Aku Nggawe Hullabaloo! aka Cidra…

ace lengen klambi

Kanca-kanca sing paling cedhak ngerti yen aku ora seneng karo kontes popularitas. Kayane katon ing saindenging Internet, mbuang-buang wektu, lan ora produktif banget. C'mon - Ashton Kutcher nduweni salah sawijining pengikut paling gedhe ing Twitter. Siji-sijine sing kelingan dheweke nindakake (kajaba Demi Moore) yaiku "Kakang, Endi Mobilku?".

PS: Paling anyar Kutcher kampanye media sosial kanggo ngilangi perbudakan bocah pancen penting!

hullabalooDadi - nalika kontes popularitas anyar muncul lan aku nominasi, aku mutusake bakal menang… kabeh biaya. Ing Hullabaloo 2010 diwiwiti karo perusahaan CRM lokal, Alamat Loro (pangembang alat CRM sing apik kanggo bisnis cilik). Aku ora sengaja milih dheweke ... nanging aku ora bisa mandheg.

Alamat Loro pasang kaca sing duwe sawetara tautan pamilih supaya wong bisa milih kepiye carane dheweke percaya tenan nggawe swara ing komunitas Indianapolis. Kaca kasebut rada dilindhungi… nglacak alamat IP lan mung supaya sampeyan milih 3 kaping.

Aku ragu-ragu ngomong yen aku rigged kontes… Aku luwih seneng ngomong Aku nggunakake teknologi kanggo nggunakke kesempatan kanggo ngumumake aku.

Ok… Aku ngapusi.

Lan… aku nyedhot Scott Wise (saka Pabrik Bir Scotty's fame) menyang totoan nedha bengi lan Sumbangan $ 100 kanggo Balapan kanggo tamba… Sadurunge swara saya wiwit diwiwiti. Ala? Ya… iya.

Cara Ngapusi Kontes Voting Online:

  1. Aja nyalin link menyang kaca lan njaluk jaringan sosial sampeyan. Nanging, salin tautan suara nyata lan disebarake. Kanthi mangkono, sapa wae sing ngeklik link kasebut pancen milih sampeyan tanpa dingerteni.
  2. Mbayar layanan kaya Lalu Lintas Ngobong or Tuku Hit Murah kanggo pencet link voting sampeyan. Udakara 20 dolar, sampeyan bisa entuk ewonan hits unik. Kabeh kasebut entuk swara!
  3. Yen sampeyan ora seneng mbuwang dhuwit, sampeyan bisa ngasilake iframe 1 piksel kanthi 1 piksel kanthi JavaScript ing kaca situs web sing akeh banget lalu lintas. Amarga sampeyan bisa milih kaping 3, aku nggawe iframe kaping telu.

Iki kode:

function makeFrame() { 
ifrm = document.createElement("IFRAME");
ifrm.setAttribute("src", "http://site.com/vote.asp?ID=5&name=Doug+Karr&tname=douglaskarr");
ifrm.style.width = 1+"px";
ifrm.style.height = 1+"px";
document.body.appendChild(ifrm);
}
makeFrame();makeFrame();makeFrame();

Wah ... pancen nyenengake! Muga-muga aku ora natoni perasaan sapa wae - lan aku kira bisa nyebabake hullabaloo ing kene ing Indianapolis. Aku ora bisa mandheg nalika nemokake bolongan gedhe ing logika swara.

Scott ora prelu tuku nedha bengi aku banjur arep nyumbang $ 100 kanggo Balapan kanggo Ngobati salah siji cara. Aku yakin udakara 20,000 swara bakal kasedhiya kanggo aku sajrone wulan ngarep kanthi kabeh layanan sing dakbayar ... Saiki aku luwih saka 2,000 swara. (Scott mambu tikus nalika entuk udakara 500 swara sajrone sakjam).

Ora ana syarat layanan karo kontes kasebut, nanging yen paukumanku bakal diluwari saka kontes kasebut, aku bakal lega. Good luck kanggo kabeh sing nindakake kanthi jujur!

22 Komentar

  1. 1

    Paling ora, sebabe formulir pamilih kudu mbutuhake captcha utawa luwih becik mlebu log utawa registrasi. Doug, sampeyan jahat (kanthi cara sing apik).

