Cara Ngleksanakake Chatbot kanggo Bisnis Sampeyan

bisnis chatbots

Chatbots, program komputer sing niru pacelathon manungsa kanthi nggunakake intelijen buatan, ngowahi cara wong sesambungan karo Internet. Ora nggumunake manawa aplikasi obrolan dianggep minangka browser anyar lan chatbot, situs web anyar.

Siri, Alexa, Google Now, lan Cortana minangka conto chatbots. Lan Facebook wis mbukak Messenger, dadi ora mung aplikasi nanging platform sing pangembang bisa nggawe kabeh ekosistem bot.

Chatbots dirancang kanggo dadi asisten virtual utama, ngewangi sampeyan ngrampungake tugas wiwit mangsuli pitakon, entuk arah nyopir, nggawe termostat ing omah sing cerdas, nganti muter lagu favorit sampeyan. Heck, sapa ngerti, ing sawijining dina bisa uga menehi kucing sampeyan!

Chatbots kanggo Bisnis

Sanajan chatbot wis ana puluhan taun (paling awal wiwit taun 1966), perusahaan bubar wiwit nggunakake kanggo tujuan bisnis.

Merek nggunakake chatbot kanggo ngewangi konsumen kanthi macem-macem cara: nemokake produk, streamlining sales, pengaruh keputusan tuku, lan ningkatake keterlibatan media sosial, kanggo sawetara jeneng. Sawetara wis wiwit nggabungake minangka bagean saka matrik layanan pelanggan.

Saiki ana bot cuaca, bot warta, bot finansial pribadi, bot penjadwal, bot pendhudhukan, bot lifehacking, lan uga bot kanca pribadi (amarga sampeyan ngerti, kita kabeh butuh wong sing diajak ngobrol, sanajan bot) .

A sinau, sing ditindakake dening Opus Research lan Nuance Komunikasi, nemokake manawa 89 persen konsumen pengin ngobrol karo asisten virtual supaya bisa nemokake informasi kanthi cepet tinimbang nggoleki liwat kaca Web utawa aplikasi seluler dhewe.

Putusan kasebut wis ana - wong nggali chatbot!

Chatbot kanggo Bisnis Sampeyan

Apa sampeyan nate mikirake ngetrapake chatbot kanggo bisnis?

Sampeyan bisa. Lan sanajan sampeyan mikir, ora angel. Sampeyan bisa nggawe bot dhasar mung sawetara menit nggunakake sawetara sumber daya ing ngisor iki.

Mangkene sawetara sumber sing disaranake sing ora mbutuhake kode:

  1. Botsify - Botsify ngidini sampeyan nggawe chatbot Facebook Messenger kanthi gratis tanpa kode. Aplikasi mung mbutuhake sawetara langkah supaya bot sampeyan bisa aktif lan aktif. Situs web kasebut ujar manawa bisa ngalahake Chatfuel ing wektu sing dibutuhake: mung limang menit ing kasus Botsify, lan kalebu penjadwalan pesen lan Analytics. Gratis kanggo pesen tanpa wates; rencana rega diwiwiti nalika sampeyan gabung karo platform lan layanan liyane.
  2. Chatfuel - Mbangun chatbot tanpa kode - iku sing bisa ditindakake Chatfuel. Miturut situs web, sampeyan bisa miwiti bot mung pitung menit. Perusahaan iki duwe spesialisasi kanggo ngembangake chatbots kanggo Facebook Messenger. Lan sing paling apik babagan Chatfuel, ora ana biaya kanggo nggunakake.
  3. Bisa diomongake - Conversable minangka platform intelijen obrolan perusahaan kanggo nggawe pengalaman sing intuisi, on-demand, otomatis ing olahpesen utawa saluran swara.
  4. Drift - Kanthi Drift ing situs web sampeyan, obrolan apa wae bisa dadi konversi. Daripada platform pemasaran lan penjualan tradisional sing gumantung karo formulir lan tindak lanjut, Drift nyambungake bisnis sampeyan kanthi prospek paling apik ing wektu nyata. Bot minangka tim canggih sing digunakake kanggo ngotomatisasi pemasaran. LeadBot nduweni kualifikasi pengunjung situs sampeyan, ngidentifikasi wakil penjualan sing kudu diajak ngobrol banjur pesen rapat. Ora dibutuhake formulir.
  5. gupshup - Platform olahpesen cerdas kanggo mbangun pengalaman pacelathon
  6. ManyChat - ManyChat ngidini sampeyan nggawe bot Facebook Messenger kanggo pemasaran, penjualan lan dhukungan. Gampang lan gratis.
  7. MobileMonkey - Mbangun chatbot kanggo Facebook Messenger sawetara menit tanpa dibutuhake kode. Chatbot MobileMonkey sinau kanthi cepet kanggo takon lan njawab pitakon babagan bisnis sampeyan. Latihan bot Monyet sampeyan minangka gampang kaya maneh lan mangsuli sawetara pitakon saben pirang-pirang dina.

