Cara Ngleksanakake Solusi Basis Pengetahuan

Cara Ngleksanakake Basis Ilmu

Sore iki aku ngewangi klien sing nambah sertifikat SSL lan pensiun www saka URL. Kanggo ngarahake lalu lintas kanthi bener, kita kudu nulis aturan kanggo Apache ing .htaccess ngajukake Kita duwe sawetara ahli Apache sing bisa dihubungi kanggo solusi kasebut, nanging, aku mung golek sawetara basis ilmu kanthi online lan nemokake solusi sing cocog.

Aku ora prelu ngomong karo sapa wae, mbukak tiket, ngenteni terus, diterusake menyang insinyur, utawa mbuwang wektu liyane. Aku seneng tenan karo perusahaan sing butuh wektu kanggo ngembangake lan ngetrapake dhasar ilmu. Lan investasi sing apik kanggo bisnis sing ndeleng tiket dhukungan akeh utawa akeh. Bangunan metu a kbase (kaya sing wis dingerteni), bisa nyedhiyakake repositori sing bisa ditelusuri sing mbantu perusahaan sampeyan nyuda panjaluk dhukungan mlebu, nyingkiri panjaluk sing bola-bali, nambah wektu resolusi, lan nambah kepuasan pelanggan. Kabeh iku, mesthine nyuda biaya lan bisa nambah tarif retensi.

Apa basis ilmu?

Basis pengetahuan (KBase) minangka gudang artikel kanthi teratur sing bisa mbantu staf internal lan klien eksternal kanggo nemokake lan ngetrapake solusi tinimbang ngubungi tim dhukungan. Pangkalan ilmu sing dirancang kanthi apik duwe taksonomi sing teratur lan diindeks kanthi apik supaya pangguna bisa nggoleki lan nemokake apa sing dibutuhake ing wektu sing paling cepet.

ManageEngine, pangembang solusi Kbase sing diarani ServiceDesk Plus bubar ngasilake infographic iki - Cara Nggawe Pangkalan Pengetahuan Helpdesk sing Efektif sing nyedhiyakake enem langkah penting kanggo ngetrapake strategi basis pengetahuan sing efektif ing organisasi sampeyan:

  1. Tetep nganyari KBase kanthi nyalonake manajer basis pengetahuan sing duwe kabeh siklus siklus artikel Kbase, wiwit ngenali solusi nganti nganyari kanthi rutin. Priksa manawa minangka indikator kinerja utama kanggo personel layanan sampeyan nambah lan nganyari artikel kaya sing dijaluk.
  2. Struktur KBase sampeyan kanthi ngatur artikel miturut kategori lan subkategori supaya gampang diakses. Tetep konsisten, artikel sing dioptimalake kanthi ngetrapake template sing wis ditemtokake.
  3. Temtokake proses persetujuan kanthi nggawe alur kerja kanggo para ahli materi kanggo mriksa, nambah, nambah, lan langsung nyetujoni konten basis pengetahuan.
  4. Nambah kemampuan telusuran KBase sampeyan kanthi menehi tag artikel kanthi tliti lan ngetrapake solusi sing nduweni kemampuan telusuran sing kuat lan cepet. kepuasan pangguna kanthi kemampuan telusuran sing luwih apik kanggo KBase kanthi menehi tandha artikel nganggo tembung kunci sing cocog.
  5. Temtokake sapa sing ndeleng apa nggunakake akses adhedhasar peran kanggo pelanggan. Iki bakal nyaring asil adhedhasar pangguna tinimbang mbingungake karo artikel lan kategori sing ora ana gandhengane.
  6. Ngatur artikel KBase kanthi efektif kanthi nggabungake mekanisme cadangan lan mulihake kanggo muter artikel yen perlu utawa mulihake yen ana kegagalan sistem. Ngawasi nglaporake kanggo nambah kualitas artikel lan fungsi sing nambah pengalaman pangguna.

Cara Ngleksanakake Basis Ilmu

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.