Sinau Cara Nambah Bathi Kanthi Nggunakake Tenaga Apik tenan saka Kotak Panelusuran Kecil

Kacerdhasan gawéyan

Panelusuran minangka basa universal. Lan kothak telusuran minangka portal kanggo kabeh jawaban sampeyan. Ing omah ngalamun babagan sofa anyar ing apartemen sampeyan? Google kursi turu paling apik kanggo apartemen cilik. Ing papan kerja nyoba mbantu pelanggan ngerti pilihan lengganan? Telusuri ing intranet sampeyan babagan rega lan rincian paling anyar sing bisa dituduhake. 

Ing performa paling dhuwur, telusuran lan telusuran bisa ningkatake garis ndhuwur lan ngisor. Pelanggan tuku luwih akeh lan tetep setya, lan karyawan luwih produktif lan tetep aktif nalika bisa nemokake apa sing digoleki, lan entuk rekomendasi sing dipersonalisasi. 

Saka pengalaman dagang digital menyang papan digital global, Lucidworks mbantu perusahaan nggawe solusi telusuran lan data sing kuat kanggo nyenengake para pangguna lan nggedhekake nilai data sing kasedhiya. 

Panelusuran cara luwih saka mung kothak. Bisa nggawe utawa ngrusak kabeh pengalaman digital. 

Mangkene sawetara conto kepiye campuran, Platform telusuran bertenaga Lucidworks AI, mbantu pengecer global tuwuh penghasilan, bank paling dhuwur nggawe hubungan klien sing luwih jero, perusahaan minyak lan gas paling gedhe ing dunya nguatake keputusan sing didukung data, lan basis data medis ndhukung diagnosis cepet lan perawatan medis. 

Kepiye Lenovo Nggawe Panelusuran Kanggo Mbukak Sumber Kanggo Nambah Konversi lan Relevansi

Nalika Pemimpin Panelusuran Global Marc Desormeau njupuk tim telusuran kanggo Lenovo.com, dheweke bakal nemoni pitakon:

Napa telusuran ora ngoptimalake kaya sing dikarepake?

Pengin ngganti solusi telusuran adhedhasar FAST karo platform sing bisa ndhukung transformasi digital lengkap, Lenovo nguripake menyang Gartner lan Forrester kanggo kemungkinan sing dipriksa. Disaranake Lucidworks Fusion. Teknologi open-source Fusion kalebu alat sing ora ana ing kothak sing ngidini fleksibilitas lan kustomisasi saengga asil telusuran bisa disesuaikan khusus karo lini produk, lokasi, basa, pangguna, lan liya-liyane. Iki penting kanggo merek global kaya Lenovo kanthi produk sing kalebu bisnis B2C, SMB, lan B2B lan nyedhiyakake pelanggan ing 180 pasar sing nganggo luwih saka 60 basa. 

Wong wiwit ngerti ana sawetara data nyata ing kene sing larang lan bisa digunakake kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing luwih apik.

Marc Desourmeau, Global Search Lead, Lenovo

Sawise ngetrapake Fusion, Lenovo nyumurupi kontribusi penghasilan saben taun kanthi paningkatan telusuran nganti 95%. Ing situs dhukungan pelanggan Lenovo, tarif klik-tayang lan tingkat bouncing wis ditampilake kanthi dramatis, mbuktekake manawa pelanggan luwih cepet nemokake konten sing digoleki. Uga, kanthi nggabungake pangguna sinyal—Klebu klik, tambah menyang kranjang lan tuku— kanthi pembelajaran mesin, tim telusuran bisa kanthi otomatis nggawe peringkat asil telusuran kanggo data sing akeh banget ing knowledgebase. Relevansi, sing diukur karo sepira kerepe para pelanggan ngeklik asil pisanan karo asil sabanjure, wis luwih 55% nganti sawetara wulan wiwit diluncurake sinyal Fusion.



