Cara Ngoptimalake Keterlibatan Pemirsa lan Entuk Umpan Balik

media sosial

media sosialNggawe bisnis lan nggawe target target minat karo produk utawa layanan sampeyan minangka langkah pertama kanggo nggawe komunitas sing setya. Ing jangka cendhak, iki bisa nambah lalu lintas lan penjualan. Ing jangka panjang, iki bisa nggawe legiun duta besar merek sing fungsine kaya tim pemasar gerilya. Wiwit menangake demografi sampeyan gumantung banget karo keterlibatan pamirsa, penting kanggo nggunakake efektif laku keterlibatan lan entuk tanggapan. Mangkene sawetara tips sing bakal mbantu sampeyan ngremukake lan nggawe bisnis sampeyan berkembang.

Telpon kanggo tumindak

Kadhangkala, kabeh sing dibutuhake wong mung rada mbujuk lan mbujuk supaya bisa motivasi. Akibate, mangertos kekuwatan panggilan kanggo tumindak lan ditindakake bisa cepet ningkatake keterlibatan pamirsa. Nalika nggawe konten pemasaran, sampeyan kudu ngupayakake kerja keras kanthi nggabungake sawetara jinis ajakan supaya pamirsa njupuk langkah sabanjure. Iki bisa uga mangsuli pitakon ing pungkasan postingan blog kanggo narik diskusi utawa njaluk pengunjung ndhaptar newsletter email dadi sampeyan bisa mbentuk sesambetan sing luwih raket

Nalika nggunakake ajakan tumindak, penting dilebokake ing lokasi sing bener lan kudu ngetutake kemajuan logis. Ing kasus paling umum, iki bakal dilebokake ing pungkasan konten sawise sampeyan menehi nilai lan / utawa mangsuli pitakon. Sawise sampeyan wis mbuktekake manawa sampeyan duwe ilmu lan dipercaya, pamirsa kudu luwih kepenak nalika melu keterlibatan. Iki wektu sing tepat kanggo nggabungake ajakan tumindak lan supaya wong bisa interaksi ing sawetara level.

Dadi Kepribadian 

Sanajan praktik jagad lan bisnis wis dadi luwih otomatis lan kurang dipersonalisasi ing jaman saiki, umume wong isih kepengin ngubungi manungsa. Ora preduli kepiye kemajuan teknologi, bisnis sing apik umume adhedhasar hubungan lan nggawe koneksi karo pelanggan. Pramila ngidini kepribadian sampeyan katon liwat konten sampeyan lan bisa dadi personial dadi mupangate. Daripada ngaso ing bayang-bayang, luwih becik sampeyan transparan lan menehi ngerti sampeyan babagan level pribadi. Iki bisa ditindakake kanthi macem-macem cara:

  • Nggunakake nada sing ramah nalika nggawe konten
  • Nyingkiri jargon sing rumit banget sing bisa dingerteni para pamirsa
  • Nyoba supaya ora kepenak
  • Nanggepi komentar lan pitakon kanthi cepet
  • Ngembangake gaya unik sing mbedakake sampeyan karo para pesaing

Sampeyan uga pengin kalebu sawetara gambar sampeyan lan anggota tim sing melu kegiatan ing sanjabane bisnis. Kanthi menehi pamirsa supaya ngerti sampeyan ing level sing luwih pribadi, nggawe hubungan kudu dadi luwih gampang lan keterlibatan kudu mundhak kanthi alami.

Dadi ing endi wae

kanthi 56 persen wong-wong ing jagad iki nggunakake sawetara jinis media sosial, ora gampang diakses mengko. Kanthi nggawe demografi supaya gampang nemokake bisnis lan tetep dianyari, sampeyan bisa terus sesambungan kanthi konsisten. Iki biasane bisa ditindakake kanthi mbukak cerdas kampanye pemasaran media sosial lan nggunakake macem-macem situs. Ana ing pirang-pirang situs iku penting amarga ngidini sampeyan entuk persentase pamirsa sing paling gedhe. Iki uga nggawe jaringan kanggo ngarsane kabeh kalebu online sing migunani kanggo merek. Yen ora, tetep nganggo siji utawa loro jaringan bisa nyuda pengaruh lan keterlibatan sampeyan.

Nalika miwiti, umume bisnis diwiwiti kanthi pilihan sing paling logis lan nggawe profil ing Facebook lan Twitter. Yen sampeyan pengin jaringan karo profesional bisnis liyane, LinkedIn lan Google+ luwih migunani. Kanggo pemasaran sentris gambar, Pinterest, Instagram lan Tumblr minangka pilihan sing tepat. Youtube cocog kanggo nggabungake video. Uga ana situs bookmark sosial kayata Reddit, Stumbleupon lan Digg sing bisa njupuk langkah luwih adoh.

