20 Cara Entuk Peringkat Konten Sampeyan Luwih Apik tinimbang pesaing sampeyan

gawe konten sing luwih apik

Aku kaget yen perusahaan kerja keras nggawe strategi konten tanpa nate ndeleng situs lan kaca sing saingan. Aku ora ateges pesaing bisnis, maksudku saingan telusuran organik. Nggunakake alat kayaSemrush, perusahaan bisa kanthi gampang nganakake analisis kompetitif ing antarane situs lan situs saingan kanggo ngenali istilah apa sing nuntun lalu lintas menyang pesaing sing kudu ngarah menyang situs kasebut.

Nalika akeh sampeyan bisa uga mikir backlinking kudune dadi strategi, aku ora setuju. Nalika backlinking bisa nyebabake rangking sing luwih gedhe kanggo jangka pendek, masalahe yaiku konten sing luwih apik bakal mesthi menang ing jangka panjang. Tujuan sampeyan kudu nggawe konten sing luwih apik tinimbang sing diterbitake situs saingan. Yen sampeyan nindakake tugas sing luwih apik tinimbang dheweke, sampeyan bakal bisa entuk tautan ngluwihi apa sing bisa dimanipulasi kanthi manual.

Ross Hudgens saka Siege Media duwe kiriman rinci ing cara nambah lalu lintas situs web kanthi 250,000+ kunjungan saben wulan kanthi infographic babagan cara nggawe konten luwih apik. Secara pribadi, aku ora peduli banget babagan entuk akeh pengunjung menyang situs kaya dene pengunjung kualitas sing bakal langganan, bali, lan ngonversi. Nanging infographic minangka nugget emas amarga nerangake carane nggawe peringkat konten sampeyan luwih apik. Iki minangka strategi sing kita terusake nggunakake strategi isi karo klien.

Cara Nggawe Rating Konten Sing Luwih Apik

  1. Kirim Slug - sunting tulisan slug lan gawe URL luwih cekak. Elingi kepiye URL iki dadi domain kita saliyane carane-kanggo-pangkat-konten-luwih apik, URL sing gampang dilalekake sing pangguna mesin telusuran bakal luwih gampang diklik lan malah dituduhake.
  2. Jinis Konten - audio, grafis, animasi, konten interaktif, video… apa wae sing bisa nggawe konten sampeyan tampil lan gampang dituduhake bakal entuk perhatian luwih akeh. Iku kenapa kita tresna lan berkembang ukuran mikro-grafis kanggo media sosial.
  3. Title Page - Nggunakake tembung kunci penting, nanging nggawe judhul sing pantes diklik minangka strategi sing apik. Kita asring nerbitake judhul kaca sing beda karo judhul artikel, sing dioptimalake khusus kanggo telusuran. Nanging aja nganggo umpan pangguna kanthi judhul sing ora relevan. Sampeyan bakal ilang kapercayan karo pengunjung.
  4. Panulisan Sederhana - Kita supaya bisa nyingkiri kosa kata sing kompleks lan akronim industri - kajaba ora kalebu definisi lan deskripsi kanggo ngewangi para pengunjung. Kita ora nyoba menang penghargaan sastra kanthi konten, nanging nyoba nggawe topik rumit supaya luwih gampang dingerteni. Ngomong ing level sing bisa dingerteni para pengunjung pancen kritis.
  5. Struktur Kaca - Konten rangking pisanan wis ngluncurake dhaptar 78% wektu. Ngatur kaca sampeyan dadi bagean sing gampang dipindai ngidini para pamaca ngerteni luwih gampang. Para pamiarsa seneng dhaptar amarga nggoleki lan gampang ngelingi utawa mriksa barang sing dibutuhake utawa ora ngerteni.
  6. Font sing Bisa Dibaca - Nyetel ukuran font sampeyan relatif karo piranti penting saiki. Resolusi layar tikel kaping pindho saben taun, mula font saya suwe saya cilik. Mripat sing wis kesel wis kesel, mula aja nganti gampang njaga font sampeyan supaya tetep gedhe. Ukuran font rata-rata kanggo rangking Kaca # 1 yaiku 15.8px
  7. Wektu Beban Luwih Cepet - Ora ana sing mateni konten sampeyan kaya kaping mbukak alon. Ana ton saka faktor sing mengaruhi kacepetan kaca sampeyan, lan sampeyan kudu terus-terusan ngupayakake wektu mbukak sing luwih cepet lan luwih cepet.
  8. Visual - Peringkat artikel rata-rata pisanan duwe 9 gambar ing kaca kasebut, kalebu gambar, diagram, lan diagram sing menarik lan bisa dituduhake penting banget.
  9. Photos - njupuk foto stok sing padha karo sewu situs liyane ora mbantu sampeyan nggawe pesen unik. Nalika fotografer bisa motret karo perusahaan sing kerja bareng, kita uga kudu nggawe satus utawa nuduhake gambar ing sekitar kantor lan bangunan. Kita pengin foto menarik sing mbedakake klien saka pesainge. Gambar kanthi kualitas dhuwur entuk 121% luwih akeh saham
  10. Tombol Share Floating - nggawe konten sing apik ora cukup yen ora gampang konten kasebut bisa dituduhake. Kita nggawe prasaja nganggo tombol sing disesuaikan ing sisih kiwa, ing wiwitan, lan ing pungkasan saben konten. Lan iku bisa digunakake!
  11. Infographics - Layar amba nuntut gambar sing apik, gedhe utawa infografis sing apik banget. Kita ora ngasilake infografis sing amba amarga angel dituduhake ing situs liyane. Nggawe infografis sing apik tenan sing dhuwur lan visual bisa mbantu kita supaya bisa narik kawigaten, nerangake, lan ngonversi luwih akeh pengunjung.
  12. Links - Akeh publikasi ngindhari link njaba kanthi kabeh biaya lan aku yakin yen ana kesalahan. Kaping pisanan, nyedhiyakake link menyang konten sing penting sing dibutuhake para pamirsa nambah nilai sampeyan minangka kurator lan ahli kanggo dheweke. Iki nuduhake manawa sampeyan nggatekake lan ngurmati konten sing apik. Kapindho, kanthi algoritma sing diupdate kanggo nggoleki, kita ora bisa ndeleng otoritas kanthi akeh link metu.
  13. Panjang Konten - Kita terus meksa penulis kanggo artikel sing luwih deskriptif lan sehat babagan topik. Kita bisa miwiti sawetara poin peluru sing gampang kanggo maca supaya bisa maca banjur nggunakake subheadings kanggo mbagi kaca dadi bagean. Kita taburan kuwat lan negesake panggunaan tag ing saindhenging kanggo narik perhatian pamaca.
  14. Nuduhake Sosial - Kita ora mung nuduhake konten sepisan, nuduhake konten kaping pirang-pirang liwat saluran sosial. Media sosial kaya ticker sing asring ditemokake wong ing wektu nyata. Yen sampeyan wis nerbitake artikel ing njaba wektu manawa pandherekipun nggatekake, sampeyan bakal ilang.
  15. Jupuk Konten Sampeyan - Sebagéan penting saka pamirsa yaiku wong sing ora seneng situs kita - nanging maca newsletter utawa nanggepi crita sing ditemokake menarik. Tanpa newsletter utawa perusahaan hubungan publik sing nyurung konten kita menyang pamirsa sing relevan, kita ora bakal bisa nuduhake akeh. Yen ora dituduhake, mula ora bakal ana gandhengane. Yen ora nyambung, kita ora bakal pangkat.