Karyawan ing Top Bank Nggunakake Rekomendasi Pribadi kanggo Nambah Nilai Umur Klien 

Salah sawijining bank paling dhuwur ing AS ngupayakake mbiyantu para penasihat finansial kanthi cepet ngenali saran lan produk sing gegandhengan karo pribadi kanggo klien. Bank kasebut duwe luwih saka 250 riset riset sing diprodhuksi lan diunggah saben dina menyang sistem, nanging umume penasihat duwe wektu kanggo familiarize mung nganggo 15-20 dokumen. Ora bisa nyaring kabeh bahan, kontekstualisasi, lan ngerti sing paling cocog kanggo saben 2,000 pelanggan. Wektu sing dibutuhake kanggo ngenali solusi tegese produktivitas luwih murah lan kesempatan sing ora kejawab kanggo nyambung karo klien.

Panelusuran minangka pusat alur kerja penasihat finansial lan digunakake kanggo transisi menyang alur kerja investasi, perdagangan, utawa layanan liyane. 

Lucidworks ngerti manawa penasihat kudu cepet mbukak korélasi antarane minat lan pola prilaku klien. Kanthi Fusion, perusahaan bisa ngasilake dhaptar wawasan lan analitik sing bisa diprioritasake supaya bisa cepet ngerti Tumindak Paling Apik Sabanjure kanggo saben pelanggan individu. Penasihat finansial saiki bisa menehi prioritas apa sing kudu dituku utawa didol investasi tartamtu adhedhasar tren lan pola ing akun, nyedhiyakake jinis pengalaman sing "sampeyan kenal karo aku". "Tindakan Paling Apik Sabanjure" otomatis nggawe keputusan sing sensitif wektu lan nambah efisiensi kanggo para penasihat supaya bisa adol layanan klien sing luwih ditarget kanthi luwih cepet. Kabeh iki nyebabake hubungan sing luwih jero karo klien lan nambah penghasilan. 

Download Ebook Gratis: Transformasi Pengalaman Penasihat Keuangan Kanthi AI

Wawasan Ekstrak Raksasa Minyak lan Gas saka 150 Data Dhuwur sing regane 

Salah sawijining perusahaan minyak lan gas paling gedhe ing donya duwe informasi sing bali 150 taun sumebar ing kertas, database, aplikasi, email, drive pribadi lan bareng, ing saindenging jagad. Amarga karyawan ora bisa nemokake data sing dibutuhake, mula dheweke ora bisa nggunakake, lan pungkasane nambah pengetahuan dadi 250 yuta dokumen. Nggoleki versi paling anyar, versi akurat saka 28 alat sing beda sing digunakake perusahaan kasebut angel. Sawetara data ora diindeks lan sumber liyane luwih saka terabyte gedhe, sing angel banget diindeks. Sanajan alat kasebut ngasilake asil sing apik, masarakat ora ngandelake asile — lan yen sampeyan ora bisa nemokake apa sing sampeyan goleki, data kasebut ora ana gunane. 

Perusahaan Minyak lan Gas Bumi

Lucidworks teka kanthi tugas nggawe pengalaman data sing apik kanthi nggunakake analitis kanggo nyambungake silo informasi, nggawe katalog sing lincah saka konteks lan relevansi, lan ngaktifake pangguna kanggo ngekstrak ilmu bisnis sing relevan ing kabeh database sejarah. Fusion bisa nganalisa jutaan dokumen liwat ngolah basa alam (NLP) ing basa Inggris, Prancis, Jerman, Rusia, ngaktifake pengangkatan informasi ing sumber data, lan nggampangake nemokake informasi anyar liwat pemicu adhedhasar minat khusus sing disimpen dening pangguna. Kanthi penyebaran kasebut, tim eksplorasi bisa ngasilake kekayaan data sing digawe, lan kanthi cepet njupuk informasi sing akurat nalika dibutuhake, sing pungkasane nggawe keputusan lan ngirit biaya sing luwih apik.

