5 Tips Kanggo Nambah Tarif Konversi Iklan Video

Carane nambah tarif konversi iklan video

Dadi bisnis wiwitan utawa medium, kabeh pengusaha ngarepake nggunakake strategi pemasaran digital kanggo nggedhekake dodolan. Pemasaran digital kalebu optimasi mesin telusuran, pemasaran media sosial, pemasaran email, lsp. 

Entuk pelanggan potensial lan duwe kunjungan pelanggan maksimal saben dina gumantung saka cara sampeyan pasar produk lan carane diiklanake. Publisitas produk sampeyan ana ing kategori iklan media sosial. Sampeyan nindakake macem-macem kegiatan kayata ngirim gambar lan teks, upload video, lan nambah konten kreatif kanggo narik keterlibatan pamirsa. 

Antarane kabeh Sastranegara iki, gadhah iklan video kerja paling apik kanggo pasar produk lan nggayuh pamirsa maksimal. Mangkono, marketing video minangka alat online sing kuat sing adol layanan lan mbangun merek sampeyan. 

Ing taun 2021, belanja iklan video digital ing Amerika Serikat kira-kira 55.34 milyar dolar AS lan sumber kasebut ngira-ngira pengeluaran bakal mundhak dadi 78.5 milyar ing pungkasan taun 2023. Total belanja iklan digital ing AS samesthine bakal mundhak saka 191 dadi 250 milyar dolar AS ing wektu sing padha.

statistik

Uga, kanggo nggawe strategi pariwara luwih nyenengake, investasi ing animasi video. Video animasi narik kawigaten para pangguna supaya bisa dikonversi. Nggawe video sing nyenengake bisa uga angel dadi sampeyan pengin nggunakake layanan produksi video lan animasi kanggo mbantu.

Apa Video Ads?

Iklan video online utawa iklan video saiki dadi media iklan online sing paling efektif. Konten promosi ing platform media sosial diputer sadurunge, sajrone, utawa sawise streaming konten. Sawetara profesional marketing media uga ndawakake definisi iklan video kanggo nyakup iklan tampilan karo konten video, kayata sing miwiti muter video nalika wong sijine kursor mouse liwat lan iklan video native dipun promosiaken ing jaringan iklan digital.

Iki conto iklan video cendhak sing digawe:

Ora ana keraguan manawa iklan video minangka salah sawijining cara sing paling populer kanggo ngembangake bisnis lan nggayuh pamirsa online. Para ahli ngantisipasi lan percaya yen iklan video bakal dominasi dasawarsa sabanjuré, nyaranake manawa saiki minangka wektu sing cocog kanggo para profesional marketing kanggo nggedhekake kawruh ing domain iki. Uga, dheweke kudu nyelidiki carane nambah jangkauan lan efektifitas sakabèhé karo kampanye sing beda-beda.

Saka nambahake judhul sing menarik kanggo nempelake gambar sing kuat, iki ana 5 tips iklan video sing apik banget sing bakal ningkatake tingkat konversi liwat marketing video. 

Tip kanggo Tindakake Nalika Nambahake Iklan Video 

Kanggo marketing video sing efektif lan tingkat konversi sing luwih dhuwur, ana sawetara tips lan trik ing proses kreatif sing kudu ditimbang. Iklan sampeyan kudu nyorot masalah sing bisa ditanggulangi dening perusahaan utawa merek sampeyan, gunakake skrip sing apik kanggo rencana video, lan pilih platform sing bener. Mangkene 5 tips kanggo iklan video sing nggawa konversi. 

  1. Nggawe Awal Iklan Video Sampeyan Menarik lan Nyorot Merek Sampeyan

Entuk ide kanggo iklan video sampeyan ora cukup kanggo ngowahi konversi amarga wiwitan video sampeyan luwih penting. Yen sampeyan ora pengin pamirso kanggo skip iklan utawa klik adoh, sampeyan kudu mbayar manungsa waé kanggo wiwitan iklan kanggo nggawe sawetara detik pisanan kabar lan count. 

Kanggo nggandhengake pamirsa, gaweyan sethithik lan miwiti video kanthi pernyataan sing nyenengake kanthi ngatasi sawetara masalah umum, takon pitakonan sing relevan, utawa nambahake sing menarik sing ndadekake merek sampeyan katon. 

Kabeh pamilik bisnis pengin pelanggan ndeleng iklan pungkasane; yen padha ninggalake ing interval, ana kemungkinan kurang kanggo dodolan kanggo elevate. Dadi, miwiti iklan video kanthi visual sing apik, lan kalebu gambar sing tepat lan teks sing jelas. 

Priksa manawa merek kasebut disorot lan bisa narik minat pelanggan kanthi cepet. Kanggo tujuan iki, sampeyan kudu ngandhani pelanggan kenapa merek sampeyan apik banget lan kepiye layanan sampeyan menehi keuntungan. Wong ngarepake kabeh saka kualitas produk nganti dhukungan pelanggan, mula iklan sampeyan kudu nandheske sebabe perusahaan sampeyan unik lan dipercaya. 

  1. Bukti Sosial Penting ing Iklan Video 

Tip liyane kanggo fokus nalika nindakake produksi video yaiku bukti sosial. Iki minangka unsur iklan media sosial sing asring diabaikan. Kaya sing kita ngerteni manawa ana akeh kompetisi ing jagad digital, mula sampeyan kudu ngupayakake supaya para pelanggan menehi layanan kualitas online sing bisa dipercaya. Nanging, ora gampang mlaku ing papan sing padha karo pesaing sing ora kaetung. 

