Cara Ngoptimalake Rilis Pers kanggo Telusuran

optimisasi siaran pers

optimisasi siaran persKita bisa nggarap sawetara sing apik tenan hubungan masyarakat tenan awake dhewe lan karo klien. Hubungan masyarakat isih dadi investasi sing apik - wong-wong ing Dittoe PR nggawe kita nyebutake ing New York Times, Mashable lan host situs populer liyane.

Nalika profesional PR ngerti carane nulis rilis pers sing menarik lan disebarake menyang pamirsa sing bener, kadang-kadang ora ngoptimalake rilis pers uga bisa digoleki.

  1. Tindakake manawa lalu lintas Rilis Pers bisa diukur. We nambah pelacakan kampanye lan kaca landas unik menyang Rilis Pers supaya bisa dingerteni saka endi lalu lintas lan sepira regane.
  2. Nggunakake tembung kunci sing relevan ing judhul Rilis Pers - sing biasane dienggo ing judhul kaca situs tujuan sing sindikasi.
  3. target 1 nganti 3 tembung kunci sing relevan ing awak siaran pers lan priksa manawa sampeyan wis mbaleni. Nggunakake ing subheading utawa format kanthi kandel utawa miring uga mbantu!
  4. kalebu link bali menyang situs utawa kaca kebangkrutan ing siaran pers lan priksa manawa ngubungake tembung kunci utawa tembung, ora jeneng perusahaan sampeyan. Yen sampeyan ora bisa nambah link, priksa manawa link ditemokake jejer karo tembung kunci.
  5. Gunakake gambar ing konteks siaran pers. Jeneng file nggunakake tembung kunci (dash kanggo spasi) lan, yen sampeyan bisa masang nganggo teks alternatif utawa judhul - gunakake tembung kunci.
  6. Nglampahi dhuwit. Aku wis nerbitake rilis pers sadurunge tanpa mbayar distribusi lan ora ngasilake bisik-bisik… mbayar distribusi MarketWire, PRWeb, PressKing utawa layanan liyane bisa nambah kemungkinan warta sampeyan dijupuk ing situs warta kanthi wibawa sing gedhe.

Ngoptimalake siaran pers bisa nyedhiyakake sawetara tambahan kanggo situs web perusahaan nalika rilis pers kasebut disebar lan disindikake liwat industri utawa situs berita liyane sing gegandhengan. Aja lali kesempatan ngasilake backlinks sing terkenal bali menyang situs sampeyan, nambah pangkat lan nambah panguwasa situs kanthi mesin telusuran.

11 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4
  4. 5

    Apresiasi babagan nyebutake PRWeb ing kiriman sampeyan Doug 🙂

    Ing PRWeb.com kita duwe akeh sumber sinau kanggo ngoptimalake siaran pers kanggo mesin telusuran, iki ana 5 tips cepet kanggo miwiti. Sampeyan bener ing komentar ing ngisor iki, yen nggunakake tembung kunci lan distribusi sing apik mesthi mbantu SEO.

    http://service.prweb.com/learning/article/optimize-press-releases-5-tips/

    Yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan SEO kanggo rilis pers, sampeyan bakal bisa tweet terus @prweb 🙂

    –Stacey Acevero
    Manajer Komunitas, PRWeb

  5. 6

    Hai Doug,

    Matur nuwun kanggo nyebutake PressKing uga!

    Ngirim rilis pers bisa menehi efek sing apik ing SEO. Pramila kita uga nyedhiyakake alat pangukuran SEO (bebarengan karo siaran pers lan modul ngawasi media) - mesthi luwih becik ngawasi kegiatan online sampeyan, iya?

    Kita duwe sawetara fitur ekstra sing bakal dikenalake ing minggu kepungkur - aku bakal tetep ngirim sampeyan!

    Charles - CEO, PressKing

  6. 7

    Distribusi siaran pers minangka komponen penting saka bangunan link SEO. Penting kanggo nggabungake teks jangkar lan tautan ing awak rilis. Nanging, sampeyan kudu eling yen siaran pers kudu dilaporake. Aja nglampahi wektu lan dhuwit ing siaran pers sing bakal diabaikan.

  7. 9

    Aku ditugasake siaran pers kanggo perusahaan kita lan pengin ngerti kepiye supaya ora cilaka amarga duplikat konten? Ing panjaluk kaping telu kanggo kirim, aku ngerti manawa yen saben situs kasebut nulis artikelku, mesin telusuran bisa ndeleng minangka duplikat konten lan ngubur produk anyar kita. Apa strategi sing paling apik kanggo sampeyan tindakake?

    • 10

      Hai Annette,

      Yen sampeyan ndeleng 'duplikat konten' kanthi serius, iku mitos yen sampeyan bakal entuk paukuman. Sejatine ora ana dendha pidana isi. Waca blog Google Resmi:
      http://googlewebmastercentral.blogspot.com/2008/09/demystifying-duplicate-content-penalty.html

      Konten duplikat ora duwe pengaruh negatif, nanging bisa uga negesake pengaruh positif. Ngopo Amarga wong bisa nyambung maneh menyang konten sing sadurunge dikirim. Sampeyan pengin konten diterbitake ing siji URL supaya wong nyambung menyang URL siji kasebut. Yen wis nyambung menyang URL siji, sampeyan luwih pangkat. Nalika ngubungake menyang kaca liyane, kaca sampeyan ora bakal pangkat kaya biasane.

      Nyebarke rilis pers ora minangka upaya sengaja kanggo nyasarke mesin telusuran… minangka praktik sing nyoba lan bener kanggo nyebarake berita, kanthi tradisional uga ing web.

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.