Cara Ngapikake Tingkat Konversi Seluler Kanthi Dompet Digital

Dompet Seluler lan Dompet Digital

Tarif konversi seluler nuduhake persentase wong sing milih nggunakake aplikasi seluler / situs web sing dioptimalake seluler, saka jumlah total sing ditawakake. Nomer iki bakal ngandhani apik banget kampanye seluler sampeyan lan, kanthi tliti babagan rincian, apa sing kudu ditambah.

Akeh liyane e-commerce sukses pengecer ndeleng bathi ambruk nalika pangguna seluler. Tingkat ninggali keranjang belanja pancen larang banget kanggo situs web seluler, lan yen sampeyan begja njaluk wong mriksa babagan tawaran wiwitan. 

Nanging kepiye carane bisa ditindakake, nalika jumlah pembeli seluler saya tambah puluhan yuta saben taun?

Jumlah Pembeli Seluler AS

Source: statista

Piranti seluler wis berkembang adoh saka tujuane. Yen kita jujur, telpon lan teks dudu fungsi utama piranti cerdas kanggo umume wong. Piranti seluler wis dadi tambahan manungsa modern lan meh kabeh tujuan sing bisa dipercaya, wiwit saka sekretaris sing lincah menyang kranjang belanja online.

Iki sebabe yen ndeleng ponsel mung minangka medium liyane, wis ora cukup. Aplikasi, situs, lan cara pembayaran kudu diatur lan digawe maneh kanggo piranti kasebut kanthi eksklusif. Salah sawijining cara sing paling revolusioner kanggo nindakake transaksi seluler yaiku manajemen dhuwit ewallet, sing dadi topik artikel iki.

Nambah Tarif Konversi Seluler

Kaping pisanan, ayo dadi luwih jelas. Perdagangan seluler njupuk alih jagad e-commerce kanthi cepet. Mung sajrone limang taun, rize meh 65%, saiki nyekel 70% saka total e-commerce. Blanja seluler isih tetep lan bisa uga njupuk alih pasar.

Enggo bareng Perdagangan Seluler E-Niaga

Source: statista

Masalahe

Anehe, Kréta Blanja ditinggalake isih luwih dhuwur ing situs web seluler tinimbang konten sing padha ditampilake ing komputer desktop. Iki minangka masalah gedhe kanggo kabeh wong, utamane pengecer lan perusahaan cilik sing nembe transisi. Napa iki kedadeyan?

Kaping pisanan, ana sing jelas. Situs web seluler biasane ora ditrapake, lan amarga ana sebab sing apik. Ana akeh piranti, ukuran, browser, lan sistem operasi sing nggawe situs web sing ramah seluler mbutuhake sumber daya lan wektu sing penting.

Nggoleki lan navigasi situs web seluler, kanthi puluhan utawa atusan barang blanja pancen angel banget lan frustasi. Sanajan pelanggan cukup wangkal kanggo ngatasi kabeh kasebut lan terus checkout, ora akeh sing saraf kanggo mlebu proses pambayaran.

Ana solusi sing luwih elegan. Sampeyan bisa uga regane luwih larang, nanging mesthi bisa cepet banget. Aplikasi minangka solusi sing luwih apik kanggo piranti seluler. Iki digawe khusus kanggo keperluan panggunaan seluler lan tanpa wates luwih kepenak dideleng. Lan, kaya sing bisa dideleng, aplikasi seluler duwe tarif ninggali keranjang belanja luwih murah tinimbang situs web desktop lan seluler.

Ninggalake Kranjang Blanja

Source: statista

Solusi kasebut

Aplikasi Mobile

Pengecer sing transisi saka situs web seluler menyang aplikasi wis ngerteni akeh paningkatan. Tampilan produk mundhak 30%, barang sing ditambahake ing kranjang belanja mundhak 85% lan umume tumbas 25%. Cukup, tarif konversi luwih apik liwat lan liwat liwat aplikasi seluler.

Apa sing nggawe aplikasi apik banget kanggo pangguna yaiku cara navigasi sing intuisi, amarga kabeh digawe kanggo piranti seluler. Survei saka 2018 nuduhake manawa umume pelanggan ngurmati kepenak lan kacepetan, uga kemungkinan nggunakake siji klik kanthi e-wallet lan kertu kredit sing disimpen.

Aplikasi Seluler vs Preferensi E-Dagang Seluler

Source: statista

Dompet Digital

Kaendahan dompet digital kanthi kesederhanaan lan keamanan internal. Nalika transaksi digawe nggunakake dompet digital, ora ana data babagan pembeli sing dicethakaké. Transaksi kasebut diakoni kanthi nomer sing unik, mula ora ana sing njupuk proses informasi babagan kertu kredit pangguna. Malah ora disimpen ing telpon pangguna.

