Cara Efektif kanggo Nerbitake Aplikasi Android ing Google Play Store

Aplikasi Android ing Google Play Store

Cara paling gampang kanggo nyebarake aplikasi Android yaiku kanthi nyimpen Google Play. Minangka pendekatan paling kompleks kanggo entuk calon klien. Mindhah aplikasi pisanan ing Play Store ora angel banget, cukup golek sawetara tips lan aplikasi sampeyan wis siyap diunduh. 

Pangembang aplikasi Android ngupayakake nyedhiyakake aplikasi paling apik sing bisa ditampa dening pamirsa maksimal. Sampeyan ngenteni wektu gedhe kanggo nggawe aplikasi, ngrampungake kabeh perkara potensial lan nawakake 100% kanggo aplikasi sampeyan. Saiki, iki minangka kesempatan sing ideal kanggo ngirim aplikasi menyang jagad. Luwih saka 1 milyar klien dinamis Android kasedhiya ing endi wae ing saindenging jagad. Tahap siji iki bakal nyedhaki sampeyan kanggo ngubungi grup minat sing dituju. 

Ana udakara 2.47 yuta aplikasi sing bisa diakses ing Play Store lan udakara 3739 aplikasi diluncurake saben dina.

Statistik, Jumlah Aplikasi ing Toko Aplikasi 2019

Ora ana sing bisa nolak pinunjul lan ngendi-endi Google Play Store saka area aplikasi seluler. Yen sampeyan kudu ngerti - carane nampilake aplikasi ing play store Google, nalika iku usaha sampeyan rampung ing kene. Ana ide yen sampeyan kudu ngupayakake kanggo ngirim aplikasi kanthi efektif ing google play store. Sadawane garis kasebut, kepiye carane kita miwiti.

  1. Kaji aplikasi sampeyan - Kaping pisanan, sampeyan kudu nyoba aplikasi kanthi cara sing padha lan 100 persen yakin bakal nindakake Apik, sadurunge ngirim aplikasi ing play store. Sampeyan umume bisa nggunakake emulator amarga alasan iki. Nggunakake gadget sing dikontrol Android bakal menehi prosedur tes sing luwih kuat. Sampeyan bakal menehi pengalaman nggunakake aplikasi ing gadget asli lan nguatake sampeyan kanggo ngilangi bug. 
  2. Ukuran aplikasi sing ringkes - Ing wektu nalika nggawe aplikasi, coba nyuda ukuran aplikasi. Ukuran nyata saka aplikasi apa wae penting. Klien ora rumangsa kudu ndownload aplikasi sing ngenggoni papan sing akeh ing stok perakitan mekanik. Malah, malah Google dhewe ngidini ngidini ukuran aplikasi nganti 50MB. Yen aplikasi sampeyan gedhe tenan, sampeyan mbutuhake laporan pangembangan APK kanggo dipérang dadi segmen supaya bisa ditransfer. Sampeyan kudu diwenehi tandha menyang Google Play Console lan dadi distributer Play. Senadyan kasunyatan manawa aplikasi sampeyan nglintasi kurungan iki, nalika iku sampeyan kudu nggunakake cathetan Ekspansi APK Android, kanggo ngirim aplikasi kanthi efektif. Iki bakal ngisolasi aplikasi sampeyan menyang segmen lan saben Mei nganti 2GB, menehi papan 4GB ekstra kanggo aplikasi sampeyan. Informasi ekstra disimpen ing Google Cloud lan bisa dibalekake kapan wae aplikasi kasebut dikenalake.
  3. Entuk Lisensi Aplikasi - Ora bakal gawe salah sampeyan njaluk aplikasi kanthi sah nganti sampeyan ngirim aplikasi menyang Google Play Store. 
  4. Konsentrasi data APK nganggo Bundle ID lan Nomer Versi - Sampeyan kudu nyiyapake laporan APK sing bisa nyedhiyakake nomer varian kanggo aplikasi sing bakal mbantu sampeyan mengko yen sampeyan kudu ngirim laporan liyane babagan aplikasi kasebut. ID Pack uga diarani App ID lan digunakake kanggo nggawe aplikasi minangka salah sawijining jinis, minangka bagean penting nalika sampeyan ngirim aplikasi. Iki bisa ditrapake kanggo aplikasi lengkap kanggo Android 5.0 utawa luwih. 
  5. Apa Tandha Aplikasi kanthi kabeh Sertifikat Keamanan - Iki minangka testament sing ditandhani minangka APK sing bakal dibutuhake saben sampeyan mbagekake aplikasi menyang Play Store. Iki diarani dokumen JSK sing ngemot sertifikasi, kayata tembung rahasia Keystore. 
  6. Gawe Dhaptar Toko App - Posting aplikasi minangka komponen kuwat sing mbantu aplikasi sampeyan kanggo njupuk undhuhan. Ora saben wong menehi wektune ing posting aplikasi, nanging manawa sampeyan ora nindakake sadurunge aplikasi Android, sampeyan bakal nemokake asil sing luar biasa. Sampeyan kudu menehi sawetara data marang klien babagan jinis panggunaan apa lan ciri khas kasebut.