Kepiye Rating Konten Sanajan Luwih Apik

Kita seneng karo dhaptar iki, nanging pengin nuduhake sawetara item sing ora digatekake nanging kritis banget:

  1. Pengarang - Tambahake bio penulis sampeyan menyang kaca sampeyan. Nalika para pamiarsa nggoleki artikel lan nuduhake, dheweke pengin ngerti manawa ana wong sing duwe keahlian nulis artikel kasebut. Sepotong konten tanpa penulis ora bisa dibedakake karo siji karo panulis, foto, lan bio sing nyedhiyakake kenapa kudu dirungokake.
  2. Format Seluler - Yen kaca sampeyan ora gampang diwaca, kaya format Kaca Ponsel sing Dipercepat (AMP) Google, sampeyan bisa uga ora bakal pangkat ing telusuran seluler. Lan telusuran seluler saya akeh.
  3. Riset Utama - yen perusahaan duwe data industri kepemilikan sing bisa migunani kanggo prospek sampeyan, coba sinaoni lan analisis lengkap. Riset utami minangka tambang emas lan dituduhake kanthi online. Data faktual sing tepat wektu dikarepake banget dening publikasi industri, pengaruh, lan uga pesaing sampeyan.
  4. Riset Sekunder sing Ditata - deleng ing sisih ngisor infographic iki lan sampeyan bakal nemokake manawa dheweke nindakake panelitian - nemokake luwih saka selusin sumber panelitian utama sing nggambarake gambaran sing jelas babagan sing kudu ditindakake. Kadhangkala mung ngatur lan narik emas nyedhiyakake kabeh informasi sing dikarepake.
  5. Mbayar Promosi - promosi telusuran mbayar, promosi sosial mbayar, hubungan masyarakat, pariwara asli… kabeh kalebu investasi sing padhet, target, lan investasi saiki. Yen sampeyan nemoni masalah nggawe konten sing apik - luwih becik sampeyan duwe sawetara anggaran kanggo promosi!

Cara Nggawe Rating Konten Sing Luwih Apik

5 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 4

    Kanggo info umum, nanging penting banget. Matur suwun ngelingake apa sing kritis.

    Siji tambahan yaiku ngelingi supaya berita utama dadi emosional. Elingi sapa target pasar sampeyan lan gunakake poin rasa nyeri kanthi daya tarik emosi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.