Monetizer: Monetisasi Sisa, Geo-pangalihan utawa Lalu Lintas Keluar

monetizer

Pracaya utawa ora, saben pengunjung situs sampeyan ora prospek. Yen sampeyan wis monetisasi situs kanthi iklan pihak katelu, platform pariwara kasebut kudu tarif konversi kanggo sehat lan nampilake iklan menyang pengunjung sing relevan. Jumlah kesan lan lokasi ing situs sampeyan dikenal minangka iklan sampeyan persediaan.

Apa Lalu Lintas Sisa?

Amarga iklan sing dituku ditarget, kepiye pengunjung sing isih durung target? Lalu lintas kasebut dikenal minangka lalu lintas sisa. Lalu lintas sisa dadi masalah kanggo penerbit online amarga lalu lintas sing umume ora bisa monetisasi.

Ing pasar pariwara online saiki, akeh penerbit, pengiklan, lan jaringan iklan durung nggunakake lalu lintas seluler lan web sing diproses saben dinane. Kajaba iku, pengunjung saka negara sing ora ditarget bisa uga sampah lan kesempatan kanggo monetisasi lalu lintas sing ditinggalake kaca pengiklan ora asring diwujudake.

Amarga angel banget kanggo nutupi saben segmen lan ngatasi saben sudut nalika nyoba kanggo monetisasi lalu lintas sing ora ditarget, metu, utawa isih, Monetizer minangka solusi programmatic kanthi otomatis sing paling apik kanggo ngatasi masalah kasebut.

Monetizer mbisakake penerbit kanggo nggawe kampanye eksklusif, dioptimalake kanthi maksimal kanggo monetisasi lalu lintas ing luwih saka 150 negara. Sistem kasebut nggunakake siji Link Smart Global. Sinau mesin sing dimiliki vOtomatis algoritma njupuk lokasi pengunjung, sistem operasi, lan operator - uga faktor liyane - kanggo ngasilake eCPC sing luar biasa (biaya tambahan per klik) kanggo mitra.

Platform kita terus ngasilake asil sing luar biasa, kanthi akeh mitra ngasilake penghasilan ewonan dolar saben dina saka lalu lintas sing bisa uga ora dimonetisasi. Nalika fokus ing teknologi ing mburi platform, optimalisasi kampanye, lan hubungan anyar karo para pengiklan, kita seneng bisa ndeleng apa sing bakal ditindakake Monetizer lan mitra kita! Max Tetrault, Mitra Mitra, Monetizer

Tangkapan Layar Monetizer

Monetizer  saiki monetisasi ~ 120 yuta klik / dina lan ~ 3 milyar klik / wulan saka 150+ negara. Dheweke bisa monetisasi seluler lan web (lalu lintas mainstream lan diwasa). Global Smart Link sing fleksibel, kalebu pilihan sing ramah SEO. Antarmuka mitra Monetizer nawakake statistik lan nglaporake wektu nyata, kanthi pambayaran mingguan kanggo bathi kanggo mitra.

Aku kaget nalika pertama kali ngluncurake Monetizer. Teknologi kasebut apik tenan, amarga monetisasi lalu lintas sing wis kita perjuangake ing jaman mbiyen. Bert Xia, Manajer Pangembangan Bisnis, YoMobi

Mlebu kanggo Monetizer

Sanggahan: Monetizer saiki lagi nindakake kampanye pariwara ing situs kita (kaya ngono aku ngerteni!)