Cara Nambah Keterlibatan Media Sosial

Cara Nambah Keterlibatan Media Sosial

Bubar nuduhake infographic lan artikel sing rinci babagan wolung langkah ngluncurake strategi media sosial sampeyan. Akeh sing wis ngluncurake strategi media sosial nanging bisa uga ora ndeleng keterlibatan kaya sing diramalake. Sawetara iku bisa uga nyaring algoritma ing platform. Contone, Facebook, luwih becik sampeyan mbayar kanggo promosi konten tinimbang nampilake langsung menyang sapa wae sing ngetutake merek sampeyan.

Kabeh diwiwiti, mesthine kanthi nggawe merek sampeyan supaya bisa ngetutake.

Napa Pelanggan Ndherek Merek Online?

  • Interest - 26% konsumen ujar manawa merek kasebut cocog karo kapinterane
  • kurban - 25% konsumen ujar merek menehi produk utawa layanan berkualitas tinggi
  • Kepribadian - 21% konsumen ujar yen merek cocog karo kepribadiane
  • Rekomendasi - 12% konsumen ujar yen merek kasebut menehi saran kanggo kanca lan kulawarga
  • Tanggung jawab Sosial - 17% konsumen ujar manawa merek tanggung jawab sosial

Ngandika, yen sampeyan ora bisa ndeleng pertunangan sing diarepake, infographic iki saka Branex, 11 Media Sosial Taktik Ningkatake Keterlibatan sing Sejatine Kasedhiya, rincian sawetara taktik sing bisa digunakake:

  1. Nguasai pamirsa target - Temokake sing paling penting kanggo para pamirsa kanthi mirsani konten liyane sing wis dituduhake lan dikomentari paling akeh ... banjur gunakake strategi sing padha. Aku seneng nggunakake alat kaya BuzzSumo lan Semrush kanggo iki. Paling ora, sampeyan uga bisa mriksa asil telusuran lan forum.
  2. Ngatur kiriman kanggo saben platform media sosial - Ngoptimalake video, gambar, lan teks kanggo saben platform. Aku kaget banget nalika ndeleng ana wong sing nerbitake gambar sing apik ... mung yen aplikasi kasebut dipotong amarga ora dioptimalake kanggo ndeleng platform.
  3. Wong kaget - Pelanggan seneng nuduhake kasunyatan, statistik, tren, riset (lan meme) ing media sosial, luwih-luwih yen wawasan sing menarik utawa nantang.
  4. Gawe konten sing nduweni keterlibatan sing dhuwur - Amarga ana pilihan ing antarane nganyari sing asring utawa nganyari sing apik tenan, luwih becik staf lan klienku luwih akeh wektu lan nganyari sing apik banget sing narik perhatian para pamirsa.
  5. Bisa karo pengaruh sosial - Pengaruh duwe kapercayan lan keterlibatan para pamirsa. Ngrampungake liwat kemitraan, pemasaran afiliasi, lan sponsor bisa nggawa pamirsa menyang merek sampeyan.
  6. Nyedhiyakake ajakan-tumindak sing jelas - Yen ana sing nemokake tweet utawa nganyari paling anyar, apa sing bakal ditindakake sabanjure? Apa sampeyan wis nemtokake pangarepan kasebut? Aku terus ngelingake supaya ora laris ing nganyari sosial, nanging aku seneng nggodha bali menyang tawaran, utawa menehi ajakan tumindak ing profil sosialku.
  7. Temokake wektu paling pas kanggo ngirim - Sampeyan bisa uga kaget amarga iki, nanging ora mesthi nalika sampeyan nerbitake, babagan nalika klik-tawan lan nuduhake sing paling akeh. Priksa manawa sampeyan tetep ndhisiki kurva kasebut. Yen ing wayah sore, tarif klik luwih dhuwur… mula manawa diterbitake awan ing zona wektu pelanggan.
  8. Gunakake video langsung ing Facebook - Iki minangka strategi sing durung dibayar (lan saiki) lan Facebook terus promosi kanthi agresif. Manfaatake iki lan langsung urip kanthi sawetara konten sing apik kanggo para pamirsa.
  9. Gabung karo klompok sing relevan - LinkedIn, Facebook, lan Google+ duwe klompok sing luar biasa lan urip kanthi pandhuan sing gedhe. Nerbitaké informasi babagan regane utawa wiwiti dialog apik ing klompok kasebut supaya bisa dadi otoritas sing bisa dipercaya.
  10. Nuduhake konten sing apik - Sampeyan ora prelu nulis kabeh sing dituduhake. Contone, infographic iki ora dirancang utawa diterbitake dening aku - nanging ditindakake Branex. Nanging, konten lan tips sing ana gandhengane cocog banget karo pamirsa, mula aku bakal nuduhake! Iki ora ngilangi wewenangku ing industri. Pamirsa saya ngerti manawa aku nemokake lan nemokake konten sing kaya ngene.
  11. Nyuwun saran - Ngalih pamirsa menyang komunitas mbutuhake dialog. Lan ngganti komunitas dadi penyokong mbutuhake akeh kerja keras. Takon pamirsa kanggo menehi saran lan nanggapi kanthi cepet supaya bisa nambah keterlibatan media sosial!

