Cara Nguatake Tuku Pos Sales Sampeyan Kanthi Strategi Retensi Pelanggan sing Efektif

ngedongkrak

Supaya bisa urip lan urip ing bisnis, pamilik bisnis kudu nggunakake akeh teknik lan taktik. A strategi retensi pelanggan kritis amarga luwih efektif tinimbang strategi pemasaran liyane nalika nambah bathi lan ngasilake investasi pemasaran sampeyan.

Entuk pelanggan anyar regane limang tikel luwih akeh tinimbang karo pelanggan sing wis ana. Nambah penylametan pelanggan kanthi 5% bisa nambah bathi saka 25 dadi 95%. Tingkat kasile adol menyang pelanggan sing wis ana yaiku 60 nganti 70%, dene tingkat kasile adol menyang pelanggan anyar yaiku 5 nganti 20%.

Mesin Outbound: Pemasaran Retensi Pelanggan vs Pemasaran Akuisisi Pelanggan

Entuk pelanggan anyar minangka cara sing angel lan angel kanggo tuwuh business, nanging nambah rega pelanggan saiki minangka cara paling gampang kanggo nambah penghasilan lan untung sampeyan. Rencana lan implementasi strategi retensi pelanggan iku penting.

Yen sampeyan wis ngrancang lan ngluncurake strategi retensi pelanggan lan program loyalitas sing ana gandhengane karo para pelanggan, apa sing bakal ningkatake retensi pelanggan liwat program sampeyan?

6 Cara Nambah Hasil Retensi Pelanggan

  1. Ayo pelanggan ngerti proposal regane sampeyan - Dirancang program retensi pelanggan babagan proposisi nilai sing sampeyan tawakake kanggo pelanggan. Mung nawakake tawaran sing pengin mbuwang luwih akeh bisa uga demotivasi pelanggan. Komunikasi kanthi jelas regane sing sampeyan tawakake kanggo pelanggan lan rencanakake apa sing bisa ditawakake, apa regane, lan kepiye carane bakal ngerti yen sampeyan wis komunikasi.
  2. Mbangun sesambetan siji-siji - Digitisasi lan teknologi anyar wis ngowahi babagan cara ngoptimalake komunikasi lan nambah pengalaman para pelanggan. Saben bisnis, kalebu bisnis tradisional, saiki wis disetel kanggo mbangun hubungan siji-siji. Penting banget kanggo melu konsumen ing antarane kunjungan supaya bisa bali maneh. Komunikasi kudu ngluwihi hubungane salesmen karo pelanggan. 
  3. Supaya dianyari (Kirim-email / SMS / Push-notifikasi) - Aja nganti pelanggan lali merek sampeyan utawa yen duwe poin kasetyan. Nganyari pelanggan babagan keseimbangan kasetyan bisa nyebabake biaya supaya bisa bali maneh. Sampeyan bisa milih kanggo ngirim email, SMS, utawa malah kabar ing aplikasi langsung menyang pelanggan sing durung bubar toko karo sampeyan. Malah sing sederhana Sugeng sawise saben tuku bisa nambah hubungan - nggawe dheweke ngrasakake dihargai lan dikarepake. 
  4. Introduksi Program VIP - Program VIP menehi motivasi marang para pelanggan kanggo njaga status elit karo merek sampeyan. Umume merek menehi status VIP kanggo pelanggan sing mbaleni. Program VIP nyengkuyung para pelanggan mikirake awake dhewe minangka bagean saka komunitas sampeyan tinimbang mung dadi pelanggan biasa.
  5. Pengaruh data kanggo dandan - nglacak kinerja program, nganalisa laporan, lan mriksa data sing dijupuk nganggo platform loyalitas bakal mbantu ngoptimalake rencana mbesuk kanggo nambah penylametan pelanggan. Data uga ngidini sampeyan segmen pelanggan kanthi luwih apik. Segmen pelanggan minangka cara sing becik kanggo nambah tanggepan upaya retensi kanthi ngatur lan nargetake hadiah kanggo saben segmen.
  6. Kalebu program rujukan - Pelanggan minangka penyokong paling gedhe. Aja lali kesempatan kanggo motivasi lan para pelanggan kanggo promosi bisnis sampeyan menyang kolega, kanca, lan kulawarga kanthi nggunakake hadiah. Wong percaya karo kanca liyane babagan jinis pemasaran liyane.

Nggawe pelanggan dadi pelanggan lan pendukung sing setia minangka kabutuhan saben merek. Tips sing dibahas ing ndhuwur babagan cara ningkatake retensi retensi pelanggan bakal nggawe sesambungan sing kuat karo pelanggan, lan nambah garis ngisor. Strategi retensi pelanggan pasca tuku sing dirancang kanthi apik bakal mbantu sampeyan nambah pengalaman pelanggan.

Piranti Lunak Program Kasetyan Pelanggan Poket

Poket minangka program loyalitas lan CRM sing dibangun kanggo konsumen lan sudagar. Keuntungan lan fitur poket kalebu:

  • Gampang Kanggo Gunakake - Kanthi template Poket sing siyap, sampeyan bisa kanthi gampang miwiti program loyalitas pelanggan dhewe sajrone 10 menit.
  • Data sing Mbantu Sampeyan Adol Luwih Apik - Ngerteni kebiasaan belanja pelanggan. Alat analisis Poket menehi tampilan mripat manuk kanggo transaksi sampeyan.
  • Solusi Global sing efektif biaya - Poket nyedhiyakake kapabilitas kelas perusahaan kanthi rega paling larang sing bakal ditemokake ing pasar.
  • Bukak digital, go mobile - Ganti program loyalitas pasif lan reaktif dadi program sing proaktif lan aktif. Poket mbantu sampeyan melu pelanggan liwat saluran komunikasi sing disenengi lan menehi insentif supaya bisa bali.

Piranti lunak kasetyan Poket dirancang kanggo berkembang karo bisnis sampeyan. Saka kertu doyo sederhana, nganti solusi keterlibatan pelanggan sing ditargetake, Poket mbantu sampeyan mboko sithik ngembangake program loyalitas dadi dinamis lan narik kawigaten para pelanggan.

Miwiti Poket

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.