Cara Ngoptimalake Artikel Basis Pengetahuan

artikel dhasar ilmu

Nalika artikel utawa postingan blog bisa uga mili kaya crita cekak, pengunjung sing golek informasi seneng ndeleng informasi sing dioptimalake kanthi format sing konsisten. Sing maca artikel bisa kanthi tliti maca saben tembung, saben baris, lan saben paragraf. Nanging, pengunjung sing golek ilmu bisa uga pengin cepet mindhai kaca kasebut lan langsung menyang informasi sing nyoba ditemokake utawa sinau luwih lengkap.

Nggawe basis pengetahuan pembunuh bisa uga ora seksi, nanging bakal mbiyantu para pelanggan sing mbayar entuk manfaat saka produk sampeyan. Lan luwih akeh regane sing bisa diwenehake marang para pelanggan, mula bakal dadi pelanggan sing bali. Colin Newcomer, HeroThemes

Colin Newcomer nggabungake artikel sing apik, The Ultimate Cithakan Artikel Basis Pangetahuan, bebarengan karo infographic ing ngisor iki. Aku pengin nggawe topik babagan topik lan ngomong kepiye cara ngoptimalake artikel basis pengetahuan supaya bisa narik kawigaten para pamaca lan mesin telusuran. Mangkene tips sing selaras karo Colin:

  1. Title - pangguna mesin telusuran asring nggunakake pitakon nyata kayata carane, apa, lsp. Aku bakal ngoptimalake judhul Colin ing infographic menyang Cara Nulis Artikel Dhasar Pengetahuan sing Efektif.
  2. slug - akeh sistem manajemen konten sing ngilangi tembung kaya kanggo or is. Sampeyan bakal pengin nggawe artikel ing permalink slug supaya cocog karo telusuran. Sing bakal nambah tarif klik-tayang saka kaca asil mesin telusuran.
  3. Miwiti karo Masalah - bebarengan karo miwiti masalah, aku uga bakal nemtokake manawa sampeyan ngarep-arep apa sing bakal sampeyan sinau utawa nemokake ing artikel basis pengetahuan. Contone, ing artikel iki, sampeyan bakal sinau elemen sing dibutuhake kanggo nulis artikel basis pengetahuan sing efektif, tips babagan cara nulis artikel basis pengetahuan, lan cara ngoptimalake kanggo nggoleki.
  4. Tambahake Daftar Isi kanggo Artikel Long - Aku ora mikir minangka ide sing kurang apik kanggo nyetel titik mlumpat kanggo artikel sing luwih cekak supaya pangguna bisa langsung nglumpukake informasi sing digoleki.
  5. Artikel Interlink - Link menyang artikel sing luwih jero nanging priksa manawa para pamiarsa bisa navigasi bolak-balik. Breadcrumbs minangka cara sing apik kanggo nindakake iki.
  6. Gunakake Instruksi Langkah demi Langkah - nanging ringkesake langkah kasebut kanthi judhul sing kandel kaya sing ditindakake Colin ing infografis!
  7. Mecah Konten kanthi Judhul - iki minangka poin mlumpat sing bisa digunakake ing nomer 3.
  8. Gunakake Gambar Resolusi Dhuwur kanggo Nggambarake Tugas - bebarengan karo seri gambar, gunakake video capture layar utawa video cara nonton sing bisa ditonton.
  9. Nyedhiyakake Informasi Ekstra Kanthi Asides lan Box Info - tips, cathetan, unduhan, peringatan, lan informasi liyane pancen penting kanggo para pamiarsa.
  10. Menehi Titik Langsung Kanthi Artikel sing Gegandhengan - cara sing apik kanggo wong sing mlebu navigasi menyang informasi sing digoleki ... asil telusuran ora mesthi sampurna!

Saiki goleki artikel Colin kanggo maca saran jero kanggo saben tips ing infographic HeroThemes:

artikel dhasar ilmu

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.