Dompet digital minangka proxy antarane dana nyata lan pasar. Umume platform kasebut nawakake cara pambayaran online sing diarani tuku siji klik, tegese ora prelu ngisi formulir lan menehi info - yen aplikasi ngidini pembayaran e-wallet.

Sawetara dompet digital paling populer saiki yaiku:

  • Android Pay
  • Apple Pay
  • Samsung Pay
  • Amazon Pay
  • PayPal One Touch
  • Visa Checkout
  • Skrill

Kaya sing sampeyan ngerteni, sawetara kalebu khusus OS (sanajan umume nyoba karo silang lan kolaborasi), nanging umume mandiri dompet digital kasedhiya ing kabeh platform lan fleksibel banget. Dheweke nawakake dhukungan kanggo macem-macem kertu kredit lan debit, uga pembayaran voucher lan dhukungan cryptocurrency.

Pangsa Pasar Ponsel ing saindenging jagad

Source: statista

integrasi

Apa sampeyan bakal nggawe aplikasi saka awal supaya cocog karo kabutuhan tartamtu lan panjaluk estetis, utawa nggunakake platform e-commerce sing siyap, integrasi dompet digital iku kudu. Yen sampeyan nggunakake platform, sebagian besar kerja keras wis rampung kanggo sampeyan.

Gumantung saka jinis bisnis lan lokasi sampeyan, platform e-commerce bakal mbantu milih dompet paling apik kanggo grup target. Siji-sijine sing kudu sampeyan lakoni yaiku ngetrapake pembayaran kasebut.

Yen sampeyan pengin dibangun saka awal, luwih becik miwiti kanthi luwih akeh pilihan e-wallet banjur tindakake metrik. Dompet digital tartamtu bisa uga luwih dikarepake tinimbang liyane, lan iki gumantung banget karo lokasi, barang sing sampeyan adol lan umume para pelanggan.

Ana sawetara pandhuan ing kene.

  • Pundi pelanggan sampeyan? Saben wilayah duwe favorit dhewe, lan sampeyan kudu ngerteni iki. Aturan kemul kanggo ritel ing saindenging jagad yaiku PayPal. Nanging yen sampeyan ngerti manawa bagean gedhe saka dodolan sampeyan saka China, sampeyan kudu nyakup AliPay lan WeChat. Pelanggan federasi Rusia seneng karo Yandex. Eropa duwe basis pangguna sing gedhe kanggo Skrill, MasterPass lan Visa Checkout.
  • Piranti sing paling populer? Deleng metrik sampeyan. Yen bagean gedhe saka panuku nggunakake iOS, luwih becik kalebu ApplePay. Kajaba kanggo Android Pay lan Samsung Pay.
  • Apa umur umur pelanggan? Yen sampeyan biasane urusan karo wong enom, kalebu dompet digital kaya Venmo iku pancen angel. Akeh wong ing umur 30-50 kerja jarak jauh utawa dadi freelancer lan gumantung karo layanan kaya Skrill lan Payoneer. Kita kabeh ngerti manawa Millenial dudu klompok sing paling sabar, lan mesthi bakal ora tuku yen ora weruh pilihan pambayaran sing disenengi.
  • Apa barang sing sampeyan adol? Dagangan sing beda-beda narik mentalitas sing beda. Yen judi iku gambut, WebMoney lan platform sing padha sing nawakake voucher minangka pilihan sing apik amarga wis populer ing komunitas kasebut. Yen sampeyan adol game lan barang dagangan digital, pikirake babagan ngetrapake e-dompet sing ndhukung cryptocurrency.

Yen sampeyan ora yakin arep menyang endi, guneman karo pelanggan. Kabeh wong seneng dijaluk pendapat, lan sampeyan bisa nggunakake iki kanthi kauntungan kanthi menehi survey singkat. Takon marang para pembeli apa sing bakal disenengi ing toko sampeyan. Kepiye sampeyan bisa nambah pengalaman blanja, lan cara pambayaran sing paling disenengi. Iki bakal menehi arah sing apik kanggo nganyarke ing mbesuk.

Tembung Final

E-commerce kasedhiya kanggo kabeh wong. Gampang nggawe adol barang kanggo kabeh wong ing endi wae ... Lan angel banget ing wektu sing padha. Ilmu lan statistik ing mburi pasar sing saya owah iki ora gampang diganggu. 

Mentalitas konsumen umume wis owah akeh sajrone 10 taun kepungkur lan sampeyan kudu tumindak sing padha. Sinau lan adaptasi, amarga jangkah ing jagad digital berkembang banget. 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.