Cara Nggabungake Strategi Konten & Kampanye Media Sosial

strategi isi

Umur Strategi Konten

Jamane “strategi isi"Lan" pemasaran konten. " Ngendi wae sampeyan noleh, asring uga asring dirungokake. Sejatine, konten wis dadi bagean inti saka pemasaran online wiwit wiwitan optimisasi mesin telusuran. Nanging, kanthi nganyari algoritma Google anyar, kayata Panda lan Penguin, strategi konten sing padhet dadi luwih penting.

Konten merek minangka kamulyan kanggo akeh perusahaan, lan kita ora mung ngomong babagan konten situs web ing kene. Kita nggoleki konten sing digawe kanthi trampil, rangkep kanthi trampil, lan kanggo-sosial-media-apik sing bisa ditindakake kanggo merek gedhe lan pengusaha cilik.

Strategi konten isih ana lan nendhang situs web. Fokus uga akeh artikel blog SEO, nanging akeh wong sing dakdeleng - wong sing melu media sosial - ora ngrencanakake strategi konten kanggo saluran sosial. Sanajan kasunyatane manawa masarakat asring nganggep media sosial ora duwe konten rangkep unik (sing asale saka kapercayan manawa media sosial kanggo "nuduhake" konten sing ditemokake ing panggon liya), bisa uga nggawe kampanye / upaya media sosial apa wae.

Strategi Konten kanggo Media Sosial? Apa Sampeyan Cidra?

Melu strategi konten sing apik kanggo situs web cukup angel; Sawise kabeh, butuh akeh sumber daya kanggo nggawe editorial konten kanggo blog sing sederhana. Napa ana sing pengin nglampahi wektu (lan bisa uga dhuwit) kanggo konten kanggo mbukak media sosial? Apa kita bakal nuduhake link lan gambar?

Sebagéan gedhe saka kampanye media sosial mesthine kudu nuduhake konten sing menarik lan relevan, status postingan utawa tweet sing mbantu pangguna, maca / pengikut, lan liya-liyane. Konten kanggo iki biasane "sumber", nanging kepiye lan nalika sampeyan nampilake uga prekara Ana sawetara strategi sing cocog; lan ora mung strategi, ana "strategi isi" sanajan kanggo media sosial. Telung elemen sing paling penting yaiku kepiye kinerja kampanye media sosial sampeyan:

  • Relevansi
  • Wektu
  • Kualitas Konten

Konten media sosial ora mung diklumpukake sinyal sosial kanggo Google, sanajan iku cukup penting. Ora mung drive klik-tayang, uga. Paling penting, aja mung nggunakake strategi konten mung kanggo duwe kaca media sosial sing "aktif".

Media sosial kudu ndorong keterlibatan. Iki nambah kesadaran, popularitas, lan kepercayaan merek. Kabeh iki, ora nggumunake, gumantung karo strategi konten media sosial sampeyan.

Apa Strategi Konten sing Apik kanggo Media Sosial?

Definisi babagan apik bisa beda-beda. Sanajan gampang, gumantung karo ceruk / pasar sing sampeyan lebokake lan tetep ana, ana ide dhasar nanging kritis tartamtu sing ditrapake kanggo sebagian besar strategi media sosial:

  • Kurasi lan terbitake konten sing paling relevan kanggo "SAIKI": Wong asring nglumpukake akeh link lan gawe jadwal liwat situs web manajemen media sosial kayaHootsuite utawa Buffer. Sanajan ora apa-apa, priksa manawa konten sing dituduhake ora mung relevan nanging uga saiki.
  • Nggawe sedhep: Posisi siji-sijine mboseni kanthi tautan sing dicekak ora bisa narik perhatian para pengikut sampeyan. Ing situs kaya Facebook lan Google+, tambahake gambar sing relevan menyang kiriman sampeyan. Iki nggawe dheweke tampil lan narik perhatian masarakat. Prinsip dhasar saka Perhatian-Kepinginan-Kepinginan aplikasi kanggo apa sing sampeyan pasang ing media sosial. Lan aja lali pungkasan: Tumindak! Tansah nggunakake ajakan-kanggo-tumindak.
  • Tulis judhul lan deskripsi sing unik, jelas, sederhana, nanging magnetik. Saben saluran sosial duwe demografi utawa gaya keterlibatan sing beda. Ing Facebook, umume wong ora melu komentar (tinimbang, "kaya" kira-kira sakdurunge, kanggo kiriman sing paling akeh). Ing Twitter, keterlibatan bisa dadi luwih jero, liwat retweet lan balesan. Aku wis ndeleng komunitas Google+ dadi akeh sing melu tinimbang liyane. Nanging gumantung carane format apa sing sampeyan kirim ing saben saluran sosial kasebut.
  • Ngerti manawa media sosial ora mung kanggo masang tautan: sawise iku, ora Digg. Sampeyan ora ana ing kana kanggo ngirim link lan nerusake. Upaya media sosial sing efektif yaiku babagan nggawe keterlibatan. Yen sampeyan bisa melu pangguna - njaluk supaya padha nuduhake, retweet, balesan, komentar utawa miwiti diskusi sing nyebabake dadi virus - sampeyan bisa ujar manawa upaya media sosial wis lunas.

Media Sosial Minangka Ekstensi Sampeyan / Bisnis / Situs Web

Media sosial ora - lan ora bisa - dadi entitas eksklusif sing beda karo bisnis / situs web sampeyan. Yen sampeyan nggawe situs web, lan nyoba ngoptimalake kanggo lalu lintas lan konversi, sampeyan kudu nggawe manawa upaya media sosial ora mandheg.

Kanthi "upaya media sosial," Aku ora mung ngomong babagan nggawe profil sosial aktif sing duwe akeh penggemar, pengikut, lan senengane sing cocog. Sing sejatine dakkandhakake yaiku:

  • tarif klik-tayang sing bisa dipercaya
  • keterlibatan sing luwih urip
  • konversi saka saluran sosial
  • maca lan lalu lintas
  • kemungkinan saham, retweet sing luwih dhuwur, lan faktor virus sing luwih dhuwur

Merek gedhe nggunakake media sosial kanthi ROI sing mbledhos. Konten merek kanthi cepet dadi level sabanjure kanggo pariwara sing ora ngganggu - lan ngira? Iku is makarya Lan ing mburi kabeh ana strategi konten sing solid sing dirancang khusus kanggo saluran media sosial.

Ayo nganggo trek cepet kaya sing bisa ditindakake amarga manawa bakal dadi angel (nyatane, wis) nggawe swara ing tengah swara.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.