Cara Nggawe Influencer, Blogger, utawa Wartawan

Cara nggawe influencer, blogger, utawa wartawan

Biyen, aku wis nulis babagan kepiye ora nggawe blogger. Saga terus nalika aku entuk aliran profesi hubungan masyarakat sing durung siap sing ora duwe informasi sing dibutuhake kanggo promosi produk utawa layanan klien.

Suwe-suwe pancen entuk nada sing pantes dituduhake. Aku nampa email saka ahli strategi media sosial karo Kreatif Supercool. Supercool minangka agensi kreatif sing khusus kanggo kreatif lan produksi video online, pemasaran virus, seeding video, kampanye media sosial terintegrasi, video viral, hiburan merek lan webisode. Iki email sing luar biasa!

carane nggawe blogger

Fitur Pitch Blog Gedhe

  1. Jarak kasebut yaiku pribadi. Aku biasane nampa potongan lan tempel kemul. Aku langsung mbusak level kasebut. Yen sampeyan ora bisa ngerti aku, kenapa aku kudu ngrungokake?
  2. Jarak ringkes ngandhani informasi. Umume wong PR mung motong lan nempelake siaran pers sing ora lucu menyang awak email.
  3. Jarak nyedhiyakake kula penawaran kanggo ngetik langsung menyang postingan blogku!
  4. Jarak kalebu link menyang crita nyata (lan ing endi bisa ngrujuk lan ngarahake para pengunjung).
  5. Jarak kasebut ngandhani beda cara Aku bisa nggunakake informasi! Iki nalika aku nangis tangis ... mambu. Bayangake yen ... kanggo ngirit wektu, Darci wis mikir babagan kepiye aku bisa nindakake informasi kasebut ... lan nambah cathetan kanggo ngubungi dheweke yen aku duwe pitakon.
  6. Jarak nyedhiyakake latar mburi ing ahli lan kenapa dheweke cukup penting kanggo dirungokake.
  7. Jarak kasebut ditutup karo Darci jeneng, judhul, lan perusahaan nyata (sing aku malah dideleng!)
  8. Jarak kasebut duwe milih metu! Wong PR asring ngirim email sing dipotong lan tempel saka Outlook - langsung nglanggar tumindak CAN-SPAM.

Iki minangka email sing paling sampurna… Aku bakal menehi rating B + solid. Siji-sijine informasi sing ilang yaiku kabisat sing ora dakkira akeh wong PR sing pengin ditindakake - nanging pancen luwih becik krungu apa sebabe relevan karo pamirsa. Sawetara tembung prasaja ing email kaya

Aku weruh Martech Zone biyen wis ngobrol babagan video lan media sosial, mula aku mikir iki bakal narik minat sampeyan…

5 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas

    Matur nuwun kanggo nuduhake iki - pancen menarik. Minangka wong sing lungguh ing pager PR, lan dadi blogger dhewe (sanajan ora cukup penting kanggo nggawe nada!), Ngewangi banget yen bisa ndeleng jinis lapangan sing bisa digunakake. Kesempatan sinau sing apik, mula matur nuwun!

    Siji bab sing aku gumun yaiku poin 5. Aku mbukak tim PR / Pemasaran sing cilik nanging efektif minangka tugasku dinane, lan sok-sok nampa jinis iki (lan arang uga, bisa uga nggawe).
    Ing lapangan sing wis digawe, aku ora nate ngemot macem-macem informasi sing ana ing poin 5, amarga aku nganggep manawa wong-wong sing wis dakjupuk bisa mikir bab kasebut dhewe - lan aku ora pengin ngandhani kepiye kanggo nindakake pegawean (padha-padha aku rada pegel nalika wong nindakake perkara kasebut marang aku).
    Nanging, kiriman sampeyan nggawe aku mikir maneh posisi kasebut!

    Nanging aku setuju babagan personalisasi - dadi penting banget kanggo ngelingi fungsi hyperconnect saka fungsi komunikasi 'modern'.

    Dadi, matur nuwun maneh!
    Neil

  2. 2

    Aku njupuk tampilan sing ora setuju ing kene. Apa gunane video politik lan pemasaran sosial politik karo sampeyan utawa blog Marketing Tech? # 1 ora "dipersonalisasi" manawa ana jeneng sampeyan, nanging sing ora bisa ngakses lan ngimpor otomatis menyang email (dakkira mantan perusahaan sampeyan sing apik) # 5 Aku setuju karo interput babagan ora nyelehake info kasebut, sampeyan kudu ngerti cara paling apik kanggo nggunakake info kanggo pamirsa nanging link menyang tweet minangka ide sing apik. Sejatine mung amarga umume PR liyane sing nyedhot ora nggawe iki apik, mung nggawe ora nyedhot tinimbang liyane. Jarak iki luwih becik ditrapake kanggo wong ing bidang politik miturut pendapat saya.

    Minangka wong liya sing nganggep awake dhewe dadi virus, aku ora duwe kredibilitas karo aku (nanging bisa uga digoleki lan bola mata amarga nggunakake istilah kasebut)

    • 3

      Politik lan pemasaran ana gandhengane, Chris. Aku ujar manawa pemasaran iku ndadekake Obama dadi pejabat. 'Kampanye' pangarep-arep lan pangowahane dikalahake para pemilih. Panganggone pandhereke lan pengaruhe pancen apik tenan, pancen gerakan oyot suket. RE: # 1, aku setuju karo sampeyan. Maksudku yaiku Darci pancen mriksa kita sadurunge nempuh… sawetara perusahaan PR lan ora ngetrapake PR.

  3. 4

    Doug, kepiye sampeyan menehi saran supaya wong nggawe link pilihan kanggo email yen ditulis mung kanggo siji wong (blogger utawa wartawan) lan dikirim menyang wong kasebut lan ora nyambung menyang dhaptar ing platform pemasaran email?

    Umume wong PR sing sah ora ngirim nada email kanthi akeh, mula aku ora ngerti kepiye cara milih optimum. Temenan, yen perusahaan langganan email pemasaran sampeyan (tanpa sampeyan milih), crita kasebut beda.

    • 5

      Hai Carri! Sejatine akeh wong PR sing legit ngirim email massal. Umume platform PR ngidini sampeyan milih kabeh wartawan lan blogger banjur kirim. Sawetara, kayata Meltwater (sponsor) duwe fitur Unsubscribe ing platform nanging umume liyane ora. Yen sampeyan ora duwe hubungan bisnis, sampeyan pancen butuh program sing bakal mlebu opt-out. Outlook lan Gmail ora ngethok. Aku ngira siji tegese nggunakake alat kaya Formstack lan mung isi sing isi formulir (utawa Formulir Google ing spreadsheet)… nanging angel dilacak.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.