Entuk Pamirsa ing Tindakan kasebut

Manungsa duwe kekarepan alami kanggo kalebu, mula nggunakake kapinginan iki bisa nguntungake. Contone, nyengkuyung para pamaca supaya nerangake babagan postingan blog lan miwiti diskusi bisa nggawe tingkat inklusif. Mengkono bisa mateni loro manuk kanthi siji watu amarga sampeyan bisa sesambungan karo sing maca lan sing maca supaya bisa saling komunikasi. Sanalika, iku minangka dalan sing cocog kanggo entuk umpan balik sing terkenal.

Kanggo bisnis adhedhasar produk, sampeyan bisa uga njaluk pelanggan ngirim gambar nggunakake produk kasebut lan ngirim ing situs web utawa profil media sosial. Gagasan liyane yaiku melu kontes ing endi sing menang entuk hadiah awis, kupon utawa produk gratis. Sing duwe restoran bisa uga njaluk pandherek Facebook supaya menehi ide kanggo panganan cuci mulut sing anyar. Sapa wae sing nawakake ide sing dipilih bakal menang hadiah gratis.

Pentinge Umpan Balik

Kanggo nyegah siklus kesalahan sing salah lan nggawe bisnis sampeyan ing dalan sukses, penting kanggo terus nampa umpan balik sing ora adil saka pamirsa. Sanajan ora kepenak ngrungokake komentar negatif, kritik konstruktif bisa ngerti apa penyesuaian sing kudu ditindakake. Saliyane, komentar positif bakal nuduhake apa sing sampeyan tindakake kanthi bener supaya sampeyan bisa mbilas lan mbaleni. Mangkene sawetara ide kanggo njaluk saran.

Kothak utawa Formulir Umpan Balik

Iki bisa uga minangka pilihan sing paling langsung lan sampurna kanggo nemokake area masalah. Kanggo pangguna WordPress, kasedhiya akeh plugin sing bakal nginstal kothak umpan balik utawa formulir kanthi cepet. Biasane, dheweke kudu dilebokake ing sidebar minangka widget utawa minangka kaca individu ing sangisore judhul situs web. Sawetara mung ngidini komentar sederhana, lan liyane luwih rumit lan ngidini pamirsa menehi kriteria khusus ing bisnis sampeyan.

survey

Survei minangka cara sing apik kanggo nemtokake kepuasan pamirsa lan basis pelanggan. Dheweke uga minangka salah sawijining cara paling gampang kanggo nemokake pola positif lan negatif. Kanthi nggunakake platform kaya Survey Monkey, sampeyan bisa nggawe survey sing khusus kanggo bisnis sampeyan. Sawise nggawe survey, jajak pendapat utawa kuesioner, dheweke bisa dikirim menyang pamirsa liwat email, Twitter, kontak pelanggan, lsp. Amarga akeh wong sing sibuk lan ora pengin ngisi survey sing dawa, biasane umume dijaga sederhana tanpa luwih saka 10 pitakon. Sanajan, miturut KISSmetrics, survey becik mung ngemot limang pitakon. Akibate, sampeyan kudu takon mung pitakonan penting sing bisa diisi wong kanthi cepet.

Analytics

Pungkasan, nggunakake platform canggih kanggo nganalisa prilaku pamirsa bisa menehi sampeyan ilmu sing terkenal. Platform pilihan kanggo akeh bisnis yaiku Google Analytics amarga gratis, gampang digunakake lan lengkap.

Iki nuduhake akeh data kalebu basa pangguna lan lokasi, sumber lalu lintas, suwene pangguna tetep ing situs sampeyan lan piranti sing digunakake para pamirsa kanggo ngakses konten. Uga ana ing kaca Analytics sing nuduhake bagean situs web sing nampa klik paling akeh.

Intelijen bisnis lan pergudangan data minangka rong wilayah sing uga dadi luwih penting. Nglumpukake lan nganalisa data umpan balik pelanggan (uga prilaku pangguna, data klik-tayang, lan liya-liyane) penting kanggo ngenali masalah lan kesempatan, banjur entuk kapital.

Ing babagan SEO, Google Analytics nyedhiyakake dhaptar tembung kunci sing wis dilebokake pangguna kanggo nemokake konten sampeyan. Platform iki uga bakal ngrusak saben konten supaya sampeyan bakal ngerti kiriman sing paling akeh nampa. Kanthi nggabungake kabeh data iki, sampeyan bisa njaluk umpan balik konkrit kanggo mbantu nggawe konten lan pemasaran ing mangsa ngarep.

One comment

  1. 1

    nggunakake platform canggih kanggo nganalisa prilaku pamirsa bisa menehi sampeyan ilmu sing terkenal.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.