Mangkene infographic lengkap saka Branex:

Cara Nambah Keterlibatan Media Sosial

Ora cukup? Mangkene sawetara liyane saka Around.io, 33 Cara Gampang Meningkatake Keterlibatan Media Sosial Saiki.

  1. Njaluk pitakonan ing kiriman sosial sampeyan nggawe wong menehi komentar, nambah keterlibatan ing kiriman sampeyan. Takokake pitakon tartamtu lan jelas tinimbang retorika.
  2. AMA wis kerja apik ing Reddit lan Twitter. Saiki, dheweke uga kerja ing Facebook. Ayo ngerti wong manawa sampeyan bakal kanthi aktif njawab kabeh pitakon (topik tartamtu) sajrone pirang-pirang jam.
  3. Nalika pelanggan nggunakake produk sampeyan lan ngirim babagan (tinjauan teks utawa foto utawa video), promosi konten kasebut kanggo penggemar sampeyan. Jinis kiriman (konten sing digawe pangguna) luwih nyebabake keterlibatan.
  4. apa tren duwe kasempatan luwih disenengi, dituduhake utawa dikomentari. Temokake apa sing tren lan relevan karo para penggemar lan enggo bareng kanthi rutin.
  5. Telusuri pangguna nggunakake hashtags lan mangsuli tweet lan postingan: iki nambah keterlibatan ing profil sampeyan dhewe nalika mriksa kiriman sampeyan.
  6. uga, goleki tembung kunci gegandhengan karo pasar sampeyan lan melu karo wong sing nggunakake tembung kunci kasebut ing kiriman.
  7. Tansah wangsulan menyang @mentasi apa wae sing sampeyan tampa ing media sosial - iki nggawe wong ngerti sampeyan peduli lan sampeyan ngrungokake sing bakal nambah keterlibatan.
  8. Curate lan promosi konten wong liya nanging karo hack cilik: mesthi menehi tandha sumber supaya sumber ngerti yen dheweke wis kasebut. Konten tanpa nyebutake entuk keterlibatan sing luwih sithik (kadhang ora ana) tinimbang siji kanthi nyebutake utawa loro.
  9. Kirimake apa sing apik kanggo masyarakat lan wenehake supaya sampeyan ngerti babagan wong sing peduli nilai sosial. Amal, pitulung lan tanggung jawab sosial ndadekake keterlibatan.
  10. Mbukak hadiah utawa kontes sing disenengi / menehi komentar kalebu bagean saka hadiah / kontes. Otomatis nambah keterlibatan.
  11. Krasa akeh link / sumber daya lan bareng karo kredit (menehi tag sumber). Sebutake akeh banget asring dadi akeh keterlibatan.
  12. Nggawe hashtags trending nalika sampeyan nemokake sing bisa disambung menyang pasar / merek sampeyan.
  13. Nggoleki lan temokake pitakon sing dijaluk wong (relevan karo pasar sampeyan) ing panggonan kaya Twitter, Quora, Google+ lan liya-liyane lan wangsuli.
  14. Kenalake a adol winates/ diskon utawa ngandhani manawa para penggemar wis entek produk - wedi yen ora bakal mbantu sampeyan ngeklik luwih akeh ing kiriman.
  15. Nalika sampeyan tweet utawa mbales kiriman, nggunakake GIF animasi. GIF pancen lucu lan nggawe wong seneng / menehi komentar (luwih akeh keterlibatan).
  16. Nyuwun saran (kanggo sawetara produk sing lagi digarap) lan ide (kanggo produk anyar sing dikarepake wong liya). Kaget banget yen sawetara penggemar sampeyan duwe umpan balik utawa ide (nanging meneng wae amarga ora ana sing takon).
