Cara Ngapikake Kinerja Tim Sales Sampeyan

Mundakake

Dadi akeh kancaku sing dodol. Pancen sejatine, aku ora nate ngurmati kerajinane nganti miwiti bisnis dhewe lan ora nate nyoba. Aku duwe pamirsa sing apik, hubungan sing kuat karo perusahaan sing ngurmati aku, lan layanan gedhe sing dibutuhake. Ora ana sing dadi masalah sing nomer loro, aku liwat lawang kanggo lungguh ing rapat sales!

Aku ora nindakake apa-apa kanggo nyiyapake awake dhewe lan enggal nemoni masalah. Aku miwiti latihan karo pelatih sing ngeterake aku, ngerti aku lan aku kepinteran, banjur nulungi aku nggawe strategi kustom sing aku kepenak nalika golek gaweyan sales karo prospek. Iki ngowahi bisnisku, lan saiki aku ndeleng para saleser ing sekitarku gumun karo kepiye anggone golek transaksi pungkasan.

Ing sawijining dina, muga-muga bisa nyewa tim sales. Aku ora pengin saiki - nanging aku ngerti yen kudu nggawa wong sing bener sing bisa nulungi kita bisa nggayuh potensial. Aku ndeleng akeh perusahaan sing nyewa, turnover, lan nggiling karyawan sing ora duwe pengalaman lan aku ora bisa mbukak rute kasebut. Kita pengin target lan golek perusahaan sing pas kanggo digarap, banjur nduwe wong sing cukup cerdas kanggo narik lawang.

Kanggo sampeyan sing duwe tim sales, infographic saka Healthy Business Builder iki nyedhiyakake 10 Cara Ngapikake Kinerja Penjualan Sampeyan.

Efisiensi penjualan bisa dadi adoh saka bisnis sampeyan lan bisa nyebabake jalaran serius yen ora langsung ditangani. Ing infografis iki, kita bakal ngrembug macem-macem cara sampeyan supaya bisa luwih ningkatake efisiensi tim sales supaya bisnis bisa terus maju lan makmur dina iki lan nganti pirang-pirang taun.

10 Cara Ngapikake Kinerja Penjualan Sampeyan

  1. Nyedhiyakake ketat training lan tindakake.
  2. Sinaoni tim sales sampeyan.
  3. Ngerti kuncine kekuatan saben anggota tim.
  4. Terus pegawe sampeyan tanggung jawab.
  5. Nyedhiyakake tim sales sampeyan kanthi apik data.
  6. Tumindake kanthi rutin siji siji rapat-rapat
  7. Duwe holistik tampilan saka pelanggan.
  8. Aja kakehan insinyur proses sales.
  9. Nglakoni mimpin nurturing lan skor timah.
  10. Priksa manawa dodolan, layanan pelanggan, lan pemasaran didadekake siji lan terpadu.

Cara Ngapikake Kinerja Penjualan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.