Kabeh pamilik bisnis kudu ngetrapake iki produksi video strategi kanggo ndeleng merek tekan tingkat sing luwih dhuwur. Ing kasus iki, mbangun kapercayan kudu dadi prioritas. Tanpa faktor iki, bakal angel percaya apa sing diomongake karo pamirsa. 

Dheweke bisa uga ragu-ragu, utamane yen iki minangka kampanye paling apik ing ngendi sampeyan sesambungan karo wong sing durung nate ndeleng merek sampeyan. Dadi, kanggo menehi bukti sosial ing marketing video, sampeyan bisa nggunakake testimoni, review, lencana bintang, lan konten sing digawe pangguna. 

Testimoni mbantu njupuk tembung metu saka tutuk pelanggan lan banjur nuduhake komentar karo donya. Ulasan utawa umpan balik pelanggan nggambarake kabeh pengalaman lan kepiye layanan sampeyan entuk manfaat kanggo para pelanggan. Salajengipun, testimoni kasebut mbantu para pelanggan anyar supaya bisa dipercaya merek sampeyan. 

Nggunakake konten sing digawe pangguna nyedhiyakake prospek karo pelanggan sing seneng produk utawa layanan sampeyan. Iki kerjane apik kanggo tengah kampanye corong lan ngowahi konsumen potensial ing pager.

  1. Gunakake Rahasia Industri Iklan

Yen sampeyan wis rampung karo ide kreatif lan wiwitan iklan, sampeyan apik kanggo narik perhatian pangguna. Nanging, kepiye babagan tingkat penjualan lan konversi? Penting kanggo nyopir dodolan lan entuk luwih akeh klik tanpa mbuwang pirang-pirang jam.

Sampeyan kabeh kudu nggawe struktur iklan kanggo dodolan maksimal. Ana siji rumus sing diandelake para copywriter iklan sajrone pirang-pirang taun kanggo ngowahi prospek dadi konsumen sing mbayar kanthi konsisten. Rumus kasebut diarani AIDA, sing tegese manungsa waé, kapentingan, kepinginan, lan tumindak. Sampeyan bisa nggunakake rumus iki kanggo ngasilake skrip video lan entuk klik luwih akeh kanthi otomatis tanpa nandur modal jam mbanting sirah menyang tembok.  

Nalika nindakake produksi video, apa video biasa utawa animasi, sampeyan kudu narik kawigaten prospek, njaga kapentingan, mbangun passion kanggo produk lan banjur push kanggo tumindak. Langkah-langkah kasebut bakal njamin iklan tetep relevan, narik kawigaten, lan fokus konversi.

  1. Wektu Iklan Video Sampeyan

Umume wong nonton iklan kasebut yen dheweke seneng, nanging mlumpat banget yen iklan dadi dawa. Dadi, aja ngowahi kamenangan dadi film dokumenter. Tansah iklan video cekak lan manis amarga mayoritas iklan video online 30 detik utawa kurang. 

Nalika produksi video, tetep dawa sing paling optimal nalika sampeyan nggawe skrip kanggo video kasebut. Nanging, video sing luwih dawa uga bisa digunakake, nalika sampeyan lagi ngurusi posisi merek. Contone, yen sampeyan njlentrehake pengalaman utawa crita babagan merek sampeyan sing nduweni wakil konsumen utawa perusahaan, video sing luwih dawa luwih becik.

Apa wae, sampeyan kudu ngilangi konten sing ora relevan lan ora perlu. Uga, coba nyebarake pesen sampeyan kanthi cepet supaya pamirsa tetep nonton lan melu. Dawane iklan video sampeyan kudu mesthekake yen para pelanggan ora ngrasa kusam lan ora nyenengake. 

  1. Tambah Telpon kanggo Tumindak

Apa video sampeyan utawa artikel sing nambah panggilan kanggo tumindak nduweni peran penting kanggo ngandhani wong apa sing kudu ditindakake. Nggunakake telpon kanggo tumindak (CTA) nggawe wong terinspirasi karo konten kasebut lan mbantu dheweke mutusake yen tuku produk kasebut ora apa-apa.

Telpon kanggo tumindak bisa dadi statement utawa sawetara tembung sing mbantu pangguna nindakake sabanjure sawise nonton iklan utawa maca artikel lengkap. 

Kajaba iku, tujuan saben iklan video yaiku kanggo nyengkuyung pamirsa supaya tumindak. Telpon kanggo tumindak (CTA) bisa direkam utawa ditambahake liwat teks lan grafis.

Saenipun, paling apik nggunakake telpon kanggo tumindak ing pungkasan video. Contone, kanggo nuduhake pelanggan, dheweke bisa ngunjungi kaca utawa situs web kanggo rincian liyane, ndhaptar diskon lan tawaran, utawa tuku produk lan layanan sampeyan.

Video Iklan

Iklan video wis dadi alat sing paling kuat sing nggawe pelanggan nyambung karo merek sampeyan. Kanthi ujar kasebut, nggawe video sing kreatif, cendhak, lan menarik iku penting. Wong ora weruh kabeh sing sampeyan kirim ing platform media sosial, dheweke nyaring konten sing paling menarik, lan nalika nerangake iklan, dheweke luwih seneng sing paling menarik. Pemasaran video sing efektif ndadekake sampeyan entuk pelanggan, nambah dodolan lan pangenalan merek. Mulane, iklan video kudu digawe sawise nimbang tips sing dibahas ing artikel kasebut.