Yen sampeyan pengin nyoba nggawe bot kanthi nggunakake platform, Majalah Chatbots duwe tutorial sing mbuktekake sampeyan bisa nindakake udakara 15 menit.

Platform Pangembangan Chatbot

Yen sampeyan duwe sumber daya pangembangan, sampeyan uga bisa nggawe bot obrolan kanthi nggunakake alat sing duwe proses langage alami, intelijen buatan, lan pembelajaran mesin ing siap:

  • Amazon Lex - Amazon Lex minangka layanan kanggo nggawe antarmuka obrolan dadi aplikasi sing nggunakake swara lan teks. Amazon Lex nyedhiyakake fungsi pembelajaran jero sing luwih maju kanggo pangenalan wicara otomatis (ASR) kanggo ngowahi pidhato dadi teks, lan pangerten basa alam (NLU) kanggo ngenali maksud teks, supaya sampeyan bisa nggawe aplikasi kanthi pengalaman pangguna sing apik banget lan obrolan sing nyata interaksi.
  • Kerangka Bot Azure - Mbangun, sambungake, masang, lan atur bot cerdas kanggo alami karo pangguna ing situs web, app, Cortana, Microsoft Team, Skype, Slack, Facebook Messenger, lan liya-liyane. Miwiti kanthi cepet kanthi lingkungan bangunan bot sing lengkap, kabeh mung mbayar apa sing sampeyan gunakake.
  • Chatbase - Umume bot butuh trampil lan Chatbase dibangun khusus kanggo proses iki. Identifikasi masalah kanthi otomatis lan entuk saran kanggo ngoptimalake cepet liwat pembelajaran mesin.
  • Dialogflow - Menehi pangguna cara anyar kanggo sesambungan karo produk sampeyan kanthi nggawe antarmuka obrolan adhedhasar swara lan teks sing didhukung dening AI. Sambungake karo pangguna ing Asisten Google, Amazon Alexa, Facebook Messenger, lan platform lan piranti populer liyane. Dialogflow didhukung dening Google lan mbukak infrastruktur Google, tegese sampeyan bisa ngukur jutaan pangguna.
  • Platform Facebook Messenger - Bot kanggo Messenger kanggo sapa wae sing nyoba nggayuh wong ing ponsel - ora kira sepira gedhe utawa cilik perusahaan utawa ide sampeyan, utawa masalah apa sing sampeyan cobaatasi. Apa sampeyan nggawe aplikasi utawa pengalaman kanggo nuduhake update cuaca, konfirmasi reservasi ing hotel, utawa ngirim kuitansi saka tuku pungkasan, bot bisa nggawe sampeyan luwih pribadi, luwih giat banget, lan luwih ramping nganggo cara sampeyan sesambungan karo wong.
  • IBM Watson - Watson ing Cloud IBM ngidini sampeyan nggabungake AI paling kuat ing donya menyang aplikasi lan nyimpen, nglatih lan ngatur data ing méga sing paling aman.
  • LUIS - Layanan adhedhasar mesin kanggo nggawe basa alami dadi aplikasi, bot, lan piranti IoT. Gawe model khusus siap siap kanggo perusahaan sing terus diapikake.
  • Pandorabot - Yen sampeyan pengin nggawe geek lan nggawe chatbot sing mbutuhake coding sithik, mula Pandorabots 'Playground kanggo sampeyan. Iki minangka layanan gratis sing nggunakake basa skrip sing diarani AIML, sing tegese Bahasa Markup Intelijen Buatan. Sanajan kita ora bakal ndalang iki gampang, situs web nyedhiyakake tutorial langkah demi langkah nggunakake framework AIML kanggo miwiti. Saliyane, yen nggawe chatbots ora ana ing dhaptar "tugas", Pandorabots bakal milih bangun siji kanggo sampeyan. Hubungi perusahaan kanggo rega.

kesimpulan

Kunci panggunaan chatbot sing efektif yaiku nggawe manawa pengalaman customer nambah. Aja nggawe mung amarga tren sing panas. Gawe dhaptar cara sing bisa nguntungake para pelanggan, lan yen sampeyan kepenak chatbot bisa nyedhiyakake tujuan sing migunani, maneh sumber daya sing didhaptar ing ndhuwur kanggo nemokake sing cocog kanggo sampeyan.

One comment

  1. 1

    Proyek apik Paul! Pancen, chatbot wis dadi senjata pemasaran rahasia anyar sing diwiwiti kanggo njupuk pengalaman pelanggan menyang level anyar. Aku kepengin ngerti luwih akeh babagan chatbots lan AI, lan aku kudu ngomong chatbot iki lan fitur-fiture ora bakal gumun banget. Aku bubar ngunjungi sawetara blog sing padha sing nggambarake macem-macem jinis chatbots lan cara nggawe revolusi ing jagad pemasaran. Mangkene tautane. (https://www.navedas.com/the-chatbot-marketings-new-secret-weapon/ lan https://mobilemonkey.com/blog/best-chatbots-for-business/)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.