Nampilake Trail ing Peta Google karo KML

jejak budaya indy

Iki kalebu Bagéan 2 ing nampilake jalur (segmen baris) ing Peta.

Taun kepungkur aku nulungi Jejak Budaya Indianapolis kanthi ngrancang sepeda budaya lan dalan sing apik banget sing dibangun ing Indianapolis nggunakake Google Earth. Bagean 1 yaiku carane nggunakake Google Earth kanggo ngrancang jalur sampeyan lan ekspor menyang a File KML.

Bengi iki, aku pungkasane ngirim peta sing wis ana ing direktori tes menyang Ian kanggo push nganti Jejak Budaya Indy situs Iki bakal ngidini para pengunjung nggedhekake, ngganti tampilan satelit, lan sesambungan karo peta luwih saka gambar statis.

Peta Jejak Budaya Indy

Ditambah semangat kanggo ngrampungake iki, aku ngobrol karo Gail Swanstrom lan Brian Payne (Presiden, Yayasan Komunitas Indiana Tengah) dina Setu sawise acara Bill McKibben. Gail lan Brian kalorone pancen hebat banget - jinis, kebak energi, lan sabar banget. Aku ora bisa ngeculake dheweke.

Siji proyek mudhun! Sawetara liyane kanggo pindhah! Yen peta dikirim, aku bakal nganyari postingan iki kanthi tautan.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    kirim gedhe. Aku lagi nggarap sawetara jenis layanan "paling apik dalan golek" Integrasi karo toko / restoran / etc locator mung kanggo bantuan golek pembalap cara paling apik lan mandeg paling apik ing dalan sing. Mesthine bakal adhedhasar Google Maps, mula kiriman iki kaya Hadiah Kawruh Agung kanggo aku 🙂 Tepat ing wektu 🙂

    Karya apik. Matur nuwun.
    Good luck.

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.