Kekuwatan Personalisasi ing Email Marketing

Depositphotos 53656971 s

Bubar njupuk anakku wadon umur 9 taun Justice, pengecer klambi bocah. Wiwit awal, manajer ngebom aku, kanthi interval 5 menit, kanthi rekomendasi produk lan promosi. Iki terus nganti 30 menit nganti aku kepeksa sekolah dheweke babagan wawasan lan pilihan pelanggan.

Program email sing ala kaya wong sing ora efektif. Aja maca sing ora apik ing praupane para pelanggan, rasakake pengaruh negatif marang sales, utawa ing kasusku, dirungokake tembunge keras; pemasaran email bisa ngandhani meh kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan pelanggan lan mbantu sampeyan adol luwih akeh.

Nglangkungi "Hai FNAME"

Wawasan sing dibutuhake kanggo nggawe program email sampeyan luwih duwe bathi wis ana ing tips driji lan murah. Nerangake sampeyan kanthi wujud data. Aku ora ateges mbukak lan ngeklik data, sanajan bakal menehi katrangan akeh, aku ngomong babagan data sing bakal ngidini sampeyan nggawe pengalaman kanggo saben pelanggan.

Mesthi, salam pribadi asring ditampa nanging kaya sing dakkandhakake ing Kepala Marketer pungkasan artikel, kampanye Day Valentine sing misuwur taun iki yaiku sing nggunakake data sing luwih jero, kayata riwayat tuku lan profil pelanggan, supaya tawaran luwih pribadi lan mula luwih relevan. Ing artikel kasebut, aku umume ngomong babagan pengecer, nanging perusahaan layanan uga duwe data sing gampang diakses kanggo nglacak (utawa malah prédhiksi) maksud tuku para pelanggan uga ngenali kesempatan lintas jual lan penjualan.

Apa Sampeyan Kudu Digarap?

Sumber data sing bisa ditrapake kayane ora ana enteke, nanging ana sawetara kategori lan conto tartamtu:

  • Profile: Bayangake manawa sampeyan duwe agensi lelungan lan aku prospek 65 taun / lawas, apa sampeyan mikir aku bakal luwih apik nanggepi tawaran sing nggambarake tujuan senior sing paling populer? Saiki bayangake manawa gambar sing ditawakake kasebut minangka gambar saka bujuk rambut perak. Utawa aku bisa uga ing wektu pesisir kulon lan webinar sampeyan jadwal jam 1 sore wétan, apa aku luwih seneng milih kursi yen email maca jam 11 esuk?
  • Sejarah Tuku: Yen aku tuku hadiah ing utawa tanggal saiki, rong taun berturut-turut, apa aku pengin tuku hadiah liyane taun iki? Kepiye yen rekomendasi hadiah anyar padha karo tuku sadurunge saka pembeli hadiah liyane? Kosok baline, kepiye yen aku wis tuku produk utama sampeyan, apa sampeyan mikir manawa pengin ngerteni babagan dhuwit sing bisa disimpen, yen mung ngenteni? Nanging, apa ora luwih becik aku ngerti babagan penawaran sekunder sampeyan?
  • Kegiatan: Mungkin aku wis ndownload telung kertas putih berurutan sajrone 30 dina, nanging durung bisa tuku, apa luwih becik sampeyan ngajak aku diskusi babagan kabutuhanku tartamtu? Utawa bisa uga aku wis suwe ora nanggapi tawaran sampeyan, apa aku sampurna kanggo tawaran reaktivasi utawa survey kepuasan?
  • Preferensi: Bayangake yen sampeyan duwe 10 macem-macem produk, nanging aku dadi reseller sing mung seneng karo produk 1-5. Apa aku ora bakal dilebokake ing segmen karo reseller liyane? Kepiye yen aku pangguna langsung nanging aku mung pengin nampa informasi pendhidhikan, beda karo promosi, aku luwih seneng tetep semangat lan nuduhake informasi yen aku mung entuk kekarepan sejatine?

Gampang lan Murah Kanggo Dieksekusi

Aku gumun nalika para pemasar SMB ujar manawa nggunakake data ing level iki mung kanggo bocah lanang gedhe. Sampeyan bisa uga bener ing taun-taun kepungkur, nanging dina iki, apa wae ESP sing uyah uyah kasebut gampang dilebokake karo solusi CRM utawa E-commerce lan web Analytics. Sampeyan mung kudu nggabungake lan sing paling penting nyoba.

One comment

  1. 1

    Ora, ora gampang lan murah kanggo masang tuku konsumen lsp kanthi program pemasaran email. Meh kabeh layanan mandiri ESP ora nyedhiyakake iota integrasi. Dadi tanggung jawab aplikasi POS utawa aplikasi online sampeyan kanthi integral lan push informasi "segmentasi" sing ana gandhengane karo kontak ESP.

    SMB pengin layanan sing sederhana lan mandiri.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.