Cara Ngukur ROI Kampanye Pemasaran Video Sampeyan

Pamulangan Video Marketing babagan Investasi

Produksi video minangka salah sawijining strategi pemasaran sing asring dianggep kurang babagan ROI. Video sing bisa narik kawigaten bisa menehi panguwasa lan keikhlasan sing bisa nggawe humanisat merek lan prospek sampeyan njupuk keputusan tuku. Mangkene sawetara statistik luar biasa sing ana gandhengane karo video:

  • Video sing dipasang ing situs web sampeyan bisa ngasilake tingkat konversi 80%
  • Email sing ngemot video duwe tingkat klik-tayang 96% sing luwih dhuwur yen dibandhingake karo email sing dudu video
  • Pemasar video entuk 66% luwih unggul saben taun
  • Pemasar video seneng nambah 54% kesadaran merek
  • 83% wong sing nggunakake video percaya yen entuk ROI sing apik kanthi 82% percaya yen iku strategi kritis
  • Usaha cilik lan menengah liyane wis entuk pesawat kanthi 55% ngasilake video sajrone 12 wulan kepungkur

Siji Produksi ngembangake infographic rinci, Ngukur ROI ing Kampanye Pemasaran Video iki. Detil babagan metrik sing kudu sampeyan ngawasi kanggo nambah ROI pemasaran video, kalebu count count, engagement, tingkat konversi, enggo bareng sosial, saran, Lan total biaya.

Infographic uga ngomong babagan distribusi video sampeyan kanggo nggedhekake pengaruhe. Aku seneng yen nuduhake tandha tangan email lan email minangka papan sing apik kanggo promosi video sampeyan. Sumber distribusi liyane sing rada disentuh yaiku Youtube lan optimalisasi mesin telusuran. Aja lali, ana rong strategi sing bisa nyebabake telusuran nalika pemasaran liwat video:

  1. Panelusuran Video - Youtube minangka mesin telusuran paling gedhe nomer loro lan sampeyan bisa ngarahake akeh lalu lintas menyang merek utawa kaca kebangkrutan kanggo dikonversi. Sampeyan mbutuhake sawetara optimalisasi kiriman video Youtube sampeyan, sanadyan. Kakehan perusahaan ora kejawab iki!
  2. Peringkat Konten - Ing situs sampeyan dhewe, nambah video menyang artikel sing dioptimalake kanthi rinci, bisa nambah kasempatan supaya bisa pangkat, dituduhake, lan dirujuk.

Mangkene infographic lengkap karo sawetara informasi apik!

Cara Ngukur ROI Pemasaran Video

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.