8 Gagasan Gambar kanggo Pasar Bisnis ing Instagram

instagram marketing

Kadhangkala, aku duwe saran sing apik utawa saran ringkes sing pengin dakwartakake kanthi sosial. Tinimbang mung tweeting, aku mbukak Celengan aplikasi seluler lan temokake gambar sing apik. Aku motong nggunakake iPhone banjur bukak ing Swara App. Sajrone 10 menit, aku duwe foto apik sing bisa menehi inspirasi jaringan Instagram perusahaan kita. Mangkene conto:

Dadi Pahlawan

Apa hubungane karo ngasilake dodolan kanggo perusahaanku? Wis pirang-pirang taun aku nemokake manawa kesempatan lan klien paling gedhe liwat jaringan kita, dudu kanthi promosi omongane kosong.

Instagram minangka jaringan sosial visual sing nyedhiyakake cara kanggo mbukak urip pribadi lan nuduhake kanthi online. Aku masang macem-macem gambar - saka kantor menyang klien, segawonku ... lan ya… sawetara pethikan inspirasi ing antarane. Kita ora duwe pengikut sing gedhe banget, nanging ana kanca akeh kanca sing seneng lan nuduhake apa sing diterbitake.

kanthiHootsuite, saiki kita uga bisa gawe jadwal kiriman Instagram menyang pamirsa! Jadwal nganyari Instagram wis efektif banget kanggo ngrancang promosi kanggo para klien.

Cara Pasar Bisnis ing Instagram

Wit Sosial nggabungake infographic ringkes iki kanggo mbantu sampeyan mikir ide kanggo gambar lan video sing bisa dituduhake kanggo nambah kesadaran kanggo merek lan nggawe hubungan sosial karo pamirsa. Dheweke nyedhiyakake wolung ide gambar sing bisa sampeyan gunakake kanggo masarake bisnis ing Instagram:

  1. Pamer produk (utawa klien sampeyan!)
  2. Tampilake cara nggawe produk utawa layanan sampeyan.
  3. Ayo menyang mburi layar
  4. Tampilake apa sing bisa ditindakake produk utawa layanan sampeyan
  5. Pamer kantor lan karyawan sampeyan
  6. Nuduhake acara sing sampeyan nekani
  7. Nuduhake kuotasi lan inspirasi
  8. Gunakake kompetisi kanggo entuk pengikut anyar

Mesthine, ing dalan sampeyan bisa nggunakake konversi kanthi nggunakake Tombol Tuku Instagram!

Instagram-kanggo-bisnis

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.