Kanthi Cerdas: Cara Nggawe B2B Liyane Kanthi Navigator Sales LinkedIn

Cara Nggawe Pandhuan Kanthi Navigator Sales LinkedIn

LinkedIn minangka jaringan sosial paling dhuwur kanggo para profesional B2B ing saindenging jagad, lan bisa dibantah, saluran paling apik kanggo para pemasar B2B kanggo nyebarake lan promosi konten. LinkedIn saiki duwe luwih saka setengah milyar anggota, kanthi luwih saka 60 yuta pengaruh tingkat senior. Ora ana sangsi manawa pelanggan sabanjure ana ing LinkedIn ... mung kepiye cara sampeyan nemokake, sesambungan karo wong-wong mau, lan menehi informasi sing cukup supaya bisa ditemokake ing produk utawa layanan sampeyan.

Wakil Penjualan kanthi kegiatan jaringan sosial dhuwur nggayuh 45% luwih akeh kesempatan adol lan 51% luwih bisa entuk kuota penjualan.

Apa Adol Sosial?

Apa sampeyan wis ngelingi aku ora menehi jeneng artikel iki Cara Nggawe Pitunjuk Liyane LinkedIn? Iku amarga watesan LinkedIn pancen ora bisa sales profesional kanggo nggunakake platform kanthi lengkap kanggo paneliti lan ngenali prospek sabanjure. Sampeyan diwatesi karo pirang-pirang pesen sing bisa dikirim saben wulan, pirang-pirang petunjuk sing bisa disimpen, sampeyan ora bisa ngenali sapa sing ndeleng profil sampeyan, ora duwe akses menyang kabeh elemen sing kasedhiya kanggo digoleki, lan ora duwe akses kanggo prospek ing njaba jaringan langsung sampeyan.

Langkah 1: Mlebu Kanggo Navigator Sales LinkedIn

Navigator Sales LinkedIn mbantu para profesional penjualan supaya target wong lan perusahaan sing bener kanthi entuk prospek lan keputusan sing bener. Kanthi Navigator Sales LinkedIn, profesional sales bisa entuk wawasan adol kanggo adol sing luwih efektif, tetep informasi lan paling anyar ing akun lan petunjuk, lan mbantu nggawe telpon adhem dadi obrolan sing apik. Fitur platform kalebu:

  • Advanced Search lan Panelusuran Perusahaan - target target utawa perusahaan kanthi lapangan tambahan, kalebu senioritas, fungsi, ukuran perusahaan, geografi, industri, lan liya-liyane.
  • Rekomendasi Utama - Navigator Sales bakal menehi saran supaya padha nggawe keputusan ing perusahaan sing padha lan sampeyan bisa nampa petunjuk ing desktop, seluler, utawa liwat email.
  • Sinkronisasi CRM - Manfaat akun otomatis sing disimpen, disimpen lan timbal saka pipa menyang CRM sing dianyari saben dina.

Kanthi Sales Navigator sampeyan bisa kanthi gampang nglacak petunjuk lan hubungan sing ana, tetep nganyari kontak lan akun, lan nggunakake platform kanthi prospek kanthi gampang.

Entuk Uji Coba Navigator Sales LinkedIn Gratis

Langkah 2: Gawe Dhaptar Prospek lan Tulis Salin Kadhemen

Ana istilah sing digunakake ing LinkedIn nalika nyambung karo wong lan langsung entuk pesen sales mlebu mlebu sing ora apik… Pitchslapped. Aku ora yakin sapa sing menehi istilah kasebut, nanging pancen target. Kayane mbukak lawang ngarep lan tenaga penjualan langsung mlumpat ing lawang banjur nyoba adol sampeyan. Aku ujar "coba" amarga adol sosial pancen ora ana gandhengane karo nada, yaiku nggawe hubungan lan menehi nilai.

Tim ing Cleverly ahli ing nulis salinan njaba sing kadhemen sing nate nanggapi. Dheweke menehi saran supaya telung kesalahan kasebut:

  1. Aja samar: Aja tembung fluff industri lan guneman karo ceruk tartamtu, supaya sampeyan bisa nggunakake prospek lingo njero sing digunakake. Niching mudhun kanthi akeh nambah tarif nanggepi.
  2. Gunakake ringkes: Apa wae babagan 5-6 ukara cenderung ora bisa dilalekake ing LinkedIn, utamane nalika ndeleng ing seluler. Kandhani calon klien sampeyan supaya sampeyan bisa nggawe urip luwih apik kanthi sawetara tembung. Akeh pesen sing tampil paling apik yaiku 1-3 ukara.
  3. Nyedhiyakake Bukti Sosial: Kepinginan pertama prospek yaiku ora ngandel karo sampeyan. Dadi, penting banget kanggo menehi jeneng klien sing misuwur, negesake asil tartamtu sing wis ditemokake, utawa nuduhake panelitian kasus sing nyata.

Kanthi cerdas nulis urutan pesen sing jelas, obrolan, lan adhedhasar nilai kanggo prospek sampeyan.

Langkah 3: Aja Nyerah!

Saben upaya pemasaran langsung mbutuhake macem-macem sentuhan supaya bisa entuk prospek kasebut. Prospek sampeyan sibuk, bisa uga ora duwe anggaran, utawa malah ora mikir babagan entuk produk utawa layanan. Mula penting yen sampeyan duwe rencana tindak lanjut sing konsisten. Sawise disambungake karo sampeyan, prospek dadi koneksi gelar 1, lan jaringan sampeyan ing salawas-lawase, dadi sampeyan terus nganggo tindak lanjut lan konten.

Kanthi pinter ngirim pesen lanjutan 2-5 menyang prospek, saengga bisa menehi nilai luwih akeh ing urutane. Contone, tutul 3 asring dadi studi kasus, kabukten asil sampeyan.

Langkah 4: Skala Generasi Utama Sampeyan Kanthi Kanthi Cerdas

Yen iki angel banget, sampeyan bisa uga nggunakake Cetha. Kanthi cerdas duwe tim lan platform dhewe ing endi jaringan karo prospek atas jenenge banjur push petunjuk menyang kothak mlebu perwakilan penjualan sing bisa digunakake kanggo nutup. Iki ngidini salesman sampeyan nindakake apa sing ditindakake kanthi apik… adol. Ninggalake ing adol sosial nganti pinter!

  • Deleng data kinerja kampanye kanthi wektu nyata
  • Ngatur kanthi gampang obrolan obrolan
  • Lacak balesan LinkedIn sampeyan
  • Deleng kabeh informasi kontak LinkedIn prospek sampeyan
  • Ekspor kontak LinkedIn sampeyan
  • Owahi pesen jangkoan LinkedIn kapan wae
  • Ngobrol wektu nyata karo Cleverly

Kanthi cerdas duwe platform sing nyedhiyakake snapshot kampanye LinkedIn sampeyan, kalebu metrik kayata Tingkat Koneksi, Balesan Balasan, Total Jumlah Undhangan sing Dikirim, lan Total Jumlah sing Dibales. Saben-saben sampeyan nampa balesan positif ing kothak mlebu LinkedIn, kanthi pinter langsung menehi kabar liwat email. 

Entuk Konsultasi Gratis Kanthi Kanthi Cerdas

Pengungkapan: Aku afiliasi saka Navigator Sales LinkedIn lan Cetha.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.