Cara Ngrekam Wawancara Podcast ing Skype

perekam panggilan skype ecamm

Saiki wis entuk rong seri Wawancara Ahli ing Podcast kita lan iku ilang banget. Kita wis duwe Edge Radio Web sing sukses lan rampung kanthi kemitraan karo mitra ing Strategi Situs. Kadhangkala, kita pengin nyelam jero kanthi jero pakar nalika EdgeTalk fokus ing topik.

Karo para ahli ing saindenging negara, meh ora bisa ngimbangi jadwal kabeh wong supaya bisa wawancara ing studio! Kita mutusake cara paling apik kanggo nindakake iki yaiku nggawe proyek sampingan lan nggunakake Skype lan Garageband kanggo nggabungake kabeh. Kita njaluk pitulung saka pelopor Brad Shoemaker saka Studios Zombie Kreatif kanggo nggawe pariwara, intro lan outro. Brad malah nggunakake band sahabatku, Gabung karo wong Mati, ing musik latar mburi!

Banjur kita nyoba macem-macem cara ngrekam panggilan lan nemokake manawa ngrekam panggilan Skype minangka cara sing paling gampang. Kita nemokake Perekam Telpon kanggo Skype saka Ecamm kasedhiya ing ragad siji-wektu $ 29.95! Perekam muncul lan diwiwiti kanthi otomatis karo saben telpon - ngrekam video lan audio. Dadi - yen sampeyan pengin, sampeyan uga bisa nindakake wawancara video kanthi cara iki!

Kita uga wis nyoba ton mikropon lan persiyapan sing paling gampang lan efektif sing ditemokake mung nggunakake Logitech ClearChat Kenyamanan / Headset USB. Katon yen aku duwe audio sing metu saka speaker tampilan, pancen bakal ngrusak rekaman dadi aku mung nggunakake headset.

Langkah sabanjure yaiku narik rekaman menyang Garageband. Aku mung nyeret file menyang trek banjur nemokake kabeh audio sing pengin aku copot kanthi mbagi trek kasebut lan mbusak swara sing ora prelu. Aku banjur ngimpor intro audio, pariwara, lan outro. Aku mbagi trek sing pengin iklan lan seret saben swara ing saben trek supaya bisa ditumpuk siji liyane.

Campuran Podcast GarageBand

Amarga basis pelanggan sing wiyar wis dibangun BlogTalkRadio, kita dadi tuan rumah lan promosi podcast ing kana lan disebarake liwat iTunes, Stitcher, lan sawetara papan liyane. BlogTalkRadio duwe studio dhewe-dhewe, nanging minangka real-time, perekam langsung tanpa cara kanggo ngrampungake masalah karo audio. Kita wis ngrusak akeh podcast sing nyoba urip!

Iki asil:

Wawancara Drew Burns

Wawancara Scott Brinker

Siji cathetan babagan iki - saben-saben aku katon apik ing GarageBand, dheweke ngganti Interface lan cara. Ndhukung kula kacang!

Iki cukup kanggo saiki. Brad lan aku nggoleki masa depan sing pancen bisa nggawa peralatan ing situs lan acara - lan Brad bisa nyampur audio lan njamin level sing tepat saka studio. Iki bakal dadi investasi murah, nanging umume bakal nyedhiyakake studio portebel sing bisa digunakake ing endi wae - saka kantor utawa saka pusat konferensi. Anggere duwe bandwidth, kita bakal bisa nggabungake podcast profesional.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.