Cara Peta Plancongan Pelanggan

peta lelungan pelanggan cara nuntun petunjuk menyang header pelanggan

Kemajuan gedhe ing analisis lan dokumentasi pemasaran yaiku munculna peta lelungan pelanggan kanggo mbantu dokumentasi, ngukur, lan nambah efektivitas pemasaran - utamane online.

Apa Peta Perjalanan Pelanggan?

Peta lelungan pelanggan yaiku carane nggambarake pengalaman pelanggan karo merek sampeyan. Peta lelungan pelanggan nyathet titik tutul para pelanggan online lan offline lan dokumen babagan cara ngukur efektifitas saben titik tutul. Iki nggawe para pemasar luwih ngerti kepiye sesambungan karo para pelanggan supaya sampeyan bisa ngoptimalake lelungan pelanggan, mbusak kesenjangan lan alangan, kanggo nambah kepuasan pelanggan, keterlibatan, konversi lan kesempatan upsell.

Ora kaya corong pelanggan sing linier, lelungan pelanggan bisa nuduhake macem-macem dalan ing endi pelanggan njupuk keputusan lan menehi reaksi interaksi karo merek. Peta lelungan pelanggan uga bisa nulung tim pemasaran sampeyan kanggo fokus pariwara lan pengembangan konten kanggo personas pelanggan tartamtu. Nalika pelanggan bisa uga duwe liku-liku tanpa wates, umume dalan sing padha bakal ditemokake manawa para pelanggan lelungan mudhun (utawa muga-muga bisa lelungan mudhun).

85% pemasar level senior percaya penting banget kanggo nggawe lelungan pelanggan sing kohesif, nanging mung 40% sing nggunakake istilah lelungan pelanggan. Mung 29% perusahaan perusahaan menehi rating efektif kanggo nggawe lelungan pelanggan.

Cara Peta Plancongan Pelanggan

  1. Ngumpulake data analitik sing ana saka situs web sampeyan Analytics, platform pemasaran, CRM, data sales, lan sumber liyane.
  2. Klumpukake data anekdot saka ngawasi media sosial lan umpan balik pelanggan kanggo sentimen sing penting lan penting kanggo data analitis sampeyan.
  3. Gabungke poin data dadi tahapan ing garis wektu (tulang belakang) sing nggabungake interaksi kaya pitakon, mbandhingake, lan keputusan. Kalebu upaya pemasaran sampeyan ing saben titik.
  4. Nafsirake data lan analisa saben tahapan utawa titik tutul supaya perjalanan sampeyan luwih gampang, luwih cepet, utawa luwih kepenak.

Salesforce ngasilake infographic sing apik iki, Peta Plancongan Pelanggan: Cara Pandhuan Kanggo Pelanggan, kanggo nggambarake proses dokumentasi lelungan pelanggan, nemtokake saben tahap, lan ngetrapake metrik sing cocog kanggo saben tahap kasebut.

Ngalami Perjalanan Pelanggan ing Salesforce

peta lelungan pelanggan cara nuntun panunjuk arah menyang semat pelanggan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.