  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Lan apike sampeyan ora nominasi! Nalika Doug minangka bugger cilik karo iframe, aku ora bisa mbayangno apa sing bakal sampeyan lakoni suntikan SQL!

  6. 6

    Sanajan mung nggawe POST liwat GET kanggo ngirim swara mesthi bakal nyerang serangan sing gampang iki. Pungkasane, para penipu bakal bisa liwat akun palsu, skrip, layanan mbayar, TOR, lsp.

    Maksudku ora ana artine sanajan kontes pemilihan online ora diisi utawa ana wong apus kanggo menang. Cukup akeh sing milih penghargaan iku palsu, apa sing paling ala yaiku perusahaan sing ngegungake menang nalika ngerti yen dheweke cidra kanggo menang lan nggunakake kasebut minangka bagean saka kampanye pemasaran / PR. Sedhih, umume wong ora gampang banget.

  7. 7

    Matur nuwun wis resik. Aku wiwit kepingin weruh kepiye aku bakal tact DQ sampeyan tanpa nyebabake… uga… hullabaloo 😉

    Sejatine, para teknisi bisa ngerti carane nggawe tracker IP. Kasunyatane, @RobbySlaughter wis wiwit awal. Aku luwih kesengsem karo wong-wong sing pancen wis nglumpukake swara nyata sajrone ngganggu pimpinan kanthi wates sing ora bisa diatasi. Pamilih kasebut pancen percaya marang calone. Aku matur nuwun kanggo iku.

  8. 8

    Rencanane mesthi resik! 🙂 Aku setuju karo sampeyan, iki pancen pancen wis dadi sorotan! Bebas DQ kula - nyenengake nalika awet.

  9. 9
  10. 10
  11. 11

    Ora ana sing bisa ngunggahake Doug kanthi bener nanging mama nyoba, mama nyoba - http://www.youtube.com/watch?v=-eYnn6TufdU

    Aku nganggep kabeh duwe kontes media sosial luwih akeh tinimbang para pekerja ing lapangan kasebut 😛

    Gampang posting favoritku. Gampang 🙂

    Ngelingake aku babagan pertempuran media sosial Indiana ing musim gugur pungkasan. Muga-muga bisa nambah bar ing jajak pendapat iki tinimbang dadi generator lalu lintas.

    Thillineth

  12. 12
  13. 13
  14. 14

    Katon yen nggunakake addpoll.com, JohnL… nanging bisa uga bisa uga. Sampeyan kudu nggawe kaca sing ngirim kanthi otomatis pilihan sing pengin dipilih wong. Yen wis rampung kaca kasebut, sampeyan bisa uga mekanisme kasebut bisa digunakake. Nanging, katon yen addpoll bisa matesi kiriman supaya langsung teka saka domain kasebut. Ora mokal, nanging butuh program sing apik.

  15. 15

    Sing luwih lucu saiki yaiku situs iki bakal duwe situs iki minangka referer ing Google Analytics kanggo ndeleng manawa sampeyan mung ngakoni yen sampeyan tuku swara. Muga-muga ora ana wong ing kana sing nggatekake. 🙂

  16. 16

    Sampeyan bisa uga bener, nanging yen ora entuk luwih saka 5000 swara lan kasunyatan manawa ora bakal bisa program, tegese aku mikir nanging ora nate ngetutake.

  17. 17

    Aku pancen butuh pitulung babagan iki. Ing kontes kasebut, aku nindakake cara sing jujur, nanging kayane mung aku siji-sijine. Dadi tulung tulungana aku !!!!

  18. 18
  19. 19

    Langkah kaping telu nggunakake skrip kanggo nggawe iframe 1 piksel kanthi 1 piksel
    link kaca pilihan ing njero. Dadi, nalika ngunjungi situs sampeyan,
    skrip dileksanakake lan swara ditambahake.

  20. 20

    Langkah kaping telu nggunakake skrip kanggo nggawe iframe 1 piksel kanthi 1 piksel
    link kaca pilihan ing njero. Dadi, nalika ngunjungi situs sampeyan,
    skrip dileksanakake lan swara ditambahake.

  21. 21

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.