Cara entuk ide blog nggunakake Google

googleblog1

Kaya sing sampeyan ngerteni, blogging pancen apik marketing konten kegiatan lan bisa nyebabake rangking mesin telusuran sing luwih apik, kredibilitas sing kuwat, lan kehadiran media sosial sing luwih apik.

Nanging, salah sawijining aspek blogging sing paling angel yaiku entuk ide. Gagasan blog bisa saka macem-macem sumber, kalebu interaksi pelanggan, acara saiki, lan warta industri. Nanging, cara liya sing apik kanggo entuk ide blog yaiku nggunakake sing anyar saka Google asil cepet fitur.

Cara nggunakake iki yaiku miwiti ngetik tembung kunci sing ana gandhengane karo industri sampeyan, banjur deleng apa sing diisi Google kanggo sampeyan. Contone, umpamane sampeyan mbukak a blog panganan lan sampeyan lagi golek ide. Mangkene sawetara conto telusuran sing bisa ditindakake:

googleblog1

Kanthi mung ngetik "mangan metu" ing kothak telusuran, sampeyan diwenehi sawetara tembung kunci buntut dawa opsi sing bisa dadi topik blog. Mangkene conto liyane:

googleblog2

Kanthi mung miwiti telusuran karo "panganan", sampeyan bakal entuk ide cepet sing bisa dadi judhul sing apik. Contone:

  • “Resep jaringan pangan: sing ora dicritakake ing TV”
  • "Pedoman piramida panganan: wawancara karo telung ahli nutrisi lokal"

Kanthi miwiti judhul blog kanthi istilah telusuran kasebut, sampeyan nyelarasake topik blog karo frase sing sejatine digoleki, sing nambah kasempatan ditemokake liwat telusuran Google.

Yen sampeyan macet lan ora bisa nggawe topik ing blog sabanjure, bukak menyang Google lan ucapake tembung sing ana gandhengane karo industri sampeyan. Sampeyan bisa nemokake sawetara ide apik sing uga bisa nambah SEO.

4 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Maca apik. Penting banget kanggo perusahaan supaya tetep mompa konten seger lan nggawe ide konten anyar kanthi rutin bisa uga tantangan. Penting kanggo njagong lan ngrancang ing ngarep, luangake wektu lan fokus ing strategi konten sampeyan. Saka peringkat Google menyang bangunan link, sampeyan butuh wektu lan usaha!

  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.