Favicon Generator: Napa sampeyan ora duwe Favicon?

generator favicon

Iki bisa uga sepele, nanging saben tekan situs sing apik lan ora ana ikon favorit sing ana ing browser, aku kepengin ngapa proyek kasebut durung rampung. Pancen, faviconku ora spektakuler… Aku mung pengin njaluk sing mbedakake situsku karo wong liya:

favicon mtblog

Persiyapan Favicon Dhasar

Yen sampeyan durung nyiyapake favicon kanggo situs web, pancen gampang. Cara paling gampang yaiku nyelehake file lambang sing diarani favicon.ico ing direktori root situs web sampeyan. Biasane njupuk program lambang kaya Microangelo (aplikasi pangembangan ikon sing apik) nanging ana sing apik alat nggawe ikon alternatif kanthi online!

Cukup upload file gambar menyang Dynamic Drive, output file, banjur culake menyang direktori root. Kabeh browser modern bakal nggoleki lan nampilake lambang iki ing bilah alamat.

Persiyapan Favicon Lanjut

Yen sampeyan pengin ngencengi situs lan nggawe lambang favorit kanthi bener, ana sawetara HTML header sing bisa sampeyan input.

 

Yen sampeyan nggunakake WordPress, sampeyan bisa nambah kode kasebut ing header.php template sampeyan ing bagean

7 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 5

    Aku isih nggunakake Microangelo. Yen sampeyan ora ngerti, sampeyan bisa masang pirang-pirang ukuran ing favicon dadi Yen ana sing nyeret ing desktop (utawa padha) sampeyan ora macet karo versi 16 × 16.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.