Cara ngrancang Situs Web Anyar Sampeyan

rencana web

Kita kabeh wis tekan kana… situs sampeyan butuh refresh. Utawa bisnis sampeyan wis rebranding, situs iki wis basi lan lawas, utawa ora bakal ngowahi pengunjung kaya sing sampeyan butuhake. Klien bisa nyedhaki konversi kanggo nambah lan kita asring kudu mundur lan ngrancang kabeh presensi web saka merek nganti konten. Kepiye carane nindakake?

Situs web dipecah dadi 6 strategi utama, sing kudu rinci supaya sampeyan ngerti asal usul lan apa tujuane:

  1. platform - teknologi apa sing digunakake, hosting, platform, lsp.
  2. Hierarki - kepiye situs sampeyan diatur.
  3. Content - informasi sing kudu ditampilake lan kepiye.
  4. pangguna - sing ngakses situs kasebut lan kepiye.
  5. fitur - apa fitur sing dibutuhake kanggo ngowahi pelanggan kanthi bener.
  6. Takeran - kepiye sampeyan ngukur sukses utawa area perbaikan.

Saiki ana macem-macem dimensi ing situs lan cara nggabungake karo strategi pemasaran digital. Kepiye situs anyar bisa nemokake strategi kasebut:

  • Brand - tampilan, aran, warna, font, desain, tembung, lsp sing nggambarake situs iki.
  • Telpon kanggo tumindak - kepiye dalan kanggo konversi lan kepiye carane wong bisa tekan kono?
  • Landing Pages - ngendi wong bakal ngonversi lan apa regane konversi kasebut? Apa perlu integrasi CRM utawa Otomatisasi Marketing?
  • Content - informasi brosur, rincian perusahaan, personel, foto, presentasi, infografis, whitepaper, rilis pers, panjaluk demo, skenario pangguna, unduhan, webinar, video, lsp.
  • email - ing ngendi wong langganan, kepiye sampeyan ngatur lengganan lan peraturan SPAM.
  • search - platform, riset tembung kunci, konstruksi kaca, rekomendasi konten, lsp.
  • Social - cuplikan, tombol nuduhake lan link menyang ngarsane sosial kudu digabung lan dipromosekake ing saindenging situs.

CATETAN: Kanggo kolaborasi sing luwih apik, gunakake klien alat mindmapping kanggo peta lan ngowahi hirarki lan proses kanggo njaga kesederhanaan lan ngatur kabeh kegiyatan sajrone 2-3 klik ngetik situs.

Ing saben strategi kasebut, apa rinciane

  • Apa sing saiki ditindakake situs sing sampeyan butuhake terus dilakoni?
  • Apa situs saiki sing ora nggawe situs kasebut? kudu nindakake?
  • Apa sing ora ditindakake situs saiki becik ditindakake ing situs anyar?

Kanthi saben strategi kasebut, berkembang crita panganggo kanggo pangguna lan cara komunikasi karo situs kasebut. Pecah dadi sing kudu ditindakake lan becik ditindakake. Crita pangguna minangka deskripsi sing akeh babagan pangguna pangguna lan bisa digunakake kanggo nyoba nampa. Mangkene conto:

Pangguna bisa mlebu nganggo jeneng pangguna lan sandhi, ndhaptar situs kasebut, lan njupuk sandhi yen ora dingerteni. Registrasi mbutuhake jeneng pangguna, jeneng lengkap, alamat email lan sandhi sing kuwat (kombinasi huruf cilik, ndhuwur, nomer lan simbol). Konfirmasi email kudu dilebokake kanggo njamin alamat email sing bener digunakake. Pangguna kudu bisa ngowahi sandhi kapan wae tanpa dhukungan.

Saiki kita bakal ngerti babagan cerewet ... sampeyan duwe rincian situs sampeyan, cara pangguna sesambungan, uga kabutuhan situs anyar lan kekarepan. Dandan Iterative minangka kunci - prioritasake fitur lan crita pangguna supaya sampeyan ngerti apa sing kudu ditindakake dhisik liwat apa sing dikarepake. Miwiti mikir babagan target lan sumber daya kanggo nyetel pangarepan babagan apa sing sampeyan butuhake lan nalika sampeyan mbutuhake.