  17. Infus humor menyang kiriman sampeyan. Humor sok-sok narik luwih akeh seneng / nuduhake utawa uga komentar - sawetara nyebabake luwih akeh keterlibatan lan, luwih akeh.
  18. Do survey lan poling (nggunakake fitur polling asli ing panggonan kaya Facebook, Twitter). Malah sawetara wong sing melu polling mbantu nambah keterlibatan lan gampang nggayuh.
  19. Melu sing cocog Twitter chats amarga keterlibatan biasane dhuwur sajrone ngobrol Twitter amarga macem-macem sebab (jumlah tweet, popularitas #hashtag, komunitas obrolan lsp)
  20. Wis review pelanggan? Nuduhake ing profil sosial sampeyan lan menehi tag marang pelanggan sing menehi review / rating.
  21. Tinggalake sawetara menit dina kanggo nemokake lan tindakake wong sing cocog saka industri / pasar sampeyan. (Sampeyan uga kudu nggunakake alat sing otomatis iki kanggo sampeyan)
  22. Tampilake penggemar sampeyan yen ana manungsa sing nangani - kanthi nggunakake Pranyata kaya liyane djalmo manungso.
  23. Nuduhake konten sing relevan sajrone preian lan acara musiman liyane. Kiriman iki biasane duwe tingkat keterlibatan sing luwih apik tinimbang kiriman biasa liyane.
  24. Tampilake rasa syukur; matur nuwun marang para penggemar kanggo tonggak sejarah (lan umume) lan para penggemar bakal melu sampeyan.
  25. Temokake apa wektu paling apik kanggo ngirim (gumantung karo demografi penggemar) lan kirim saiki. Sampeyan kudu ngoptimalake kiriman kanggo nggayuh maksimum amarga pengaruh langsung ing keterlibatan ing akeh kasus.
  26. Yen sampeyan pengin njaluk wong ngeklik, sebutno kanthi jelas. "Klik ing kene kanggo ngerteni luwih akeh." Kirim karo Telpon-kanggo-tumindak teks performa luwih apik kanggo melu wong.
  27. Takone penggemar sampeyan “Tag kanca”. Akeh wong sing nindakake lan mung nambah jangkauan lan keterlibatan ing kiriman sampeyan.
  28. Kiriman sosial kayane luwih akeh nalika sampeyan menehi tag lokasi kanggo wong-wong mau.
  29. Kita kabeh ngerti kiriman foto entuk luwih akeh pertunangan (ing Facebook lan Twitter). Nanging goleki potret sing paling apik yen dituduhake.
  30. uga, njaluk wong retweet utawa nuduhake kanthi eksplisit. Iki miturut aturan CTA.
  31. Nemokake sumber sing migunani? Utawa ana sing nulungi sampeyan ing bisnis? Wenehi a surak, tandhani banjur beri tahu penggemar sampeyan.
  32. Promosi salib profil sosial sampeyan ing saluran sosial liyane. Entuk papan Pinterest sing apik? Aja lali promosi papan Pinterest ing Facebook utawa Twitter (utawa papan liya) saben-saben.
  33. Kolaborasi lan mitra karo merek populer liyane / bisnis ing nuduhake kiriman utawa nggawe tawaran. Kolaborasi mbantu sampeyan nggayuh luwih akeh penggemar (saka merek liyane), nambah keterlibatan lan akeh pengikut sing sampeyan duwe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.