Goleki Bantuan Menehi Jeneng Bisnis karo Squadhelp

Apa Jeneng Bisnis Sampeyan?

Pengin krungu crita medeni merek? Perusahaan sampeyan ngrencanakake diluncurake lan investasi $ 150,000 ing domain, jeneng, lan peluncuran kasebut ... mung bakal runtuh nalika ngerti yen FBI wis nyelidiki jeneng sing padha sing bakal umum… 3VE.

Ouch.

Ora [Agensi sing saiki ora duwe jeneng] bisa nindakake apa-apa kanggo prédhiksi masalah kaya ngono. Aku kaget tenan, ing pirang-pirang perusahaan sing ora nggawe rajin menehi jeneng dhewe. Aku wis ngerti sawetara bisnis sing ngentekake akeh dhuwit karo agensi merek, nanging jeneng kasebut nduweni arti sinonim internasional, utawa uga ing industri liyane.

Siji perusahaan sing aku kerja bareng nyewo aku kanggo golek pitulung organik. Masalah sing dakalami saiki yaiku merek dheweke identik karo toko online sing wis ana ing industri liyane. Asile, ana kebingungan langsung yen ora bisa ditemokake wong online ... sanajan ngetik jeneng bisnis ing asil telusuran.

Perusahaan liyane sing dakbantu bisa nggoleki Google kanthi gampang supaya jenenge jenenge cedhak karo situs sing ora cocog. Dheweke isih nggawa prospek anyar sing ora seneng yen karyawan wis salah ngetik URL.

Squadhelp minangka pasar sing bisa njaluk pitulung menehi jeneng bisnis, nemokake jeneng domain sing kasedhiya, lan malah njaluk pitulung kanggo ngembangake logo. Dheweke nulis ebook sing apik kanggo narik sampeyan 8 langkah kanggo menehi jeneng bisnis sampeyan:

  1. Apa tujuan bisnis sampeyan?
  2. Sapa pamirsa sing bakal dilayani bisnis sampeyan?
  3. Apa sing unik ing bisnis sampeyan? Kepribadian sampeyan
  4. Goleki pitulung saka kreatif liyane (tugas kasebut) kanggo mikir babagan jeneng.
  5. Mbuwang jeneng sing ora masuk akal.
  6. Analisis analisis linguistik kanggo mesthekake jeneng sampeyan ora mbingungake utawa ora cocog ing basa liyane.
  7. Aja nganti digugat amarga masalah merek dagang.
  8. Divalidasi sadurunge urip!

Download ebook

Squadhelp nduwe komunitas kreatif sing mbantu sampeyan nduwe jeneng bisnis sing unik. Prosese cukup langsung:

  1. Miwiti Kontes Sampeyan - Rampungake template ringkes proyek sing gampang lan gampang, lan bakal dituduhake menyang komunitas luwih saka 70,000 Kreatif.
  2. Gagasan Mulai Ngatur - Sampeyan bakal miwiti nampa ide jeneng - digawe khusus kanggo sampeyan - sajrone sawetara menit. Welasan kontestan makarya kanthi bebarengan! Kontes jeneng khas entuk sawetara atus ide jeneng. Kabeh ide kanthi otomatis dicenthang yen kasedhiya URL.
  3. Kolaborasi lan Komunikasi - Deleng kabeh pengajuan saka dashboard kontes sampeyan. Rating entri, tinggalake komentar pribadi, lan kirim pesen umum, ngarahake proses menyang jeneng sing sampurna.
  4. sawisé bisa diowahi - Pilih jeneng kanthi kapercayan. Proses validasi unik kita kalebu cek domain, penilaian risiko merek dagang, analisis linguistik, lan tes pamirsa profesional.
  5. Pilih sing menang! - Sawise kontes rampung, wara-wara sing menang - lan daftarke jeneng kasebut. Sampeyan bisa bali menyang Squadhelp kanggo ngluncurake Desain Logo utawa proyek Tagline kanggo jeneng sampeyan.

Bukak Kontes Jeneng Priksa Pasar

Pengungkapan: Aku nggunakake pranala afiliasi kanggo Squadhelp ing kiriman iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.