcaster. Sampeyan entuk URL unik nalika tamu nyambung, ngidini idin menyang mikropon, lan sampeyan wis nyambung lan bisa ngrekam audio kasetyan sing dhuwur kanthi lokal. Bodalgo uga bubar nambah kapabilitas video!
  • ipDTL - ipDTL bakal nyoba nggawe peer-to-peer sambungan antarane tamu lan nyedhiyakake antarmuka adhedhasar Chrome kanggo ngrekam audio. Layanan kasebut dilengkapi kaca pertunjukan khusus lan para tamu malah bisa ngubungi yen pengin.
  • RINGR - Layanan iki bisa uga milih pilihan sing paling apik, nanging isih ora ana watesan. Alesan kenapa aku kepengin ngarahake arah iki yaiku RINGR nawakake versi desktop lan aplikasi seluler. Yen sampeyan bisa njaluk tamu ngunduh aplikasi seluler lan duwe mikropon sing apik, mula bisnis!
  • Nyambung-Sumber - Penggantian ISDN standar industri kanthi set fitur sing jero kanggo kabeh kabutuhan rekaman audio lan ngawasi remot. Rekam lan ngawasi saka ngendi wae ing jagad iki, nggunakake alat profesional.
  • Zencastr - Kita wis nuduhake babagan Zencastr sadurunge, layanan rekaman online multi-trek sing apik kanggo podcast. Sayange, mbutuhake browser desktop sing mbutuhake ijin kanggo mikropon.

Lan kepiye mikropon kasebut? Yen sampeyan kerja langsung saka Mac utawa iPhone, aku seneng banget Apogee's MiC 96k. Yen sampeyan podcast sing lagi aktif lan kudu ngrekam siji utawa luwih tamu langsung saka iPhone, Shure ngirimi kula MV88 mikropon kondensor, lan apik tenan!

RINGR

Catetan: Sampeyan bakal nemokake tes Zencastr, RINGR, lan IPDTL sing apik banget ing Saiki, ing endi Adam Ragusea nulis artikel sing jero ing saben layanan lan kemampuane.

Pengungkapan: Saiki kita dadi afiliasi saka RINGR lan nggunakake affiliate link ing kirim iki. Uga nggunakake tautan afiliasi Amazon kanggo mikropon.

One comment

  1. 1

    Doug, RadioYo minangka platform liyane sing ngidini sampeyan ngrekam audio. Sampeyan bisa nggunakake platform kanthi rong cara. Sampeyan bisa langsung nampilake pertunjukan lan duwe pirang-pirang tamu lan panelpon nelpon utawa ngunggah episode podcast. Cara sampeyan nggunakake platform gumantung sampeyan, lan cara kasebut gratis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.