Langkah-langkah Nerbitake Aplikasi Android ing Google Play

Sadurunge ngirim aplikasi Android menyang Google Play, priksa manawa kabeh wis disiapake. Sampeyan mbutuhake sawetara layar kanggo njupuk aplikasi (kanthi kaliber dhuwur), kerangka aplikasi lan, temtunipun, dokumen APK (aplikasi kasebut dhewe). Watesan abot babagan ukuran aplikasi. Ukuran paling ekstrem yaiku 100 Mbytes. Bakal luwih disenengi yen mung liwat 50 Mbytes, nalika iku klien sing manggon ing zona kanthi jaringan sing elek bakal entuk kesempatan nggunakake aplikasi sampeyan. Iki minangka cara kanggo nyebarake aplikasi Android ing Google Play:

  1. Gawe akun desainer - Bukak Google Play Console lan gawe akun insinyur. Apa regane kanggo mbagekake aplikasi Android? Aktivitas kasebut regane $ 25. Sampeyan mbayar mung sapisan, rekaman kasebut menehi hak istimewa kanggo mbagekake jumlah aplikasi sing padha kaya sing sampeyan butuhake kapan wae lan ing endi wae. 
  2. Judhul jinis lan gambaran aplikasi sampeyan - Luwih pinter nimbang sadurunge disebar. Nalika njelajah nggoleki tembung nonton kanggo ditambahake menyang gambaran aplikasi sampeyan. Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing ditemokake pangguna yaiku jeneng aplikasi, ana sing narik kawigaten kanggo narik kawigaten pangguna apa wae! Fokus kudu dadi jeneng sing nyenengake lan deskriptif.
  3. Kalebu potret layar - Penting kanggo mesthekake yen tangkapan layar kualitas dhuwur. Priksa manawa gambar nuduhake sawetara sorotan luar biasa sing ana ing aplikasi sampeyan, utawa pamikiran utama aplikasi kasebut. 
  4. Temtokake rating konten aplikasi sampeyan - Saiki, sampeyan kudu nanggapi sawetara pitakon kanggo mutusake rating bahan item sampeyan. Kaajab bisa matesi bocah supaya ora ndownload aplikasi yen ora ngemot konten sing wis diwasa. Sampeyan luwih becik mangsuli yen liya sampeyan bakal ditolak kanggo aplikasi aplikasi menyang Google Play.
  5. Pilih klasifikasi aplikasi - Iki uga penting amarga bisa nambah undhuhan. Yen sampeyan milih klasifikasi sing ora cocog, individu ora bakal duwe pilihan kanggo ndeleng ing kelas sing kudune! 
  6. Ngontrol masalah pendekatan proteksi - Yen aplikasi nggunakake informasi klien pribadi sampeyan, sampeyan kudu nduduhake lan kalebu pendekatan proteksi sing sampeyan priksa manawa ora nggunakake informasi iki kanggo entuk manfaat potensial. Ing strategi keamanan sampeyan kudu nyritakake marang klien informasi sing bakal diklumpukake, cara data iki bakal ditangani lan sapa sing bakal nyedhaki.

Kasunyatan manawa 42 persen pedunung ing donya nggunakake media sosial pancen cukup dadi platform pariwara sing paling apik.

Yen sampeyan ngira yen sawise transfer aplikasi kanthi efektif menyang Play Store, sampeyan bisa mandheg ing semak belukar. Ana akeh kegiyatan sing kudu ditindakake! Umur aplikasi sawise diterbitake mung gumantung ing sampeyan (utawa klompok sing cocog kanggo sampeyan). Umume, dhukungan sawise diluncurake ngidentifikasi jangkauan aplikasi lan sepira gunane kanggo pangguna. 

Peretasan paling apik ing kene yaiku nyetel klien sampeyan. Klien dinamis minangka pandhuan paling apik. Dheweke bisa nuduhake umpan balik sing migunani saka pangguna asli sing bisa dibenerake. Yen sampeyan nggunakake kritik klien minangka sumber data sing terkenal, sampeyan entuk kabeh kesempatan kanggo nambah penghasilan lan dadi mainstream ekstra 

Duwe Idea?

Pengin nggawe aplikasi seluler dhewe? Sambungake karo kita, Sysbunny minangka perusahaan pangembangan aplikasi seluler sing digoleki sing nggawe desain apik, lan pangembangan aplikasi seluler sing responsif kanthi cepet.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.