Portal Riset Berdayaga AI Mbantu Dokter Diagnosa lan Perawatan kanggo Pasien 

AllMedx dipikirake Google kanggo dokter. Dheweke ngerti dhokter frustasi karo mesin telusuran konvensional kaya Google lan Bing amarga asil asring diencerke karo konten sing ora bisa dipercaya sing ditujukan kanggo konsumen lan pasien. AllMedx rumangsa yen dokter lan profesional kesehatan liyane bisa entuk manfaat saka alat telusuran sing sumber konten kasebut mung saka artikel sing dipriksa MD, jurnal medis sing duweni pengaruh dhuwur, lan sumber klinis sing bisa dipilih. Tujuane yaiku ngilangi potongan-potongan jinis konsumen sing ora relevan lan ora ana regane kanggo para dokter sing golek wangsulan saka pitakon klinis lan titik-titik perawatan. 

allmedx google kanggo dokter

Sawise AllMedx nggawe korpus kanthi strukture adhedhasar keahlian konten medis sing akeh, dheweke kudu gampang golek. Nggunakake algoritma ML Fusion, asil telusuran disesuaikan kanggo saben pangguna. Pangujian pangguna ngidini AllMedx kanggo pipa pitakon sing apik lan ngoptimalake pengalaman telusuran pangguna. Kanthi Fusion, AllMedx kanthi temenan bisa ndhukung pangguna dhokter kanthi menehi akses menyang luwih saka 12 yuta dokumen sing dipriksa liwat telusuran nganggo AI. Adhedhasar umpan balik pangguna dokter, tim AllMedx yakin situs iki bakal nambah akses menyang informasi perawatan kritis sing klinis sing bakal mbantu perawatan pasien.

Sinau luwih lengkap babagan cara AI ganti obat dadi luwih apik

Temokake Apa Transformasi Digital Powered AI Kanggo Sampeyan 

Pucuk pengalaman digital ing kabeh vertikal yaiku individualisasi, utawa kemampuan kanggo prédhiksi maksud saben pangguna. Ing kene pungkasane sampeyan ngilangi ewonan aturan sing dikelola kanthi manual lan nggunakake ora mung analytics prediktif, nanging learning machine, sinyal, Lan pangolahan basa alam. Bebarengan, kabeh teknologi kasebut nggawe telusuran dadi luwih saka kothak cilik ing pojok layar. 

Lan kothak telusuran ora mung siji-sijine bagean saka pengalaman digital sing wis mateng kanggo transformasi — sepira pintere chatbot sampeyan? Salah sawijining asil dandan sing paling terkenal lan universal sing bisa ditindakake kanggo bisnis sampeyan yaiku ngluncurake solusi chatbot sing cerdas. Lucidworks Wangsulan sing Cerdas minangka chatbot enhancer sing ngetrapake kabeh pangolahan basa alam, learning machine, Lan nglumpukake sinyal gawan ing Fusion kanggo pengalaman chatbot. Layanan mandhiri kanthi chatbot cerdas nyedhiyakake pangguna kanthi cepet lan mbebasake agen dhukungan lan helpdesk kanggo fokus ing kasus sing kompleks, sing luwih gedhe. Pelanggan wareg lan karyawan luwih akeh makarya. 

Apa kothak telusuran kosong utawa asisten virtual sing luwih cerdas, Lucidworks Fusion nyedhiyakake kapabilitas kelas perusahaan kanggo ngrancang, ngembangake, lan masang aplikasi telusuran sing cerdas kanthi skala apa wae, lan wis diakoni dening perusahaan riset teknologi independen lan penasihat Forrester lan Gartner. Perusahaan ing saindenging Global 2000 ngandelake Lucidworks saben dina kanggo nggunakake aplikasi telusuran sing madhep konsumen lan perusahaan. Sampeyan kepengin ngerti carane sampeyan bisa entuk luwih saka telusuran?

Hubungi Lucidworks Dina iki

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.