  • Inventory situs kanggo kaca. Asring, kita nggunakake scraper kanggo nyederhanakake iki.
  • Kanthi saben kaca, jelasake kaca apa cithakan bakal dibutuhake kanggo nampilake kaca kanthi bener.
  • Mbangun kawat kanggo nemtokake tata letak kaca lan pandhu arah.
  • Yen jumlah kaca bakal dikurangi (asring disaranake), sampeyan bakal ing endi pangalihan kaca sing wis ana supaya sampeyan ora ngganggu pangguna lan telusuran? Peta kabeh kaca saiki lan lokasi anyar.
  • Gawe konten migrasi rencana supaya kabeh kaca sing ana dadi tata letak kaca anyar liwat CMS anyar. Iki bisa dadi dhasar banget… mbutuhake intern kanggo nyalin lan nempel. Utawa bisa uga dadi basis data kompleks sing ditulis kanggo ngimpor informasi.
  • Mbangun matrik saka kedhaftar, departemen, akses lan ijin miturut kaca lan proses. Pisahake karo kabutuhan sing kudu ana.

Mbangun rencana sampeyan

  • Saben item tumindak kudu duwe (sing tanggung jawab), apa (lagi rampung kanthi rinci), kepiye (opsional), nalika (kira-kira tanggal rampung), katergantungan (yen tugas liya kudu luwih dhisik), lan prioritas (seneng duwe , pengin duwe).
  • Ngabari pangguna lan entuk kesepakatan babagan tugas lan garis wektu.
  • Dadi fleksibel karo sumber daya sekunder, solusi, lan reparisasi.
  • Duwe manajer proyek pusat sing nglacak, nganyari lan nglaporake saben dinane.
  • Mbangun buffer ing antarane review klien lan tanggal rampung kanthi akeh wektu kanggo ngowahi utawa nyetel. Yen fitur anyar (lingkup creep) dikenalake, priksa manawa klien nyadari kepiye pengaruh timeline lan biaya tambahan apa sing bakal ditindakake.
  • Tampilake karo klien ing lingkungan pementasan banjur coba lakoni crita panganggo kanggo ditampa.
  • Nggabungake Analytics ing saindenging situs kanggo nglacak acara, manajemen kampanye lan pangukuran konversi.
  • Sawise ditampa, lebokake situs kasebut langsung, pangalihan lalu lintas lawas menyang anyar. Ndhaptar situs kasebut karo Webmaster.
  • Entuk cuplikan peringkat lan Analytics. Tambah cathetan ing Analytics nalika situs kasebut diowahi.

Jalanake rencana sampeyan! Sawise situs wis siyap

  1. Gawe serep situs saiki, basis data lan aset sing dibutuhake.
  2. Temtokake a rencana kontingen amarga nalika ana kedadeyan salah (lan dheweke bakal).
  3. jadwal tanggal / wektu 'go live' kanggo situs sing pangguna paling ora kena pengaruh.
  4. Mesthekake personel utama yaiku dikandhani yen ana jendela sing situs iki ora kasedhiya - kalebu klien.
  5. Duwe rencana komunikasi ing papan supaya kabeh wong bisa diakses liwat telpon utawa ngobrol.
  6. Lebokake situs anyar manggon.
  7. test crita panganggo maneh.

Peluncuran situs kasebut durung rampung. Saiki sampeyan kudu ngawasi rangking, webmaster lan Analytics kanggo mesthekake manawa situs kasebut nindakake kaya sing wis direncanakake. Laporan saben 2 minggu suwene 6 nganti 8 minggu kanthi kemajuan. Gawe rencana lan nganyari proyek sing cocog. Muga-muga sukses!

2 Komentar

  1. 1

    Rusak rencana gedhe saka situs! Saben wilayah kasebut mesthi ngidini diskusi tambahan.
    Iki bakal cocog kanggo seri… .sukur tenan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.