Cara Ngisi Bisnis Sampeyan Tanpa Lintas Lalu Lintas

rebrand

Ora akeh perusahaan sing ngerti nalika nggawe situs web. Kosok baline, meh 50% bisnis cilik ora duwe situs web, apa maneh gambar merek sing pengin dikembangake. Warta sing apik yaiku sampeyan ora kudu kudu ngerti kabeh saka bat. Nalika sampeyan lagi miwiti, sing paling penting yaiku - miwiti. Sampeyan mesthi duwe wektu kanggo nggawe pangowahan lan jeneng ulang. Minangka CMO Domain.ME, operator jeneng domain .ME pribadi, aku nyekseni proyek rebranding cilik lan gedhe saben dina.

Panyebab ing sebalik proyek kasebut beda-beda. Sawetara wong kepeksa ngganti jeneng merek dadi gabungan, utawa bisa uga ana gegayutane karo gambar merek saiki, lan sawetara perusahaan pengin nyoba!

Ora preduli apa penyebabe, siji prekara sing ditemtokake - sampeyan pengin supaya bisnis tetep bisa digunakake ing rebranding. Nanging kepiye sampeyan supaya para pelanggan biasa metu liwat lawang nalika sampeyan wis ngganti tandha, jeneng, warna, lan kabeh sing bisa dingerteni?

Kunci kanggo nggawe pelanggan dadi bagean saka rebranding. Keterlibatan lan umpan balik sing tetep saka pamirsa minangka faktor sing paling penting kanggo transisi sing sukses. Saenipun, para panyengkuyung merek sing paling setia bakal dadi klompok tes kanggo tampilan anyar sampeyan. Rungokake, poling yen sampeyan yakin bisa nampa umpan balik sing produktif, lan ngidini dheweke dadi bagean bisnis sampeyan. Wong seneng melu lan dheweke luwih seneng nyaranake lan nganjurake merek sampeyan yen rumangsa mbantu nulungi sampeyan.

Apa Babagan Situs Web Aku?

Jaga lalu lintas lan rangking sampeyan kanthi cepet ing proses rebranding lan ngganti jeneng domain mesthi angel. Siapke dhewe manawa sampeyan mesthi bakal kelangan sawetara pengunjung (uga adol sales) amarga usaha iki. Nanging, asil pungkasan bisa ngasilake kabeh lan transisi sing dipikir kanthi apik bisa nyuda kerusakan. Lima aturan kasebut bakal diwiwiti:

  1. Ngerti sumber lalu lintas sampeyan - Sampeyan mbutuhake ringkesan rinci babagan asal-usul lalu lintas saiki (informasi iki gampang diakses liwat Alat Google Analytics). Coba waca saluran sing nyopir lalu lintas paling dhuwur - lan priksa manawa para pamirsa diwenehi informasi babagan rebranding lan pangowahan domain. Luangake wektu kanggo nggawe strategi sing bakal target saluran tartamtu lan menehi informasi babagan pangowahan kasebut kanthi cepet lan efektif.
  2. Tindakake pengunjung ing kaca sing padha - Tau krungu babagan 301 pangalihan? Pengunjung situs iki pangalihan menyang URL sing beda karo sing asline mlebu ing browser utawa klik saka dhaptar asil telusuran. Iki mbantu priksa manawa konsumen sing wiwitane ora ngerti babagan rebranding lan pangowahan domain bisa didorong menyang situs anyar sampeyan. Sawise nggawe laporan backlink lan nemtokake sumber sing nyebutake situs web sampeyan, sampeyan kudu nggawe manawa kabeh URL kasebut tumuju alamat web anyar sampeyan. Sampeyan bisa uga pengin nyewa profesional kanggo langkah iki.
  3. Narik colokan - Sawise mriksa kabeh kaping pindho lan pamirsa wis diwenehi informasi babagan transisi, langkah sabanjure yaiku ngluncurake situs web anyar. Ing jalur iki, sampeyan pengin akun Google Analytics lan Search Console disambungake menyang domain anyar. (Priksa Douglas dhaptar pangowahan domain ing kene!) Ora mung iku, nanging sampeyan uga kudu tetep merek lawas tetep ana ing tag meta lan salinan teks aset anyar sampeyan supaya mesin telusuran bisa ngerteni lan ngindeks pangowahan kasebut kanthi bener.
  4. Anyari link & dhaptar - Kabeh direktori bisnis sing nampilake situs sampeyan kudu dianyari - lan yen sampeyan wis nandur modhal ing SEO lokal lan duwe atusan tautan ing direktori bisnis ing saindenging internet, mula bakal mbutuhake wektu. Link balik, kaya sing ana ing direktori bisnis, minangka indikator sing cocog lan ana ing web. Hubungi situs web sing wis ana gandhengane karo sampeyan lan coba ganti link menyang URL anyar supaya sampeyan terus tampil apik ing asil mesin telusuran.
  5. Promosi, promosi, promosi - Pengaruh PR, posting tamu, pengumuman email, PPC lan kabeh saluran pemasaran digital sampeyan supaya masarakat ngerti yen sampeyan ana ing kono duwe gambar lan domain anyar. Biaya iki bisa uga menangake sampeyan babagan petunjuk sing anyar, lan bakal mbantu mesin telusuran kanggo ngindeks informasi lan ngajokake pangowahan kanthi bener. Proyek rebranding tanpa kampanye pemasaran mung sampah, dadi uga investasi sampeyan.

Pangowahan normal ing jagad bisnis kanggo perusahaan anyar lan perusahaan mapan. Ngerti carane slamet lan berkembang liwat pangowahan kasebut penting banget, mula luwih becik ngupayakake bisnis sampeyan kanthi gampang banget.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.