Gulung-Gugatan Suit Gratis

Ing kene aku lungguh ing kamar hotel ing Milwaukee, Wisconsin. Tim kita saiki presentasi menyang perusahaan ing kene sesuk lan bali menyang Indianapolis. Aku tuku setelan anyar kanggo plancongan - didol udakara udakara 70% lan aku ora bisa ngliwati. Coklat coklat - meh ireng - lan cukup kepenak. Wis sawetara taun aku ora tuku klambi, mula aku ngrawat klambi - kalebu sepatu slip-on.

Case Messenger Messenger LogicIng Bandara Midway aku ngobrol karo wong lelungan liyane lan aku ujar manawa setelanku dikemas ing tas sing dakbawa. Wong lanang iku ora percaya yen aku duwe jas ing tasku.

Nyatane, aku duwe kabeh trip ing Messenger Bag - Ganti sandhangan, laptop, majalah, lsp. Aku nganggo slip nganggo sepatu nganggo jins dadi aku katon kaya wong lelungan sing apik - pancen mung kanggo ngirit ruangan. Lan - dheweke isih bisa digunakake supaya aku bisa ngatasi keamanan kanthi luwih cepet. Ing Case Messenger Messenger Logic Aku duwe kompartemen mburi empuk sing cocog karo MacBookPro, dadi aku ora kudu ngganggu pengepakanku kanggo ngakses laptop!

Nalika aku urip ing Denver, aku nonton acara esuk yen ana wong sing nuduhake cara nggawe setelan klambi supaya bebas saka kisut. Umume masarakat nggawa tas klambi gedhe utawa dilempit. Masalahe yaiku tas klambi dilipat, lan dilipat nyebabake kerutan. Yen sampeyan nggulung setelan kanthi bener, sampeyan ora bakal nganggo kisut kabeh lan meh kabeh bisa dipasang.

Aku wong lanang - dadi sampeyan bisa mbayangno sepira akehe setelan suit ngirim njupuk munggah karo kula.

Gulung Celana Sampeyan

Kanggo muter celonone, priksa manawa celonone wis ditata nganggo celonone ing sisihane lan lipatan diantrekake supaya celonone wis rata. Miwiti pinggang, muter celonone kanthi rapi nganti gulung sing apik. Lebokake ing tas utawa barang sampeyan ing sudhut sing alus supaya ora digosok.

Gulung Jaket Sampeyan

Nggulung jaket sampeyan kudu luwih alus. Sampeyan pengin alon-alon bend, ora melu :), jaket sampeyan supaya pundhak sampeyan bali kanggo nutul awake dhewe. Kanthi cara iki, lempitan apa wae kedadeyan langsung ing tengah mburi lan katon alami. Selehake lengen klambi kanthi diagonal ing sisih jaket. Sampeyan ora pengin melu luwih becik ditekuk. Pungkasan lengen klambi kudu dipasang ing sangisore tombol ngisor ing jaket.

Miwiti pundhak, gulung jaket - nanging aja nganti kerut nalika lunga. Sampeyan kudu nggawe gulung luwih kenthel tinimbang celonone, nanging bakal tetep lelungan! Aja nyelehake barang ing tas, cukup lebokake ing kana nganggo kaos sikil, kaos lsp.

Mbongkar Suit Sampeyan

Yen wis tekan papan sing dituju, coba uculake tas, uculake klambi, banjur pasang. Sampeyan kudu nemokake ing kondisi sing sampurna! Nuwun sewu aku ora duwe gambar sing cocog - Aku sejatine ing dalan dadi kamera ponsel ora ngethok.

CATETAN: Aku kayane ora duwe kabeneran karo klambi - aku biasane nyetrika ing hotel.

8 Komentar

  1. 1

    Lali tips babagan blogging sing luwih apik utawa macem-macem widget kanggo aplikasi WordPress, iki minangka ilmu sing migunani tenan! 🙂

    Thanks!

    Curt

  2. 2

    Doug, aku seneng fashion lan setelan, sampeyan mungel, kepiye pas? Aku entuk akeh barang sing wis digawe, umurku 6ft2in lan 260 lbs. Wong saka profesi sampeyan kudu ora kurang saka 3 setelan sing apik kanggo bisnis, blazer biru, jas trench, slack abu-abu lan ireng, lan sandhangan pinggul kanggo kencan sing apik, Babagan, aku kudu yakin

    • 3

      Rasaku nganggo klambi luwih saka anggaran kanggo tuku, JD! Setelan khusus iki ora ana ing rak - mula aku kudu nggawe baju khusus. Klambi klambi dawa kira-kira inci, nanging kabeh liyane apik. Muga-muga slacks kasebut nduweni lapisan sutra, klambi liyane duwe lan luwih apik kanggo dipakai tinimbang celana jeans lawas.

      Gulung munggah bisa digunakake! Aku janji 🙂

  3. 4

    Sampeyan mantan tentara militer, sampeyan! Aku ngerti permata pengepakan iki nalika aku metu ing CA ngunjungi kanca palingku sing saiki lagi tugas ing kana. Aku lagi ngemas tasku mulih lan nesu tenan. Dheweke njupuk lan muter kabeh sandhanganku lan pungkasane pas karo udakara sepertiga ruangan sing dakgawe. Aku rumangsa minangka perkara militer, mung siji-sijine wong sing ngerti yen nindakake kanthi cara iki uga wis dadi tentara militer utawa duwe pengaruh kasebut.

    Ora preduli, aku wis melu muter kabeh wiwit saiki. Aku mesthi teka tanpa kisut (sing dadi wujudku) lan akeh ruang kanggo srengenge liyane. Kaos klambi, ya, biasane kudu disentuh nganggo wesi.

    Pos sing apik, lan informasi sing penting banget kanggo diduweni dadi bisnis.

    • 5

      Aku mesthi wis tuwa ... wiwit jaman saiki 'dilipat & disimpen'. Kita ora muter apa-apa, nanging ing sandhangane meh ana lipatan! Aku isih isih melu andhuk kaya ing Boot Camp lan ora bisa nahan lempitan sing beda. Sedhih!

  4. 6

    Kudu nyoba muter klambi kasebut lan priksa manawa luwih apik tinimbang pak setelan sing digunakake saiki. Trik sabanjure - nggawa kaos menyang papan sing dituju tanpa katon kaya turu ing kana. Apa tips kanggo kuwi, sapa?

    • 7

      Aku tuku kaos tanpa wesi saka bantala pungkasan lan digulung. Yen ana kisut utawa lipatan, cukup sapisan zat wesi kasebut cukup. Yen ngerti yen bakal nganggo jaket, aku ora repot nyetrika. Lipatan metu sajrone 30 menit yen aku nganggo jaket jas.

  5. 8

    cara liyane - narik salah siji lengen jaket menyang njero, lan terusake supaya pundhak sampeyan metu. Lebokake lengen liyane liwat lengen njero njaba. Pundhak kudu dibandhingke. Banjur gulung jaket.

    Kaos gratis kerut Brooks sedulur paling apik - ora kriting.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.