5 Sastranegara kanggo Entuk Perhatian ing Web

manungsa waé online

Iki bisa uga minangka postingan sing ironis amarga kasunyatan manawa blogku rada nyuda maca. Sejatine aku ngerti apa sing nyebabake, nanging aku kurang wektu saiki kanggo nandur modal kanggo mungkasi. Nanging aja kuatir, aku bakal enggal ngowahi!

Kanthi mekaten, aku wis mikir akeh babagan dalan sing bisa ditindakake perusahaan lan individu supaya bisa narik kawigatene kancane, prospek, lan / utawa klien ing web lan aku nyoba kanthi 5. Strategi kasebut bisa dienggo sekaligus, sekaligus, utawa sampeyan bisa milih rute sing kudu dituju.

  • lucuDadi lucu - Aku mikir yen duwe humor sing apik banget nanging nerjemahake humor ing web bisa uga angel, malah kasar. Yen sampeyan bisa narik, sampeyan bakal menang.
  • luar biasaDadi apik tenan - Kandhani kabeh manawa sampeyan ora blogging maneh… Banjur tindakake karo 3 kiriman liyane lan pindhah menyang WordPress. Hah? Ya, aku uga ora ngerti nanging kabeh bisa ngobrol.
  • pinterDadi pinter - Ana urip cerdas ing kana… Malah ing blogosfer. Sawetara tindakake paling gedhe saiki isih ana situs kasebut sing nyedhiyakake konten sing bisa nyebabake pemikiran lan debat sing cerdas - kanthi kasunyatan kanggo nyengkuyung.
  • picture 6Dadi konsisten - Yen sampeyan bakal milih topik, wenehake kanthi konsisten ing presentasi lan periodisitas. Sithik banget situs sing nindakake iki, kalebu mine. Sampeyan butuh dedikasi (kecanduan?), Ketekunan, lan kepinginan supaya ora ngorbanake kualitas lan periodik. Iki tumindak angel.
  • picture 7Dadi ing endi wae - Sawetara wong ora nate mandheg makarya! Aku yakin manawa sawetara perkara ing ngisor iki sing daklakoni ing situsku wis liwat obrolan terus ing platform media sosial lan blog liyane ing saindenging web. Internet entuk pahala nganti pirang-pirang jam lan kerja keras.
  • picture 8Mbayar dalan - Yen sampeyan kesed, sampeyan bisa nglampahi spanduk lan Adsense. Yen sampeyan pancen apik, sampeyan bisa nemokake cara investasi ing bisnis sing unik lan bisa ngasilake investasi sing apik. Nggatekake situs sing nggawe dhuwit uga menehi wawasan babagan cara nggunakake.

4 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Hai, Douglas
    Matur nuwun kanthi sanget babagan tips, iku migunani banget,
    Aku mung arep ujar manawa blogging dhuwit wis dadi angel banget saiki amarga trik sing lawas ora bisa digunakake maneh.
    Matur nuwun kanggo nuduhake tips iki (lan uga ditiru).

  3. 4

    Dadi, Aku lucu!. Lan aku pinter lan konsisten. Lan nalika aku ora ana ing endi wae, aku ana ing endi wae. Dadi 3.5 saka 6 ora apik banget.

    Aku bisa uga ora nyoba blog kanggo golek dhuwit, umume amarga aku ora pengin menehi wektu lan gaweyan. Nanging, aku bakal nggunakake blogku kanggo adol bukuku, kapan wae aku bisa nerbitake perkara sing ora bisu.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.